laupäev, 18. juuni 2011

FIN again

Eestis sai nii paljut tehtud, et enam pole meeleski. Käisin botaanika praksis Tallinnas, siis jõudis Tõnngi oma brand-new autoga tagasi, mis polegi nii inetu, arvestades seda, et see on BEMM. Igatahes käisime veel Tõnniga ujumas "kõige külmemas" järves, emmega linnas ja veel sada muud asja. Isegi rohisin ja pesin aknaid kodus. :)
Päev enne Soome tulekut möödus VÄGA kultuurselt. Nimelt käisin Tõnni ema ja tema tuttavataega Pärnus. Kõigepealt sõime, siis käisime uue kunsti muuseumis, kus oli näitus "mees, naine ja elekter", mis oli äärmiselt lahe!
Kella seitsmeks läksime Ugalasse vaatama etendust Linnateatri külalisetendust "Hecuba pärast", mis oli KÕIGE lahedam etendus, mida ma eales näinud olen. Soovitan, kuigi sinna on väga raske pileteid saada, sest Tallinnas on KOGU AEG kohad täis.
Öösel jõudsime linna tagasi, ootasin Tõnni kellegi sünnalt koju ja siis jäime kiiresti tuttu, sest mu pea tahtis otsast lennata ja hommikul pidin juba seitse läbi rongile minema, et praksi ajaks kenasti Tallinnas olla.
Pärast Vabaõhumuueumis veedetud praksi jalutasime piigadega Rocca al Maresse, et midagi süüa, siidrit ja jätsi osta. Siis kõndisime loomaaia juurde ja istusime seal kivide peal. Mingi aeg tuli Tõnn sinna ja me läksime loomaaeda. :) Polnudki seal sada aastat käinud, aga kahjuks igale poole ei jõudnudki, sest neljaks pidime juba sadamas olema, et laevale sõita.
Tänane päev on suuresti lebotades möödunud. Olen lapsega tegelenud, batuudil hüpanud ja Meriliniga rulluisutamas käinud. :)

Nüüd lähen mängin Tõnniga paar lahedamat xbox-mängu ja siis peaks lõpuks magama ka sättima.

Paneks Meriliisist pilte ka, aga ma pole viitsinud veel kaamerat tühjendada arvutisse, niiet ilmselt jääb mõne teise päeva varna.

Kommentaare ei ole: