laupäev, 1. juuni 2013

Hello June!

Eile püüdsin päeval väljas päikese käes natuke farmakoloogiat lugeda, siis pakkisin oma asjad kokku ja läksin linna. Käisin Tõnni juures pesus, sest meie köögikraan oli vahetamises ja sel ajal oli kogu majapidamise vesi kinni keeratud. Siis sättisin valmis end, kuni Tõnn maal autot pesemas ja Geitot Sordist peale võtmas käis. 
 6 läbi hakkasime Tartusse sõitma. Käisime esmalt Geito linnakorteri juurest läbi, ta võttis sealt miskit ja siis kaupsi Apollost Kivirähu uusimat raamatut Taurile ostmas. Siis korjasime Kauri peale, käisime korraks Ülikooli raamatukogus (Tõnn viis mõned raamatud tagasi), Rimis üht-teist joogipoolist veel juurde ostmas ja siis läksime Tauri sünipäevale, kes seda see aasta vanaisa juures pidas.



 

 Sõime, jõime, ajasime niisama juttu ja mängsime seda ära-arvamise mängu.
 Bruno Benno Bernhard
 Komissar Rex
 Henrik Normann, kes oli juba esimese ringiga end ära arvanud.
 King Kong
 Maarja-Liis Ilus
 Jaak Ervin Üksjalg Värav 
Ei pea vist mainima, et ma pole eriline kreisiraadio fänn ja kui nüüd päris aus olla, siis ma endiselt ei tea, kes ma siis täpselt olin, aga noh, vähemalt oli lõbus. :D
Õhtu lõpus läksime Illukasse. Teised, suured Winni Puhhi austajad, tahtsid minna. Mis meilgi siis üle jäi. Igatahes need turvad seal on ikka ülilahedad (ma loodan, et tunnete iroonia ära). Me pidime selleks taksoga Tauri juures ära käima, sest turva arvas, et kohe kindlasti on Tõnnil tarvis dokumenti näidata(ja muidu kõndis sealt hordides inimesi sisse, kelle poole ta isegi ei vaadanud), mida tal aga kaasas polnud. Hiljem muidugi väitis, et see pole veel Tõnni dokument, aga no suure sõdimise peale saime sisse. Seesmiselt läbiotsimis kepiga vennalt sai ka hoiatamata puukad, nii et vinge värk igatahes. Mikk ka saadeti ka seesmise poolt välja, sest ta ütles, et tal polnud ju ka dokumenti kaasas, aga näe, sisse sai. :D
Igatahes võis asi olla mulle juba liiga tegevatest kingadest, sellest, et laulusõnadestki polnud aru saada või millestki muust taolisest, aga väga ei istunud see party mulle seal. Õnneks oli Tõnn minuga samal lainel, nii et plaanisime juba ära minna, kui tuligi Tõnni telefonile kõne, et meie sõbra(ehk siis Miku, kes üksi kuskile mujale läks) telefon (ja tegemist oli hinnalise telefoniga, nii et kõik ei ole siiski veel kadunud) on leitud ja ta annab selle Möku baari. 
Ma võtsin siis kingad ära ja jalutasime Raekoja platsi, et see telefon sealt ära tuua. Istusime natuke aega niisama pargis ja ootasime, et äkki Mikk ise märkab mingi hetk kellegi teise telefonilt enda numbrile helistadada. Jep, nii läkski. Peagi oli ta mingi uue sõbraga meie juures, ajasime ligikaudu tunnikese juttu ja siis ekslesime lõpuks Tauri maja juurde. Kell oli juba üle 4 ja väljas oli täitsa valge. 
Tõnn arvas siis, et ta saab koju sõita küll, sest muidu plaanisime algul linna jääda. Mikk tuli ka meiega, panime ta Tormasse tädi juurde maha, sest me tulime minu juurde ja otse ehk siis mitte Jõgeva kaudu. 

Üles ärkasime ühe paiku päeval. Sõime hommikust, lebotasime natuke niisama ja kahe paiku läksime randa, sest NIII palav oli. Ma muidugi ujuma ei jõudnudki, sest see vesi tundus liiga jahe selle kuuma ilmaga võrreldes, aga selle eest sai päikest võtta. :)






 Väike pilt ka mu vesivillist, mille ma eile saanud olen. :D













Siis tulime koju, ostsime poest grillvorste, grillisime neid ja mängisime viite minni mingi imeliku võrkpalliga ja no ilmselt ei pea mainima, et ma kaotasin. Pärast seda sõime ja nüüd on Tõnn õhtu otsa maganud ning ma natuke farmakoteraapiat lugenud ja niisama netis ringi uurinud.

Head und!

Kommentaare ei ole: