laupäev, 24. september 2011

Tudengipäevad

Ma parandan selle vea ja teen nüüdki selle postituse ära. Ausõna, ma plaanisin seda juba AMMU teha, aga kuna siis ei olnud nagu nii paljut kirjutada, siis sai see edasi "homse varna" lükatud.
Ja kuna mul ilmselgelt homme on veel kõige vähem aega, siis teen selle raske töö täna ära.
Esmaspäeval oli tudengipäevade avaparaad ja öölaulupidu, mis oli endiselt lahe! :)
Teisipäeval oli tavapärane koolipäev ning õhtul läksime tudengipäevade raames toimuvasse öökinno tüdrukutega. Enne muidugi käisime veel pool vanalinna läbi ja istusime natuke aega Karjakeldris. Filmideks olid vana-aja lühifilmid - ja üldiselt võis rahule jääda. Mõni küll vahepeal tekitas sellise tunde, et oleks võinud selle asemel juba kodus magusat und magada, aga lõpus olid ikka lahedamad "Lasnamäe" ja "Lapsepõlv" jne. :D
Kolmapäeval ärkasin 9 ajal üles (ja ma pean siia mainima, et õnneks olid kõik hommikud alles teisest loengust), sõin ja lippasin kooli.
Õhtu poole pidin algselt minema ripsmeid panema, aga sellel tüdrukul oli palju õppida ja nii ta läks.
Igatahes sain selle asemel võrkpalli minna. :)
Pärast võrkpalli tulime Renatega ühikasse, käisime pesus, sättisime valmis end ja siis läksime Siili maximasse, et Kerttuga kokku saada, midagi joogipoolist poest juurde vaadata, sest meil oli üks Renate Malibu plaanis ära juua. Ostsime ühe šampa ning siis suundusime Heli ja Aini juurde, kus toimus selline väike istumine, et pärast kõik koos Hollykasse minna. Seal oli "Tudengimees 2011" valimine ning olin juba esmaspäeval lubanud kaasa minna elama.
Lõpuks kolme paiku läksime taksoga koju ja siis kähku tuttu.
Neljapäeval ärkasin kõigepealt 9 paiku üles. Tundus, et ma näen unes "Nukitsamehe" mingit lugu maailma kõvasti käivat. Mida enam, ma sellest "unest" virgusin, seda selgemaks mulle sai, et ma siiski ei näe seda unes ja seda lastaksegi kuskilt NII valjult nagu see tuleks sealt samast meie ühikatoast... ja volüüm on obviously põhjas. Lõpuks sain siiski selgusele ka, mis toimub (enne kui veel 10 sarnast lugu oli otsa tulnud), et kohe on hakkamas see hommikuvõimlemine, mis iga päev erineva ühika juures/sees toimub.
Elasin üle selle ja jäin veel tagatipuks magamagi. Uuesti ärkasin juba veerand 12-se äratuse peale. Sättisin valmis ennast, sõin, pakkisin veidike kotti ja lippasin kooli. Farmakoloogia jälle oma igaloenguse testiga.
Pärast loengut kiirelt koju, kott lõplikult kokku ja siis juba kiirema sammuga trolli peale, et koju sõita. :)
AHJAA, Tõnn oli ka nädala sees Leedus käinud ja endale uue auto toonud. Küll mitte Accord Type R-i, mida ta NII VÄGA tahtis(kuid mis oli liiga kehvas olukorras), aga korraliku 2004 aasta Mazda Premacy, mis on müügis.
Käisime raamatukogus ja võtsime mulle vist kõik taimede raamatud, mis seal saada olid ja siis läksime Tõnni juurde. Sõime, vaatasime telerit ja lebotasime niisama.
Õhtul sain juba uue autoga sõitu ka teha, sest ühel noormehel oli nii hirmus janu ja selle kustutamiseks pidi õlu hästi sobima. Läksime minu juurde.
Reedel ärkasime 11 paiku üles. Sõime hommikust ja aeg läks kuidagi eriti kiiresti, sest ma ei mäleta, et ma midagi KASULIKKU teinud oleks. Näiteks herbaariumit või farmakoloogiat õppinud oleks.
Mingi aeg hakkasime empsuga süüa tegema ja nii see aeg läks. Isegi trenni ei jõudnud teha.
Täna ärkasin juba enne kümmet üles. Sõime ja sättisime end Palamuse laadale minekuks valmis. Tõnn see aasta ei tulnud, sest ilmselgelt talle ei meeldi iga neljanda putka juures mind pool tundi oodata. :D
Igatahes sain endale kena uue rahakoti, kreemi, dušigeeli, matšalka, maaaaaailma ilusa sõrmuse, sellised madalad suvekingad, mis Walkingis tegelikult 9.90 maksid(ja mina muidugi kallimalt pidin ostma), aga mis teha, kui mul nii populaarne jalanumber on, et seda kunagi "allahinnatud suvejalanõudest" enam ei leia. No siis muidugi erinevaid jahusid, kaerahelbeid ja juuretist, et leiba teha. Midagi rohkemat ei meenugi, aga no pool laadaelamust jäi saamata ka, sest vihma sadas vahepeal ikka päris kenasti, nii et pool seal veedetud ajast pidime kuskil telgi all kükitama. Mingi aeg kinnitasime issi juures keha ja siis lõpuks 4 läbi saime koju ka hakatud tulema.
Panin juurestise, vee ja jahu käärima ning tegin pool õhtut oma herbaariumit. Ja nii naljakas, kui see ka pole (juba ükspäev koolist koju tulles mu kursaõde kiitis ühte väikese kooli - Sadala Põhikooli kodulehte, kus pidi väga kasulik herbaarium olema) leidsin ma sealt peaaegu(2 jäid siiski veel tundmatuks) KÕIK need taimed, mida ma mujalt ei leidnud/osanud määrata.
Nüüd olen klaasi siidrit ära joonud (mille issi laadalt koju kaasa tõi - st lasid tünnist välja) ja iseenesest on juba uni, aga Tõnni ei ole ja teoreetiliselt peaks kasutama aega maksimaalselt õppimisele.

Ilmselgelt pean pilte hakkama postituse lõppu panema, sest muidu tekivad mu juttu mingid "kenad" tühikud IGA mu lõigu vahele ja see NII häirib mind.

Kommentaare ei ole: