esmaspäev, 8. august 2011

Nädalavahetus

Reedel käisin jooksmas ja pärast saunaski veel.

Laupäeval oli meil valikuvõimalus - kas minna teistega koos Särkkaniemi lõbustusparki, kus me juba eelmine aastagi käisime või olla niisama kodus/teha ise midagi, sest no tegelikult on see pilet ikka päris kallis ja pealegi lubas vihma ka, niiet otsustasime mitte minna. Algul mõtlesime, et võiks minna siia Huimalasse (mis on midagi sarnast eesti Ahhaa keskusega), aga Hurmi ütles, et me ei läheks, et vb lapsed tahaks ka sinna millalgi minna. Igatahes otsustasime siis lõpuks Serenasse minna, sest me mõlemad olime sajandeid tagasi käinud, aga välja pole kumbki jõudnud. Sinna minnes saime küll algul tõsise kultuurišoki (vähemalt ma sain) - põhimõtteliselt KÕIK olid venelased. Isegi seinte peal oli venekeelsed juhiseid. Ja üldse oli kõik seal sees TÄPSELT sama nagu 10 aastat tagasi. Ainult mingi roheline toru, milles Tõnn oma pea kunagi vastu seina ära tagus (annab vahel siiamaani tunda :D) on mingi kollase tornaado vastu vahetatud. Ma arvan, et isegi riietusruumi põrandat pole sellest ajast saadiks pestud. :D Selle eest saime vähemalt väljas ära käia, mis oli jupi lahedam kui sees, sest esiteks polnud järjekordigi ja teiseks oli kuidagi puhtam ja kenam. :)
Pärast võtsime Kirkkonummi pitsabaarist suure perepitsa ja poest cocad ning tulime koju, et filme vaatama hakata. Kahjuks saime vaadatud ainult ühe("Water for elephants"), sest vahepeal tulid Meelis ja mingid Anne(kes oli ka lõbustuspargis teistega) sugulased siia, aga pole hullu.

Pühapäeval magasime kuskil kümneni, siis teised sättisid end Eestisse minekuks, me käisime poes ja olime pärast niisama omaette. Tõnn käis jalkat mängimas ja ma püüdsin päevitada, aga pilved otsustasid JUST sel hetkel välja ilmuda, niiet pidin leppima erinevate Kardashianite saadetega E!-st. Siis tudusime mitu tundi (kes rohkem-kes vähem) ja ma sõitsin velot ning tegin kõhtu-selga. Siis käisin pesus ja hakkasime "Shawshanki lunastust" vaatama, mis on küll vana film, aga IMDB topis esimene ja kuna me kumbki polnud seda näinud, siis nii saigi see valitud. :)

Täna ärkasin 5 ajal üles. Jõin kohvi ja sõitsin tööle. Hambaarsti ja füsio koristasin loodetavasti viimast korda, sest neil on nädalake puhkust ning siis vast võtab üks Aune selle üle nagu varasemalt oligi. Pärast seda avastasin, et mu Tõnni kingitud kuldkäekett on kadunud. Seega terve hooldemaja koristamise aja lootsin, et koju minnes leian selle kenasti voodist. Nii kahjuks ei läinud. Juba pidin krokodillipisaraid valama hakkama (olgu, mis ma ikka valetan - peaaegu valasingi juba), aga siis SIISKI leidsin selle maast. Thanks, God!
Siis magasime Tõnniga veel paar tundi ja lõpuks ärkasime Jaani kõne peale üles, kes tahtis, et Tõnn homme sinna tema firmasse tööle läheks, sest nad ei jõua täna veel Eestist tagasi. Seega pidimegi Petikkosse sõitma ja programmid ja asjad üle vaatama, et Tõnn oskaks homme seal asju ajada. Siis jõime kohvi ja tulime koju tagasi. Enne käisime veel poest ka läbi, et hakkliha osta ja nüüd peakski hakkama ühte maailmahead pada tegema.

PS! Suvi on ikka NIIIIIII kiiresti läinud. Täitsa masendav kohe!

Kommentaare ei ole: