teisipäev, 15. november 2011

2 more days

Selline tunne nagu terve sajand poleks juba Tõnni näinud ja ainult kaks päeva veel üle elada. Või no tegelikult 1 ja pool.
Igatahes eile oli selline tavapärane koolipäev. Farmakoloogia temale omase testiga ning patoloogia. Siis kiiresti koju sööma, 9gag-ima, facebookitama ja lõpuks õppima-õppima-õppima. Vahepeal agasin natuke, käisin jooksmas, pesus ja siis PÜÜDSIN veel õppida, aga no ei TULE välja, kui telerist tulevad nii huvitavad saated.
Täna ärkasin juba enne 7-t miskipärast üles. Tegin endale mannaputru (mustikamoosiga, mmm...) ja kohvi ning tegin end muidu korda kooliminekuks.
Esimene loeng oli patoloogia ja teinefarmakognoosiat, mis tähendab farmatseutilise keemia kordamist. :D Ja kui aus olla, siis see kontrolltöö polnudki kõige hullem. Täiesti teostatav! :)
Pärast seda lippasin koju ja hakkasin endale kähku süüa vaaritama. Siis uurisin netis jälle sadakond tundi ringi ning pidasime juba vahepeal plaani Kerttuga suurest igavusest kinno minna. Siiski sai trennipisik (õigemini see, et kedagi parasjagu kodus polnud) võitu ja ma sain endale LDL retseptoreid veidi juurde tekitada, et kolesterooli lagundada. ;) :D
Siis käisin pesus, jõin suures koguses kakaod ja nii see õhtu möödus. Lisaks tegin veel uued küüned endale, millest ma kahjuks pilti ei saa veel teha, sest mu kaamera on Jõksus, aga kenad on. :) Ja isegi ühe toitumisõpetuse testi tegin ära. Patoloogia testini asi ei jõudnud, aga noh, milleks siis "homne" loodud on?
Igatahes vaatan hetkel Eesti-Iirimaa jalgpalli ja see on päris masendav. Selge on see, et siitmaalt meie jõud ja nõu enam vastupanu ei osuta. Aga ma leian, et nad on väga tublid olnud, et nii kaugelegi said ning ilmselgelt saavad nad juurde nii palju uusi kogemusi. Järgmine kord läheb vahest juba veel paremini. :)

Head und!

Kommentaare ei ole: