pühapäev, 4. september 2011

Kõike seda head, mida õnneks pead! :)

Nädalalõpp oli tavapärane kooliskäigu omale. Neljapäeval oli 2 loengut, siis ühikasse sööma, asju pakkima ja kolmese rongiga koju. :)
Käisime veel õhtul tennist mängimas ja reede päeval minu juurde.
Midagi märkimisväärset ei teinud - rohkem niisama lebotasime ja puhkasime. Välja arvatud mu tunniajane trenn. :)
Eile oli eriti asjalik päev. Ärkasime üles, sõime ja siis ma hakkasin järjest kokkama. Kõigepealt tegin pestot, siis kringlitainast, siis koorisin kartulid ja panin keema, kana ahju, salatit ja nii ta läks. Lõpuks oligi õhtusöögi aeg käes. Jõime veini ja puha. Ikkagi Tõnni sünnipäeva-eelne päev. No ja nagunii pühapäeval ikka ei jooks, niiet see kõlbas küll. :)
Siis tegin kringli valmis, koristasin natuke ja mingi aeg tõi Tõnn Malvari siia, et arvutis jalkat mängida, saunas käia, õllet juua ja koroonat mängida. Ja nad tegid seda kella kaheksani hommikul, kui mina hakkasin virguma juba otsapidi. :D Tegin siis täistera-taldrikkõrvitsapitsat, mis oli NII hea ja tervislik, et jube kohe! Küpsisetorti tegin ka. :)
Me sõime perega juba ammu ära ja lõpuks 2 ajal ärkasid poisidki üles. Sõid nemadki ning tegid veel paar "vingemat" jalkamängu. :D Igatahes nüüd viisime Malvari just koju. Peaks veel paar punkti ära täitma oma to-do-listist ning siis võime linna ära minna. :)

Kommentaare ei ole: