neljapäev, 6. juuni 2013

Paanika

Esiteks on mul eksam juba KOLME päeva pärast. Miks kolme? Sest tänane päev läheb nagunii suures mahus raisku, kuna hakkan (teiseks) kohe-varsti Tartusse põlveoperatsioonile sõitma, mis Portost tulles mu haiguse ja mandliopi tõttu ära jäi. Nii et sweet dreams mulle.

Ammu juba, mingi õhtu, kui Tõnn kalal oli, käisin esimest korda see suvi rulluisutamas õhtul ja päris öösel (1 ajal), kui Tõnn koju tuli, käisime ujumas. Uhh, kui mõnus!
Üldiselt on arginädala päevad päikeseliselt ja üsnagi õpilainel möödunud. No kogu aeg ei jõua ka õppida, siis olen niisama asjalik olnud - muru niitnud, kasvuhoonet kastnud, Tõnni autot pesnud jne. Igatahes ma olen avastanud niiiii mõnusa ja jahutava külma joogi kõige selle tarvis, milleks on jääkohv. Tõnn ja isa on juba mitmendat päeva Paikusel mingisugusel koolitusel olnud, aga täna tulevad nemadki tagasi.

ÜHESÕNAGA ma väga loodan, et mu põlveoperatsioon kujuneb edukaks ja ma saan ta lõpuks ometi niivõrd kuivõrd korda. :) Suhteliselt piin on kõike teha ja samal ajal hinge kinni hoida, et see mul jälle paigast ei läheks nagu ta tegema ikka kipub.

Kommentaare ei ole: