esmaspäev, 6. juuni 2011

Sadala-Jõgeva-Põltsamaa-Tallinn-Soome

Terve laupäevase päeva püüdsin veel õppida (ja päevitada). Siis ootasin Tõnni, mis tundus terve igavik ja lõpuks ta tuli. Tõi mulle nii ilusa roosi ja puha. Armas! :)
Siis tegin kanakastet, aitasin Tõnnil autot pesta ja pakkisin veel asjad kokku ning ausalt öeldes tundus kõik nii koos, aga autos Jõgevale sõites hakkas järjest meenuma asju, mida oleks võinud ja ka kaasa võtta. :D
Jõudsin endale vaevu põseroosat peale tõmmata, kui Kaur oli juba ukse taga ja lippasime Miku juurde, et ta sealt peale võtta ning Tauri juurde sünnipäevale jalutada. Sõime (ohtralt:D), jõime ja mängisime põhimõtteliselt mustmiljon tundi ühte mängu, kus igaüks kujutas mingit kuulsat inimest ja siis teised võisid "kas"-küsimusi küsida, et saada teada informatsiooni selle isiku kohta.
Pühapäev möödus veel enam-jaolt õppides ja põhimõtteliselt mitte midagi süües, sest kõht oli IKKA veel jumala täis. :D
Seitsme ajal läksin bussile, et sõita PÕltsamaale. Ja olgem ausad, see bussijuht tundus ikka JUMALA purjus, aga mu ema arvad telefonitsi, et vb oli lihtsalt kuumast uimane. Õnneks vähemalt sõitis normaalselt.
Põltsamaal käisin mingi sada tundi mööda linna rongi, et saada raha välja võtta, sest no maxima juures olev oli rikkis ja ma ei teadnud, kus veel on. Lõpuks nägin Hõimu ja küsisin temalt. :D Võtsin raha välja, käisin ostsin Selkust endale tänaseks šoksi ja siis koju tagasi. Vaatasin superstaare ja püüdsin veel õppida, mis kahjuks enam välja ei tulnud.
Täna ärkasin 4.55 üles - jõin kiire kohvi ja sõin kohukest. 5.25 tuli buss, mille peale jeeli-jeeli sai üldse, sest see oli pilgeni täis. Muist jäi vist üldse maha.
Igatahes jõudsin juba poole 8-ks kooli. Eksam hakkas 9. Püüdsin siis veel natuke korrata ja muljetasin niisama teistega. Eksamis oskasin kõike, iseasi, kui hästi jälle mingi sõnastused sellele õpetajale sobivad. Ja nüüd tagantjärgi tundub, et õppisin LIIGAGI palju ja spetsiifiliselt.
Igatahes nüüd istun kohvikus, sõin oma šoksi lõpuni ja peaks nüüd midagi korralikku sööma, enne, kui Rimmi šoppama lähen ja siis lõpuks sadamasse suundun. 8 ja poole tunni pärast puudutavad mu jalad juba Soomemaad.

Pilte panna ei ole, sest jätsin kaamera Tõnnile, kes selle mulle mingi aja pärast (nädala jooksul) järgi toob.

Kommentaare ei ole: