esmaspäev, 17. august 2009

Ja sajab, ja sajab...

Ilmselgelt käib mul see vihm närvidele. Viimased kaks nädalat. Enamikud suvetööd on ka juba läbi saanud või saamas, tahaks veeeeeel suvest viimast võtta, aga no kus sa sellega...
Laupäeval oli meil suur laulupäev. Juba kaheteistkümnest hakkasid proovid. Puhkpilliga mängisime ka. Mingi aeg sai isegi süüa, siis käisin kodus riideid vahetamas ja läksin kultra juurde tagasi, kuhu rongkäik pidi kohe-kohe jõudma. Nimelt pidime me orkestriga seal paiga peal neid vastu võtma ja mängima.
Tõnn, Kädi ja ema käisid ka vaatamas, nii armas. :) Kahju ainult, et nii jahe oli.
Esinemiste lõppedes sõime veel torte ja muid häid asju ja ma tulin koju ära. Teised jäid veel sinna Põltsamaa orkestri saatel tantsulkat tegema. :D
Koju naastes avastasin, et Merle ja Einar on külla tunud. Pluss veel teisigi vante. Grillisid ja tegid rekkaliike. :D
Hommikul ärkasime suht tavapärasel ajal. Helistas üks arvutiostja. Seega sõime kähku ja pidime linna arvutit vuntsima minema. St. Tõnn asjatas seal, ma läksin niisama kaasa. Õhtuks veel korda ei saanud, aga nad leppisid järgmiseks päevaks kokkusaamise(ehk siis tänaseks).
Ma tulin seitsmese bussiga koju ära, et ta saaks veel seal korrastada seda.
KOju jõudes käisime papsiga poes, siis viisin ta Aivarti juurde ja tulin koju. Siis käisin saunas ja vaatasin niisama MM-i. (PS! See, et ma ei maini kogu aeg MM, ei tähenda, et ma seda ei vaataks, ma jägin seda nii palju, kui annab. :) Ja Boldi üle on mul ka nii hea meel. :D Ma kujutan ette, et ta iga spordipoisi iidol. Minu oma oleks ka, aga ma pole poiss ja kaugeltki mitte spordi oma (enam, kahjuks). Ei, aga kool hakkab, siis hakkan jälle trennis käima. Pole hullu.
Täna koristasin ja asjatasin niisama pool päeva.

Nüüd istun siin teleka ees, bleed ümber, teetass kõrval. Tõsine sügis. Arhhhh!

Kommentaare ei ole: