esmaspäev, 31. august 2009

Häbiväärne...

...kui kaua pole kirjutanud. Läbikukkunud blogija olen ka, pilte pole pannud, mida ma sada aastat luban.
Suht palju on juhtunud, aga mul pole aega, sest ma pole koduski, kuna mu kena nett arvas, et nüüd oleks küll õige aeg ära kaduda. Kui Tõnni enam ei ole ja ma temaga kõneleda tahaks. Terve suvi oli see nett olemas, ma kasutasin seda nii minimaalselt kui üldse võimalik. JA NÜÜD? Ja mul on tunne, et ta ei kavatsegi enam tagasi tulla. Mis on äärmiselt morjendav!
Mingi päev käisin esinemas Tormas. Mingi lapse rinstimine oli ja siis veel kolme täiskasvanud inimese leeritamine. See pole küll midagi erilist, aga ikkagi. :D
Siis käisime Tõnniga Pärnus mingi päev. Istusime rannas natuke aega, siis käisime Selkus, ajasime mu isa partnerkaarti taga. :D Siis käisime korterit vaatamas, mille Tõnn nüüd üüris. Siis võtsime veel ühed burgsid ja tulime kodu poole tagasi. Arvasime, et oleme kavalad ja valime KÕIGE otsema tee. Mis tuli välja, et oli kõige kurvlisem ja kruusasem tee üldse. Tee peale jäid vähemalt mõned huvitavad kohad nagu Jõesuu rippsild ja Soomaa rahvuspark, mida me uudistamas ja pildistamas käisime. :)
Rohkem ma ei teagi midagi kirjutada.
Päev enne seda, kui Tõnn ära läks vaatasime PÄEV otsa filme ja sõime kohukesi. :D

Täna ärkasin hommikul natuke enne kümmet üles. Siis läksin linna Tiinaga. Nelega saime ka kokku. Tõime koolimajast enda töövihiku ja õpikud ära.
Koju naastes olin nagu korralik õpilane kunagi ja panin kõigile õpikutele juba paveri ära. :)

Ja nüüd ongi tagumine aeg koju ära hakkata minema, sest emal saab ka kohe kõik tehtud. Pealegi tulin ma rattaga, niiet hakkan kähku vurama.
Bye!

Kommentaare ei ole: