pühapäev, 13. november 2011

Isadepäev :)

Aga ma siiski alustan natuke kaugemalt juba. Nimelt sealt, kuhu ma viimati oma postitamisega jäin.
Reedel ärkasin poole 10 ajal üles, tegin kiire netitiiru ning hakkasin putru endale tegema. Siis sõime empsiga kiirelt ja sõitsime linna. Ma pidin maksuametis ära käima, sest mingi tädi juba mitu nädalat tagasi helistas mulle sealt, et ma pean oma välistulu ka ära deklareerima, aga kuna ma polnud väga võimeline seda iseseisvalt netipangas tegema (küsiti igasugu huvitavaid asju, millele ma vastata ei osanud) ja otsustasin kohale minna. 5 minutit ja tehtud see oligi. Siis läksime emmega poodidesse. Sai jälle igasugu tavaari korvi toppida - nii mõnus. :D Ostsin isadepäevaks kingitavalt pildile raami ka ja no siis võisimegi koju tagasi tulla.
Kodus hakkasin kohe usinalt süüa tegema. Kõigepealt alustasin salatiga peedist, kapsast ja õunast, millega oli veel omaette ooper, aga seda ma siin lahkama ei hakkaks. :D Siis vaaritasin kanapilaffi valmis, tegin trenni, käisin pesus ning määrisin endale ohtralt enda arvates ihukreemi peale - pärast emme juhtis mu tähelepanu sellele, et tegu oli siiski dušikreemiga, aga noh, what's the difference, eks. :D
Igatahes siis sõin, tegin rosinasaiu, vaatasin "Kälimehi" ja no nii ta läks. Päev oli läbi.
Eile ärkasin samuti 9 ajal üles, uurisin netis, sõime hommikust ja olin niisama asjalik. Mingi aeg tegin igasugu tainaid leiva ja kaneelikuklite jaoks, tegin trenni ja õhtu lõpuks võtsin suure töö ette ja hakkasin oma tuba koristama. Ja nüüd see on peaaegu samasugune nagu algul. Tühi! Midagi ei ole kuskil. Nii et ma olen pärus uhke enda üles. Kõik vanad kooliasjad sortisin ka läbi ja no uhke värk, mis siis, et ma teoreetiliselt alles täna selle täielikult lõpetasin. ST võtsin tolmu ja pesin põranda ära.
No ja kui ma juba tänaseni märkamatult jõudsin, siis tegin hommikul issile juustukooki ka, mis on tõesti maailma hea ja viis keele alla.
Igatahes nüüd polegi enam pikka pidu. Peakski hakkama vaikselt kotti pakkima ja siis Jõksi ning Tallinnasse juba. Tahaks väga-väga solli minna, aga mul on tunne, et see soll ongi mu naha ära rikkunud ja mulle enam päike peale ei hakka. Vanasti ma olin kogu aeg selline pruun - nüüd vaevalt saan mingi jume peale ja sama kiiresti läheb see maha ka. :(
Aga ISSILE head isadepäeva! :) :)

Kommentaare ei ole: