neljapäev, 8. september 2011

Nädalavahetusele vastu :)

Esmaspäeva hommikul ärkasime Jõgeval üles. Panime end valmis, sõime salatit ja jõime kohvi ning läksime kumbki oma teed. Mina rongi peale ja tema Pärnusse.
Ühikasse jõudes viskasin mõned asjad kappi ja lippasin kooli. Õnneks oli ainult üks loeng, niiet ei midagi üle mõistuse käivat. ;)
Siis tulin koju, istusin arvutis, sõin ja võtsin oma teleri vastu, mille mu isa töökaaslane ära jälle tõi ning lõpuks tegin trennigi. :)
Pärast pesu, tegin endale küüsi, aga siit pole mitte midagi aru saada. Mul ikka läikivat pulbrit peale pandud ja kõik jutud, siin heal juhul paar hädist kleepsu paistavad. :D Õhtul olin niisama kodune ja vaatasin oma uute hooaegadega esmaspäevaõhtuseid kanal kahe saateid.
Teisipäeval läksin samuti kooli alles poole kümneks. Ja samuti ainult üks loeng. :) Pärast loengut uurisime trenne Kerttuga, kuhu see nädal minna ja bronnisime endile aegu.
Siis tulin koju, sõin ja nii see aeg läks. Varsti pidimegi juba linnas kokku saama, et kõigepealt virus emt-s käia ja siis ühte treeningstuudiosse seigelda. Käisime Pilateses, mis oli päris mõnus, aga see juhendaja pläkutas rohkem, kui tegime harjutusi, sest seal olid paljud üldse esimest korda. Igatahes saime pärast trenni mõnusalt infrapunasaunas vedeleda.
Siis pesud, kreemid ja seiklesime kodudesse ära.
Algselt pidime jalkat ka minema õhtul vaatama, aga me polnud kindlad, kas seal üldse kohapeal saab pileteid enam osta ja no jõhker uni oli ka mul, nii et vaevu ikka suutsin ära oodata selle kolmveerand tunnikese, mil jalka hakkas.
Aga mäng oli ikka super-lahe! Ja kohe algul kadus uni ära ning hiljem hinges kripeldas, et MIKS me ikka ei läinud. Kuigi jah, ega nendel vastastel ei tundunud ka just parim päev olevat, aga IKKAGI. :)
Eile oli natuke pikem päev. Algas kohe hommikust ja 12-ks oli läbi.
Siis tulin koju, sõin pannkooke singi ja juustutäidisega ja uurisin niisama netis mingi aja.
Lõpuks otsustasin linna minna, et endale ühe kreemi Virust osta, kus mu üks kursakaaslane mulle mingite surnumeremineraalidega kätehooldusvahenditega esitlust tegi. Ja no mõnus oli küll! :D Apteegis käisin ka, et endale kalaõlikapsleid osta ja no üksiti ostsin endale läätsede asjad ka ära, sest mul on üks kena voutšer, mille ma peaks minema välja ostma.
Siis käisin Tallinna ülikooli juures asuvad Zelluloosi paberipoes, et endale herbaariumi tarvis vatmani paberit ja kaust muretseda. Ja 6 eurtsi millegagi nagu nätaki vastu taevast. Mingi herbaariumi tarvis, eks!? :D
Algul oleks tahtnud veel Fitshoppi ka jõuda, et endale mingeid kapsleid ja ühtesid karamellibatoone osta, aga no jäid teiseks korraks, sest selle kaustaga ei viitsinud hakata mööda linna veel ringi sõitma. Isegi poest veel käisin läbi, et endale soodukaga müslibatoone ja mingeid muid küpsiseid ja asju osta, mis silma hakkasid. :D
Niisiis tulin koju, pakkisin trenniasjad, istusin netis ja lõpuks sõin veel natukene enne Audentesesse jalutama hakkamist.
Vahetasime riided, jooksime lindil natuke aega, siis käisime BodyPumpis ja lõpuks ujusimegi veel üle poole tunni. Siis mullivannid ja aurusaunas, pesud ja kreemid ning koju! :)
Algul mõtlesime, et teeme ka veel võibolla õhtul midagi, aga no see tundengi elu on ikka nii väsitav, et kell kümme on juba tagumine aeg magama minna. :D
Täna ärkasin 6 ajal juba üles, sest mul tuli meelde, et ma ei võtnud telefoni kotist välja ja ei pannud endale helisema. Panin 7.15-k kella helisema ja jäin magama tagasi.
Koolis pidime 12-ni vastu pidama, aga hakkama saime.
Pärast kooli käisime Kerttuga Kosklas sollis ja siis läks ta koju ja ma Rimisse, et endale sealt maailma head kana-pastasalatit osta. No muidugi tulid korvi ka ülejäänud asjad, aga see on peamine. :D
Siis lippasin kiiruga koju, sõin ja nüüd olen siiamaani niisama passinud. Varsti peaks trenni asjad kokku panema ja no polegi väga pikka pidu, kui tuleb linna trenni sõita.

Kommentaare ei ole: