teisipäev, 13. september 2011

Testid-testid-testid

Pühapäeval sõitsin siis rõõmsalt linna ja sain teistega kokku. Elasime Merlini stardile kaasa, vaatasime natuke aega maratoni lõpetajaid ja siis saime Küllikaga kokku, et minna Karjakeldrisse Caesari salatit sööma, mis polnud just PARIM (kastet oleks võinud rohkem olla) mida ma saanud olin, aga sellegipoolest hea. :)
Siis vahepeal tegime head ja ostsime märgid, millega toetasime Tartu Ülikooli kliinikumi, et osta selline aparaat, mis aitaks mõõta vastsündinuil bilirubiini hulka ning seega ära hoida võimalikku ajukahjustuse teket. Nii armas, eks! :)

Siis istusime rõõmsalt finišis ja ootasime......millal Merlin jõuab:



Pärast seda vaatasime veel vabaduse platsil natuke aega ringi ja tulime kesklinnast ära. Käisime veel Kristiinest ka läbi, sest Kerttu tahtis emale sünnipäevaks kaalu osta.

Lõpuks olin ühikas, sõin Rimi juustu-singi klubileiba ja jõin kohvi, istusin netis ja nii see aeg läks.

8 paiku läksime Kerttuga välja jooksma. Tund aega jooksime ja pärast mõõtsin meie marsruudi üle - see oli 11,4 km, nii et vabalt oleks võinud 10 kilomeetrisest jooksust toopäev maratonil osa võtta. Igatahes nüüd otsustasime ka hakata käima neil.

Pärast tegin kõhtu-selga peale, venitasin ja käisin pesus ning siis polnudki enam kuigi pikka pidu, kui tuli magama minna.


Eile ärkasin 7 läbi üles, sõin putu, jõin teed, pakkisin asjad ja tegin end korda. Esimene loeng oli Alar Sepp ja patoloogia, kus sai jälle niimoodi kirjutada, et käsi kange ja käekiri poollugematu. :D

Teine loeng oli Farmakoloogia, kus hakkas eelmisest nädalast saadik igapäev test olema. Seega loeng algas testiga (juba kolmas siis) ning siis õppisime sünapsi ja muud toredat, mille ma juba homseks tööks endale selgeks ka tegin.

Koju tulles tegin endale mõnusa hunniku pelmenkusid ja uurisin niisama netis ringi. Siis otsustasin natuke magada, mis mul küll eriti välja ei tulnud, aga no vähemalt sain pikutada.

Siis püüdsin farmakognoosiat õppida ja lõpuks jooksin elu eest trenni. Poole tee peal tuli muidugi meelde see ka, et ega ma trenniriideid ju kotti ei pannud, seega pidin veel ühikasse tagasi jooksma ja nii ma jäingi ühest trollist maha. Sain alles 10 mintsa hiljem kohale minna, aga jõudsin õnneks ikkagi. :)

Käisime Meritonis Step Fit-is, mis kujutas siis endast pooletunnist steppi ja siis pooletunnist lihastreeningut. Pärast seda käisime ujumas, saunades, mullivannides ja soojadel toolidel lamasklemas. Hirmsasti oleks tahtnud aurusauna ka minna, aga seal oli kiri, et ajutiselt suletud. Muidugi siis, kui meil juba šampoon peas oli ja ujukad seljast võetud (seal meeste/naiste ühine), avastasime, et see ikkagi töötab. Unluck!

8 läbi olin Maximas, ostsin üht-teist vajalikku ja tulin koju. Sõin, õppisin ja lebotasin niisama.


Täna ärkasin samal ajal üles. Sõin, jõin kohvi ja püüdsin veel midagigi farmakognoosiast meelde jätta. Esimene loeng oli taaskord patoloogia ja teine tund siis see töö. Õppejõud oli ikka eriti karm. Kordagi ei istunud maha ja ainult käis ja kamandas kõiki, et keegi kuskile poole ei vaataks, ega isegi mõtleks kuskilt mujalt midagi püüda ammutada. Õnneks sain (ma loodan, et ka piisavalt hästi) selle kontrolltöö ikka tehtud.

Siis käisin Rimist läbi, et maitsestamata jogurtit ja suitsutatud kanakoiba osta, sest need ikka liiga luks kaup, et eile siit samast poest saada oleks olnud.

Tulin koju, sõin ühe Karumsi ja hakkasin vaaritama oma kruubi-kana-köögiviljapada, mis tuli NII hea.

Nüüd olen siiamaani õppinud, netis ringi uurinu ja seda blogi siin kirjutanud.


Peaks nüüd trenniasjad kokku panema ja varsti kooli poole võrkpalli trenni liikuma. :)

Kommentaare ei ole: