esmaspäev, 19. september 2011

Nädalavahetus

Kolmapäeval oli selline tavapärane koolipäev. Pärast lebo ja hiljem võrkpallitrenn.
Neljapäeval ärkasin hommikul üles, sõin, käisin koolis ja siis pidin juba äärepeal linna minema, et endale läätsekesed välja osta, AAAAGA ei hakanud igaks juhuks minema kartuses, et pärast pean ennast lolliks kiirustama. Pakkisin siis rahulikult asjad kokku, sõin veel ja nii see aeg läks, mil pidin juba bussi peale minema, et bussijaama sõita ja sealt edasi Pärnusse minna.
Kõigepealt läksime Tõnni juurde, kus oli nii kena. Roosilehed ja puha. :) Siis vahepeal lebotasime niisama, käisime poes jooke ostmas ja ühest söögikohast praadisid kaasa ostmas.
Koju jõudes sõime, jõime, sättisime ja nii see aeg läks.

Tõnn oli mulle hästi kena kleidi ostnud ja puha:



Kõigepealt läksime Bravosse ja lõime seal tükk aega tantsu ja olime lahedad.

Lõpuks mõtlesime siis, et lähme vaatame Erkki poolt kiidetud (rahva arvu poolest) Mirage'i ka üle. Sinna minnes aga saime suht jubeda kultuurišoki, nii et tegime veel vaid paar tantsu ja läksime koju ära. Ausõna, terve klubi oli maakaid täis. Me olime kõige korralikumad seal ÜLDSE. Kõik mingi tossude ja T-särkidega põhimõtteliselt(ma pean silmas sh suuresti naisterahvaid). Jee-jee, kõva pidu! Tagasi sinna igatahes ei lähe enam. ;)

Jõudsime kolme paiku koju ja jäime rõõmsalt tuttu.

Hommikul ärkasime üles, tegime end korda, käisime Tõnni koolis mulle üht juhtimise raamatut võtmas, siis poes, et ma saaksin endale ühe Pina Colada osta, mida me juba eelmine õhtu jõime, aga mis oli nii odav (soodukas), et ma lausa pidin veel ostma (nii igaks juhuks, no). Siis käisime samu eilseid praade söömas ja lõpuks hakkasime koju sõitma. St. ma sõitsin, Tõnn niisama lebotas. :D

Kuskil 3 paiku jõudsime Jõksu. Siis kaisutasime natuke ja mingi hetk ma lippasin bussile ära, sest Tõnn lootis, et saab ehk jalgpalli mängida ja võib-olla ühe pakigi Smartposti kätte, mille oli tellinud.

Ma jõudsime veerand viie ajal koju, sõin, uurisin netis ja nii see aeg läks.

Mingi hetk tegin riivõunakooki ja ootasin pikisilmi Tõnni, kes tuligi lõpuks poole 9 ajal. :)

Õhtul vaatasime lemmarkanalit DI-d ja olime omaette, sest teised olid Petsi sünnal. Lõpuks enne magamaminekut tulid teised ka koju, kaasa arvatud Merle, Einar ja pisike, kes enam ei olegi NII pisike. :)

Laupäeval ärkasin üles, tegin täisterapannkooke, siis sõime, ma käisin poes ja siis hakkasin kokkama. Kõigepealt tegin kaerahelbeküpsiseid rosina, pähkli ja tumeda šokolaaditükikestega. :) Pärast seda aga biskviiti rullbiskviidi jaoks, mida ma vanaemale plaanisin teha - selle eest, et ta kenast mulle taimi pool suve korjas.

Siis tegin vahepeal trenni, käisin pesus, keerasin rullbiskviidi valmis ja panin külma maitsestuma ning panin kiiresti-kiiresti ennast valmis, sest kell oli kohe viis saamas.

Siis käisime poes, valisime pool tundi, mida Malvarile sünnipäevaks osta ning lõpuks jõudsime kohalegi sinna.


Ja no OMG - ma pole vist sajandeid juba NII palju söönud, kui seal. Niisamagi sõin kõhu kenasti täis. No ja siis muidugi ei saanud neid porkse ja kurke dipikastmega võtmata jätta ja nii see käsi ja suu käis kogu aeg. :D Ja see kook. Mm... Pluss veel pärast, kui ma oma ema järgi kutsusin, autos söödud kommid. JUBEEE! :D

Tõnni jätsin sinna, et ta saaks rahulikult oma sõpradega koos olla, sest teatavasti olen mina ikka varakult-magama-minev-inimene ja tema öö-läbi-pidutseja-tüüpi.
Kahjuks andis keset ööd täis kõht tunda ja enam magama jääda ei suutnud. Mingi 2-3 tundi passisin öösel üleval. Siis magasin veel paar tunnikest ja juba tuligi ärgata, et lubatud täisterapitsat teha ja siis kiiresti-kiiresti vanaema juurde sõita, et seal päev otsa herbaariumit kleepida ja taimi nuputada.

Mingi hetk sõime lõunat, minu rullbiskviiti, käisime väljas mõned tiirud ja lõpuks jõudsimegi (Kädi oli ka kaasas) viieks koju tagasi. Siis tuli kotid kokku pakkida ja juba pidimegi linna minema.

Jõhker uni oli algul - pidin juba 8 ajal magama jääma, aga siiski seda ei juhtunud, sest autoostja tuli ja nii me nüüd autotud olemegi. Päris kahju oli bemmist, kuigi ma pean rõhutama, et mulle ÜLDSE ei meeldi need autod. Või no vähemalt ei meeldinud varem. :)

Siis käisin veel kiire tiiru sollis ja lõpuks saime magama sättida.

Täna ärkasin enne seitset juba üles, panin end kähku valmis ja lippasin rongile.

Linnas jõin kohvi, sõin oma šokolaadicrossant'i ja kõik oli kena, sest ma olin oma miljoni koti ja Tõnni läpakaga elusalt ühikasse jõudnud.
Poole 11-ks läksin kooli, tegin järjekordse testi farmakoloogias ja nii ta läks. 12 paiku olin kodus juba. :) Käisin poes, sõin makaronisalatit, tegin trenni, müüsin Tõnni läpaka mingile tüübile maha, käisin pesus, kreemitasin ja tegin korda ennast ning nüüd olen siiamaani netis uurinud ja küünelakki maha kakkunud. Peaks uue maniküüri ka tegema, aga süüa veel vaja, sest kella poole kaheksaks juba tarvis linna minna, et erinevatest tudengipäevade raames toimuvatest üritustest osa võtta, nii et vaatame, mis sellega saab. :)

Kommentaare ei ole: