reede, 3. juuni 2011

Pidev botaanika laine

Eile oli taas kõik tavapärane. Hommikul ärkasin üles niitsin natuke muru, sõin ja läksin välja päevitama ja botaanikat õppima.
Õhtu poole tegin tosca-kattega rabarberikooki, kastsin kasvuhoonesid ja siis pakkisin poole ööni kotte lahti.Täna ärkasin alles poole 12 ajal. Sõin ja toimus kõik tavapärane, ainult, et täna jäädvustasin ka oma tegevust.

Ja no vahepeal tegin uued küüned ka nagu näha. Hiljem panin kana ahju, tegin hoolega salatit ja lõpuks tegin porgandikeeksigi glasuuriga, mis oli niiiii hea ja mida ma sõin nii palju, et ilmselgelt sai liiastki. :D

Õhtu poole käisime Kädi ja tema sõbrantsiga esimest korda ujumas. Ja no ikka oli KÜLM küll. Algul võttis suisa mõtlema, kas minna, aga no hiljem polnud enam NIIIII külm, kui ikka kõvasti rabeleda. :D

Siis sain JUST jalkat hakkama vaadata, kui isa tahtis, et ma neid autoga Vaiatu poodi viiks, et nad saaks veel miskit endale joogipoolist osta. :D Käisime ära, viisin ta kähku Ivo juurde tagasi ja tulin ise koju edasi vaatama(mis siis, et ta ka juba poole tunni pärast kodus oli ja jalkat vaatas:D). Jalka kohta ei oska midagi kosta - oleks muidugi natukenegi paremat lootnud, aga no samas on ju ilmselge, et need kaks riiki just ühest mastist ei ole.

Igatahes nüüd on küll kell juba nii palju, et veel õppida - ilmselt pean nüüd jälle pool ööd pakkima, kuid nüüd siis oleks aeg juba kokku poole hakata neid asju panema.

Kommentaare ei ole: