neljapäev, 29. september 2011

Kõike!

Ma ei kujuta ette, millal ma oma viimase postituse tegin... (Mõtleb...) Ilmselt nädalavahtusel millalgi ja nüüd on peaaegu uus käes juba. Masendav! Aga lihtsalt ei ole aega, tahtmist ja viitsimist siia midagi postitada, sest no see ühika nett on ka selline nagu ta on.
Pühapäev oli selline tavapärane. Tõnni ei tulnudki enam minu juurde ja pidin täitsa üksi jälle olema. Hommikul tegin pannkooke ja nii see aeg läks. Siis püüdsin õppeda vahepeal, asju pakkida ja samal ajal veel leiba esimest korda teha, mida ma maitsta ei saanudki, sest enne bussi peale minekut sain JUST ta ahjust välja alles tõsta ja no siis tuli teda veel niiske käteräti all hoida, nii et said teised kodus maiustada. Ja just nimelt maiustada, sest emme ütles, et see oli ÄÄRMISELT hea olnud ja imestas veel, et täitsa esimese korraga kohe ju, sest teatavasti selle leivateoga on kohe jupp tööd ja täpsust.
Linna jõudsin viie paiku, Tõnn tuli korjas mu peale, siis käisime apteegis ja tulime tema juurde. Lebotasime see tunnike ja siis läksin rongi peale. Ma pole kunagi nii varase rongiga läinud ja ega ei lähe ka ilmselt enam kunagi (tol päeval olin sunnitud, sest mul jäi üks õpik ühikasse, mida ma veel vaadata tahtsin), sest no see oli ikka ülemõistuse, milline ülerahvastatus seal oli. Ma poleks ettegi kujutanud, et nii palju inimesi võib üldse rongiga sõita. Ja no olgem ausad, Jõgeva oli alles teine peatus sellel rongil. :D
Igatahes elasin selle sõidu üle ja sain õppidagi natuke.
Ühikas püüdsin veel raamatut lugeda ja lõpuks tuli magama ära jääda, sest ilmselgelt pool eelmist ööd mul und polnud üksi tududes.
Hommikul ärkasin täpselt pool 11 üles, kui Karolin küsis, et kas ma ei tulegi tööd kirjutama. See tähendas seda, et ma olin ühe loengu juba mõnuga maha maganud ja nüüd oli juba hakkamas kontrolltöö, mida ma sugugi ei tahtnud hiljem hakata järgi tegema. 10 minutiga olin riides ja klassiski juba, nii et ma tegin suht elujooksu. Töö oli üsna raske. Ja äärmiselt mahukas. Kahjuks ei saanud midagi üle ka ju vaadata, nii et kahe küsimuse puhul ma lihtsalt luuletasin sinna põhimõtteliselt midagigi kokku, nii et bye-bye A. :D
Pärast seda tulin koju, tegin endale manaputru ja sõin seda mustikamoosiga. Mm...
Siis lebotasin mingi aja, käisin poes, tegin endale veel vaeseid rüüteid ja lõpuks nelja paiku läksime Kerttuga jooksma. Jooksime mööda Sõprust ja Akadeemia teed, siis mööda Kadaka teed Tammsaare teele ja sealt jälle koju, nii et delfi andis mulle selle marsruudi pikkuseks 10,4 km. :)
Pärast seda käisin pesus, sõin ja no siis hakkasid juba kanal kahe saated.

Teisipäeval käisin koolis kahes loengus, siis koju, söömine, Kristiines poodides käimine, võrkpalli trenn, koju, söömine ja magama.

Kolmapäeval ärkasin hommikul üles, panin enda kooli ja trenniasjad kokku ning läksin Farmakoloogiasse. Farm. keemia lasime Kerttuga toopäev üle, et Meritoni BodyPumpi trenni minna, sest see oli ainuke vaba trenn põhimõtteliselt üldse. Õhtustest trenniaegadest võisime ainult und näha.
Pärast seda Meritonile kohased mullivannid, saunad ja pesu. 1 ajal tulin ära sealt ja otsustasin otse linna sõita, sest mul oli kaheks pediküüri aeg, aga ma polnud veel kindel, kui hästi ma selle koha üles leian. Poole ajal olin juba õige maja juures, aga õnneks oli sealt üle tee kohe Mereneid-i pood, mida ma juba NIIII ammu olen külastada tahtnud. Ostsin endale ühe viili, sädelevat pulbrit ja pintsli, et saaks ometigi endale midagi lillesarnast ise teha, sest no tikuga ei jää ikka nii efektne.
Pediküüris mõnuletud sõitsin bussiga paar peatust Estoniani ja sealt kohe 17-ne peale ning ühikasse.
Sõin, tegin endale küüsi, valisin riideid, tegin meiki ja olin suure dilemma ees, kas hakata veel sööma või mitte. Otsustasin mitte.
Veerand seitsme ajal läks buss ning 40 paiku saime Merlini ja Kerttuga linnas kokku. Käisime Estonias - balletti "Red Giselle"-i vaatamas, mis oli leedukate külalisetendus. Super-super hästi tantsisid. Ime pole, miks ma väiksena NIIIIII väga baleriiniks tahtsin saada ja iga päev seda emale rääkisin. :D

Pärast oleks iseenesest võinud kuskile välja ka minna, aga siiski otsustasime koju ära tulla. :)

Täna ärkasin 7 ajal üles ja no nii oleks tahtnud kella kinni panna ja lihtsalt mõnusalt sooja teki all edasi tududa. Siiski ajasin end üles, sõin võileibse, pakkisin kotid kokku, pesin nõud puhtaks ja tegin ennast korda.
Esimene loeng oli Juhtimise alused(mis teoreetiliselt pole kohustuslik, sest hinde saamiseks peab hoopis SWOT-i koostama ning raamatut lugema, mille põhjal siis arutlus kirjutada) ja see oli vist viimane kord, kui ma sinna loengusse kohale lähen(kuigi ma mõtlesin, et ikka huvitav ja silmaringi laiendav - mis siis, et ma ei hakka kunagi mingiks firmajuhiks ju), kui see õppejõud meid niimoodi traumeerib ja ükshaaval tahvli ette kutsub, et seal eelmise loengu asju seletaks. On mul JAHHH meeles! :D
Siis oli farmatseutiline keemia, pärast mida ma otse Merlini juurde läksin, sest tema mingi venna korterikaaslane pidi meid sealt peale korjama ja Pärnusse transportima.
Pärnus korjas Tõnn mu peale ja ega meil enam midagi teha ei olnudki, kui koju ära tulla.
Nüüd olen juba sada tundi siin üksi tema juures olnud, sest ta ise läks jalkat mängima. Oleks rohkem indu, siis õpiks järgmise nädala töödeks, agaaa ei ole.

Ilusat sügist!

laupäev, 24. september 2011

Tudengipäevad

Ma parandan selle vea ja teen nüüdki selle postituse ära. Ausõna, ma plaanisin seda juba AMMU teha, aga kuna siis ei olnud nagu nii paljut kirjutada, siis sai see edasi "homse varna" lükatud.
Ja kuna mul ilmselgelt homme on veel kõige vähem aega, siis teen selle raske töö täna ära.
Esmaspäeval oli tudengipäevade avaparaad ja öölaulupidu, mis oli endiselt lahe! :)
Teisipäeval oli tavapärane koolipäev ning õhtul läksime tudengipäevade raames toimuvasse öökinno tüdrukutega. Enne muidugi käisime veel pool vanalinna läbi ja istusime natuke aega Karjakeldris. Filmideks olid vana-aja lühifilmid - ja üldiselt võis rahule jääda. Mõni küll vahepeal tekitas sellise tunde, et oleks võinud selle asemel juba kodus magusat und magada, aga lõpus olid ikka lahedamad "Lasnamäe" ja "Lapsepõlv" jne. :D
Kolmapäeval ärkasin 9 ajal üles (ja ma pean siia mainima, et õnneks olid kõik hommikud alles teisest loengust), sõin ja lippasin kooli.
Õhtu poole pidin algselt minema ripsmeid panema, aga sellel tüdrukul oli palju õppida ja nii ta läks.
Igatahes sain selle asemel võrkpalli minna. :)
Pärast võrkpalli tulime Renatega ühikasse, käisime pesus, sättisime valmis end ja siis läksime Siili maximasse, et Kerttuga kokku saada, midagi joogipoolist poest juurde vaadata, sest meil oli üks Renate Malibu plaanis ära juua. Ostsime ühe šampa ning siis suundusime Heli ja Aini juurde, kus toimus selline väike istumine, et pärast kõik koos Hollykasse minna. Seal oli "Tudengimees 2011" valimine ning olin juba esmaspäeval lubanud kaasa minna elama.
Lõpuks kolme paiku läksime taksoga koju ja siis kähku tuttu.
Neljapäeval ärkasin kõigepealt 9 paiku üles. Tundus, et ma näen unes "Nukitsamehe" mingit lugu maailma kõvasti käivat. Mida enam, ma sellest "unest" virgusin, seda selgemaks mulle sai, et ma siiski ei näe seda unes ja seda lastaksegi kuskilt NII valjult nagu see tuleks sealt samast meie ühikatoast... ja volüüm on obviously põhjas. Lõpuks sain siiski selgusele ka, mis toimub (enne kui veel 10 sarnast lugu oli otsa tulnud), et kohe on hakkamas see hommikuvõimlemine, mis iga päev erineva ühika juures/sees toimub.
Elasin üle selle ja jäin veel tagatipuks magamagi. Uuesti ärkasin juba veerand 12-se äratuse peale. Sättisin valmis ennast, sõin, pakkisin veidike kotti ja lippasin kooli. Farmakoloogia jälle oma igaloenguse testiga.
Pärast loengut kiirelt koju, kott lõplikult kokku ja siis juba kiirema sammuga trolli peale, et koju sõita. :)
AHJAA, Tõnn oli ka nädala sees Leedus käinud ja endale uue auto toonud. Küll mitte Accord Type R-i, mida ta NII VÄGA tahtis(kuid mis oli liiga kehvas olukorras), aga korraliku 2004 aasta Mazda Premacy, mis on müügis.
Käisime raamatukogus ja võtsime mulle vist kõik taimede raamatud, mis seal saada olid ja siis läksime Tõnni juurde. Sõime, vaatasime telerit ja lebotasime niisama.
Õhtul sain juba uue autoga sõitu ka teha, sest ühel noormehel oli nii hirmus janu ja selle kustutamiseks pidi õlu hästi sobima. Läksime minu juurde.
Reedel ärkasime 11 paiku üles. Sõime hommikust ja aeg läks kuidagi eriti kiiresti, sest ma ei mäleta, et ma midagi KASULIKKU teinud oleks. Näiteks herbaariumit või farmakoloogiat õppinud oleks.
Mingi aeg hakkasime empsuga süüa tegema ja nii see aeg läks. Isegi trenni ei jõudnud teha.
Täna ärkasin juba enne kümmet üles. Sõime ja sättisime end Palamuse laadale minekuks valmis. Tõnn see aasta ei tulnud, sest ilmselgelt talle ei meeldi iga neljanda putka juures mind pool tundi oodata. :D
Igatahes sain endale kena uue rahakoti, kreemi, dušigeeli, matšalka, maaaaaailma ilusa sõrmuse, sellised madalad suvekingad, mis Walkingis tegelikult 9.90 maksid(ja mina muidugi kallimalt pidin ostma), aga mis teha, kui mul nii populaarne jalanumber on, et seda kunagi "allahinnatud suvejalanõudest" enam ei leia. No siis muidugi erinevaid jahusid, kaerahelbeid ja juuretist, et leiba teha. Midagi rohkemat ei meenugi, aga no pool laadaelamust jäi saamata ka, sest vihma sadas vahepeal ikka päris kenasti, nii et pool seal veedetud ajast pidime kuskil telgi all kükitama. Mingi aeg kinnitasime issi juures keha ja siis lõpuks 4 läbi saime koju ka hakatud tulema.
Panin juurestise, vee ja jahu käärima ning tegin pool õhtut oma herbaariumit. Ja nii naljakas, kui see ka pole (juba ükspäev koolist koju tulles mu kursaõde kiitis ühte väikese kooli - Sadala Põhikooli kodulehte, kus pidi väga kasulik herbaarium olema) leidsin ma sealt peaaegu(2 jäid siiski veel tundmatuks) KÕIK need taimed, mida ma mujalt ei leidnud/osanud määrata.
Nüüd olen klaasi siidrit ära joonud (mille issi laadalt koju kaasa tõi - st lasid tünnist välja) ja iseenesest on juba uni, aga Tõnni ei ole ja teoreetiliselt peaks kasutama aega maksimaalselt õppimisele.

Ilmselgelt pean pilte hakkama postituse lõppu panema, sest muidu tekivad mu juttu mingid "kenad" tühikud IGA mu lõigu vahele ja see NII häirib mind.

esmaspäev, 19. september 2011

Nädalavahetus

Kolmapäeval oli selline tavapärane koolipäev. Pärast lebo ja hiljem võrkpallitrenn.
Neljapäeval ärkasin hommikul üles, sõin, käisin koolis ja siis pidin juba äärepeal linna minema, et endale läätsekesed välja osta, AAAAGA ei hakanud igaks juhuks minema kartuses, et pärast pean ennast lolliks kiirustama. Pakkisin siis rahulikult asjad kokku, sõin veel ja nii see aeg läks, mil pidin juba bussi peale minema, et bussijaama sõita ja sealt edasi Pärnusse minna.
Kõigepealt läksime Tõnni juurde, kus oli nii kena. Roosilehed ja puha. :) Siis vahepeal lebotasime niisama, käisime poes jooke ostmas ja ühest söögikohast praadisid kaasa ostmas.
Koju jõudes sõime, jõime, sättisime ja nii see aeg läks.

Tõnn oli mulle hästi kena kleidi ostnud ja puha:



Kõigepealt läksime Bravosse ja lõime seal tükk aega tantsu ja olime lahedad.

Lõpuks mõtlesime siis, et lähme vaatame Erkki poolt kiidetud (rahva arvu poolest) Mirage'i ka üle. Sinna minnes aga saime suht jubeda kultuurišoki, nii et tegime veel vaid paar tantsu ja läksime koju ära. Ausõna, terve klubi oli maakaid täis. Me olime kõige korralikumad seal ÜLDSE. Kõik mingi tossude ja T-särkidega põhimõtteliselt(ma pean silmas sh suuresti naisterahvaid). Jee-jee, kõva pidu! Tagasi sinna igatahes ei lähe enam. ;)

Jõudsime kolme paiku koju ja jäime rõõmsalt tuttu.

Hommikul ärkasime üles, tegime end korda, käisime Tõnni koolis mulle üht juhtimise raamatut võtmas, siis poes, et ma saaksin endale ühe Pina Colada osta, mida me juba eelmine õhtu jõime, aga mis oli nii odav (soodukas), et ma lausa pidin veel ostma (nii igaks juhuks, no). Siis käisime samu eilseid praade söömas ja lõpuks hakkasime koju sõitma. St. ma sõitsin, Tõnn niisama lebotas. :D

Kuskil 3 paiku jõudsime Jõksu. Siis kaisutasime natuke ja mingi hetk ma lippasin bussile ära, sest Tõnn lootis, et saab ehk jalgpalli mängida ja võib-olla ühe pakigi Smartposti kätte, mille oli tellinud.

Ma jõudsime veerand viie ajal koju, sõin, uurisin netis ja nii see aeg läks.

Mingi hetk tegin riivõunakooki ja ootasin pikisilmi Tõnni, kes tuligi lõpuks poole 9 ajal. :)

Õhtul vaatasime lemmarkanalit DI-d ja olime omaette, sest teised olid Petsi sünnal. Lõpuks enne magamaminekut tulid teised ka koju, kaasa arvatud Merle, Einar ja pisike, kes enam ei olegi NII pisike. :)

Laupäeval ärkasin üles, tegin täisterapannkooke, siis sõime, ma käisin poes ja siis hakkasin kokkama. Kõigepealt tegin kaerahelbeküpsiseid rosina, pähkli ja tumeda šokolaaditükikestega. :) Pärast seda aga biskviiti rullbiskviidi jaoks, mida ma vanaemale plaanisin teha - selle eest, et ta kenast mulle taimi pool suve korjas.

Siis tegin vahepeal trenni, käisin pesus, keerasin rullbiskviidi valmis ja panin külma maitsestuma ning panin kiiresti-kiiresti ennast valmis, sest kell oli kohe viis saamas.

Siis käisime poes, valisime pool tundi, mida Malvarile sünnipäevaks osta ning lõpuks jõudsime kohalegi sinna.


Ja no OMG - ma pole vist sajandeid juba NII palju söönud, kui seal. Niisamagi sõin kõhu kenasti täis. No ja siis muidugi ei saanud neid porkse ja kurke dipikastmega võtmata jätta ja nii see käsi ja suu käis kogu aeg. :D Ja see kook. Mm... Pluss veel pärast, kui ma oma ema järgi kutsusin, autos söödud kommid. JUBEEE! :D

Tõnni jätsin sinna, et ta saaks rahulikult oma sõpradega koos olla, sest teatavasti olen mina ikka varakult-magama-minev-inimene ja tema öö-läbi-pidutseja-tüüpi.
Kahjuks andis keset ööd täis kõht tunda ja enam magama jääda ei suutnud. Mingi 2-3 tundi passisin öösel üleval. Siis magasin veel paar tunnikest ja juba tuligi ärgata, et lubatud täisterapitsat teha ja siis kiiresti-kiiresti vanaema juurde sõita, et seal päev otsa herbaariumit kleepida ja taimi nuputada.

Mingi hetk sõime lõunat, minu rullbiskviiti, käisime väljas mõned tiirud ja lõpuks jõudsimegi (Kädi oli ka kaasas) viieks koju tagasi. Siis tuli kotid kokku pakkida ja juba pidimegi linna minema.

Jõhker uni oli algul - pidin juba 8 ajal magama jääma, aga siiski seda ei juhtunud, sest autoostja tuli ja nii me nüüd autotud olemegi. Päris kahju oli bemmist, kuigi ma pean rõhutama, et mulle ÜLDSE ei meeldi need autod. Või no vähemalt ei meeldinud varem. :)

Siis käisin veel kiire tiiru sollis ja lõpuks saime magama sättida.

Täna ärkasin enne seitset juba üles, panin end kähku valmis ja lippasin rongile.

Linnas jõin kohvi, sõin oma šokolaadicrossant'i ja kõik oli kena, sest ma olin oma miljoni koti ja Tõnni läpakaga elusalt ühikasse jõudnud.
Poole 11-ks läksin kooli, tegin järjekordse testi farmakoloogias ja nii ta läks. 12 paiku olin kodus juba. :) Käisin poes, sõin makaronisalatit, tegin trenni, müüsin Tõnni läpaka mingile tüübile maha, käisin pesus, kreemitasin ja tegin korda ennast ning nüüd olen siiamaani netis uurinud ja küünelakki maha kakkunud. Peaks uue maniküüri ka tegema, aga süüa veel vaja, sest kella poole kaheksaks juba tarvis linna minna, et erinevatest tudengipäevade raames toimuvatest üritustest osa võtta, nii et vaatame, mis sellega saab. :)

teisipäev, 13. september 2011

Testid-testid-testid

Pühapäeval sõitsin siis rõõmsalt linna ja sain teistega kokku. Elasime Merlini stardile kaasa, vaatasime natuke aega maratoni lõpetajaid ja siis saime Küllikaga kokku, et minna Karjakeldrisse Caesari salatit sööma, mis polnud just PARIM (kastet oleks võinud rohkem olla) mida ma saanud olin, aga sellegipoolest hea. :)
Siis vahepeal tegime head ja ostsime märgid, millega toetasime Tartu Ülikooli kliinikumi, et osta selline aparaat, mis aitaks mõõta vastsündinuil bilirubiini hulka ning seega ära hoida võimalikku ajukahjustuse teket. Nii armas, eks! :)

Siis istusime rõõmsalt finišis ja ootasime......millal Merlin jõuab:



Pärast seda vaatasime veel vabaduse platsil natuke aega ringi ja tulime kesklinnast ära. Käisime veel Kristiinest ka läbi, sest Kerttu tahtis emale sünnipäevaks kaalu osta.

Lõpuks olin ühikas, sõin Rimi juustu-singi klubileiba ja jõin kohvi, istusin netis ja nii see aeg läks.

8 paiku läksime Kerttuga välja jooksma. Tund aega jooksime ja pärast mõõtsin meie marsruudi üle - see oli 11,4 km, nii et vabalt oleks võinud 10 kilomeetrisest jooksust toopäev maratonil osa võtta. Igatahes nüüd otsustasime ka hakata käima neil.

Pärast tegin kõhtu-selga peale, venitasin ja käisin pesus ning siis polnudki enam kuigi pikka pidu, kui tuli magama minna.


Eile ärkasin 7 läbi üles, sõin putu, jõin teed, pakkisin asjad ja tegin end korda. Esimene loeng oli Alar Sepp ja patoloogia, kus sai jälle niimoodi kirjutada, et käsi kange ja käekiri poollugematu. :D

Teine loeng oli Farmakoloogia, kus hakkas eelmisest nädalast saadik igapäev test olema. Seega loeng algas testiga (juba kolmas siis) ning siis õppisime sünapsi ja muud toredat, mille ma juba homseks tööks endale selgeks ka tegin.

Koju tulles tegin endale mõnusa hunniku pelmenkusid ja uurisin niisama netis ringi. Siis otsustasin natuke magada, mis mul küll eriti välja ei tulnud, aga no vähemalt sain pikutada.

Siis püüdsin farmakognoosiat õppida ja lõpuks jooksin elu eest trenni. Poole tee peal tuli muidugi meelde see ka, et ega ma trenniriideid ju kotti ei pannud, seega pidin veel ühikasse tagasi jooksma ja nii ma jäingi ühest trollist maha. Sain alles 10 mintsa hiljem kohale minna, aga jõudsin õnneks ikkagi. :)

Käisime Meritonis Step Fit-is, mis kujutas siis endast pooletunnist steppi ja siis pooletunnist lihastreeningut. Pärast seda käisime ujumas, saunades, mullivannides ja soojadel toolidel lamasklemas. Hirmsasti oleks tahtnud aurusauna ka minna, aga seal oli kiri, et ajutiselt suletud. Muidugi siis, kui meil juba šampoon peas oli ja ujukad seljast võetud (seal meeste/naiste ühine), avastasime, et see ikkagi töötab. Unluck!

8 läbi olin Maximas, ostsin üht-teist vajalikku ja tulin koju. Sõin, õppisin ja lebotasin niisama.


Täna ärkasin samal ajal üles. Sõin, jõin kohvi ja püüdsin veel midagigi farmakognoosiast meelde jätta. Esimene loeng oli taaskord patoloogia ja teine tund siis see töö. Õppejõud oli ikka eriti karm. Kordagi ei istunud maha ja ainult käis ja kamandas kõiki, et keegi kuskile poole ei vaataks, ega isegi mõtleks kuskilt mujalt midagi püüda ammutada. Õnneks sain (ma loodan, et ka piisavalt hästi) selle kontrolltöö ikka tehtud.

Siis käisin Rimist läbi, et maitsestamata jogurtit ja suitsutatud kanakoiba osta, sest need ikka liiga luks kaup, et eile siit samast poest saada oleks olnud.

Tulin koju, sõin ühe Karumsi ja hakkasin vaaritama oma kruubi-kana-köögiviljapada, mis tuli NII hea.

Nüüd olen siiamaani õppinud, netis ringi uurinu ja seda blogi siin kirjutanud.


Peaks nüüd trenniasjad kokku panema ja varsti kooli poole võrkpalli trenni liikuma. :)

pühapäev, 11. september 2011

Tallinn

Kuna Tõnnil oli vaja üks koolitöö ära lõpetada, mida ta minuga koos olles eluilmas tegema ei hakka, siis jäime mõlemad nädalavahetuseks kooli, sest mul oli reedel üks väike ekskursioon ka ette nähtud kursusega.
Igatahes neljapäeval käisime latiino trennis ära, mis oli iseenesest päris huvitav, aga treener oleks võinud kuidagi särtsakam olla, kui ta sellist trenni annab. Muidu oli meeldiv, kui välja arvata see, et pärast ei olenud sooja vett ja no me külmaga rõõmsalt kümblesime.
Siis tulime läksime kumbki oma koju mingiks ajaks. Kuskil 8 läbi sõitsin trolliga Kerttu ja Merlini juurde, et siis Karolin ka ära oodata, vesikat teha ja natuke siiderdada/veinitada. Algselt ma mõtlesin, et tulen kõige viimase trolliga koju, siis vahepeal mõtlesin, et äkki viskab nende korterikaaslane John mu koju, aga ta jõi ka juba seal omaette ginni. Lõpuks jäin hoopiski sinna ööseks. Ja no uskuge või mitte - mina, unimüts, sain magama alles 2 ajal, kui Karolin ära läks (kes elas VAID ühe bussijaama kaugusel). Reedel ärkasime juba seitsme ajal üles ja no olgem ausad, magamatus ja eilne 2 eurine vein, mida ma paar lonksu suutsin juua(pildil on klaasis ikka teine/hea vein) andsid ikka peatuikamise nöol tunda, aga no õnneks läks see mingi aja pärast bussis üle, kui ma olin rohkem virgunud.
Lõpuks jõudsime otsaga Karepa ravimtaimeaeda, kus oli iseenesest väga huvitav - oleks vaid kogu jutt meelde ka jäänud, sest ta rääkis ikka IGA taime kohta põhjalikult, mida sellega teha, mille vastu kasutatakse jms.
LÕPUKS saime suppi, kodutehtud leiba, karulauguvõid, mustikakooki ja teedki ning kojusõit võis alata. Tahtsin VÄGA seda filmi vaadata, mis bussis mängima pandi ("Hangover"), aga ma lihtsalt ei suutnud enam mingi hetk silmi lahti hoida, nii et ilmselt pean mõni teinekord selle ise hankima ja lõpuni vaatama.
Magama jäädes oli vastik, külm ja niiske ilm - jalad olid ka poolmärjad veel seal mitmeid tunde sumpamisest, kuid ärgates oli NII mõnus päike, et suisa palav hakkas. :)
Tulin koju, uurisin netist ringi ja nii see aeg läks. Lõpuks pidime minema kuskile kluppi Smailersit kuulama ja enne seda linnas natuke midagi jooma. Käisin siin poes, ostsin endale 2 coolerit ja siis saime vabaduse väljakul Kerttu, Merlini, Mare ja Küllikesega kokku, istusime vabadussamba all ja nii ta läks. Sinna Smailersit kuulama ma ei jõudnudki, vaid läksime Merliniga viimaste busside/trollidega koju ära, sest no mul oli liigselt uni selleks, et veel kuskil klubis mitu tundi tantsu vihuda, et siis ilmselgelt paar lookest kuulata ja lõpuks jumal-teab, mis kell koju jõudnud. :D
Eile ärkasin JUBA mingi enne üheksat üles ja enam magama ei jäänud. Sõin siis putru, jõin teed ja hakkasin trenni tegema. Siis pesu, nett ja põhimõtteliselt päeval rohkem midagi asjalikku ei teinudki.
Õhtul pidime tüdrukutega linnas kokku saama, käisime poes ringi ja ostsime endile mõne siidri/cooleri. Siis kutsus mingi Kerttu vana classmate meid enda juurde, istusime seal, vaatasime telerit ja jõime endi mõned joogikesed ära.
Lõpuks läksime kesklinna, siis mõtlesin tükk aega, kas minna nendega või koju ära tulla, aga jäin siis ikkagi nendega. Käisime kõigepealt mööda vanalinna ringi ja mõtlesime, kuhu siis minna ja lõpuks maandusime korraks Shootersisse, aga seal oli suht umbne, nii et kolisime suht kohe Nimetasse üle. Istusime-tantsisime-istusime-tantsisime ja lõpuks püüdsime endile taksot hakata hankima, sest teadagi on see VÄGA raske, kui mitte ilmvõimatu, kui just Tallinna kalleimaid (Tallinkeid ja Tulikaid jms ei taha). Lõpuks sai Mare (Tartust) liinile ja kutsus miskipärast (no tegelt keegi mainis, et me võiks sinna poole minna, et siis on vast lootust rohkem saada mõnda taksot, kui päris seal puntras vanalinnas) Draamateatri juurde selle. Mitte, et me KEEGIGI teaks, kus see asub, eks(ma nüüd tean, netist vaatasin, Pärnu mnt-l üldse, aga sellest pole enam kasu)?! Niisiis pidime selle tankso n-ö üle laskma ja proovima uut saada. Nojaa, kuna me ikka ÜLDSE ei saanud ühelegi liinile, siis vaatasime lõpuks, et ette sõitis üks normaalses hinnaklassis takso, läksime kohe juurde ja küsisime, kas on vaba. Ja meie ÜLLATUSEKS oligi, nii et 5 minuti pärast kõndisin juba ühika trepist üles. :) Kena joppamine oli.
Siis rääkisin veel Tõnniga juttu, kes vaesekene peab niiii palju pingutama, et seda praktika aruannet valmis saada, sest ta teeb seda kõike soome firma aasta-aruande põhjal, mis eeldas kõigepealt üldse suurt tõlkimist ja no seal polegi osasid asju, nii et ikka jupp tööd.
Pärast kolme sain siis lõpuks magama ja täna hommikul olin IKKA ja JÄLLE juba enne 9-t üleval. :D Sõin, jõin kohvi ja nüüd kirjutan siin seda.
Varsti lähme tüdrukutega linna Merlinile kaasa elama, kes läheb 1. korda poolmaratoni jooksma - 21 km. Varem on alati ainult 10-t jooksnud, nii et tubli tüdruk. Vahepeal lähme Karjakeldrisse Caesari salatit sööma, nii et tasub oodata. :D
Näe, Kerttu helistaski. Pean end valmis panema ja ka linna hakkama sõitma.


PS! Ja päike on ka mõnus. :)

neljapäev, 8. september 2011

Nädalavahetusele vastu :)

Esmaspäeva hommikul ärkasime Jõgeval üles. Panime end valmis, sõime salatit ja jõime kohvi ning läksime kumbki oma teed. Mina rongi peale ja tema Pärnusse.
Ühikasse jõudes viskasin mõned asjad kappi ja lippasin kooli. Õnneks oli ainult üks loeng, niiet ei midagi üle mõistuse käivat. ;)
Siis tulin koju, istusin arvutis, sõin ja võtsin oma teleri vastu, mille mu isa töökaaslane ära jälle tõi ning lõpuks tegin trennigi. :)
Pärast pesu, tegin endale küüsi, aga siit pole mitte midagi aru saada. Mul ikka läikivat pulbrit peale pandud ja kõik jutud, siin heal juhul paar hädist kleepsu paistavad. :D Õhtul olin niisama kodune ja vaatasin oma uute hooaegadega esmaspäevaõhtuseid kanal kahe saateid.
Teisipäeval läksin samuti kooli alles poole kümneks. Ja samuti ainult üks loeng. :) Pärast loengut uurisime trenne Kerttuga, kuhu see nädal minna ja bronnisime endile aegu.
Siis tulin koju, sõin ja nii see aeg läks. Varsti pidimegi juba linnas kokku saama, et kõigepealt virus emt-s käia ja siis ühte treeningstuudiosse seigelda. Käisime Pilateses, mis oli päris mõnus, aga see juhendaja pläkutas rohkem, kui tegime harjutusi, sest seal olid paljud üldse esimest korda. Igatahes saime pärast trenni mõnusalt infrapunasaunas vedeleda.
Siis pesud, kreemid ja seiklesime kodudesse ära.
Algselt pidime jalkat ka minema õhtul vaatama, aga me polnud kindlad, kas seal üldse kohapeal saab pileteid enam osta ja no jõhker uni oli ka mul, nii et vaevu ikka suutsin ära oodata selle kolmveerand tunnikese, mil jalka hakkas.
Aga mäng oli ikka super-lahe! Ja kohe algul kadus uni ära ning hiljem hinges kripeldas, et MIKS me ikka ei läinud. Kuigi jah, ega nendel vastastel ei tundunud ka just parim päev olevat, aga IKKAGI. :)
Eile oli natuke pikem päev. Algas kohe hommikust ja 12-ks oli läbi.
Siis tulin koju, sõin pannkooke singi ja juustutäidisega ja uurisin niisama netis mingi aja.
Lõpuks otsustasin linna minna, et endale ühe kreemi Virust osta, kus mu üks kursakaaslane mulle mingite surnumeremineraalidega kätehooldusvahenditega esitlust tegi. Ja no mõnus oli küll! :D Apteegis käisin ka, et endale kalaõlikapsleid osta ja no üksiti ostsin endale läätsede asjad ka ära, sest mul on üks kena voutšer, mille ma peaks minema välja ostma.
Siis käisin Tallinna ülikooli juures asuvad Zelluloosi paberipoes, et endale herbaariumi tarvis vatmani paberit ja kaust muretseda. Ja 6 eurtsi millegagi nagu nätaki vastu taevast. Mingi herbaariumi tarvis, eks!? :D
Algul oleks tahtnud veel Fitshoppi ka jõuda, et endale mingeid kapsleid ja ühtesid karamellibatoone osta, aga no jäid teiseks korraks, sest selle kaustaga ei viitsinud hakata mööda linna veel ringi sõitma. Isegi poest veel käisin läbi, et endale soodukaga müslibatoone ja mingeid muid küpsiseid ja asju osta, mis silma hakkasid. :D
Niisiis tulin koju, pakkisin trenniasjad, istusin netis ja lõpuks sõin veel natukene enne Audentesesse jalutama hakkamist.
Vahetasime riided, jooksime lindil natuke aega, siis käisime BodyPumpis ja lõpuks ujusimegi veel üle poole tunni. Siis mullivannid ja aurusaunas, pesud ja kreemid ning koju! :)
Algul mõtlesime, et teeme ka veel võibolla õhtul midagi, aga no see tundengi elu on ikka nii väsitav, et kell kümme on juba tagumine aeg magama minna. :D
Täna ärkasin 6 ajal juba üles, sest mul tuli meelde, et ma ei võtnud telefoni kotist välja ja ei pannud endale helisema. Panin 7.15-k kella helisema ja jäin magama tagasi.
Koolis pidime 12-ni vastu pidama, aga hakkama saime.
Pärast kooli käisime Kerttuga Kosklas sollis ja siis läks ta koju ja ma Rimisse, et endale sealt maailma head kana-pastasalatit osta. No muidugi tulid korvi ka ülejäänud asjad, aga see on peamine. :D
Siis lippasin kiiruga koju, sõin ja nüüd olen siiamaani niisama passinud. Varsti peaks trenni asjad kokku panema ja no polegi väga pikka pidu, kui tuleb linna trenni sõita.

pühapäev, 4. september 2011

Kõike seda head, mida õnneks pead! :)

Nädalalõpp oli tavapärane kooliskäigu omale. Neljapäeval oli 2 loengut, siis ühikasse sööma, asju pakkima ja kolmese rongiga koju. :)
Käisime veel õhtul tennist mängimas ja reede päeval minu juurde.
Midagi märkimisväärset ei teinud - rohkem niisama lebotasime ja puhkasime. Välja arvatud mu tunniajane trenn. :)
Eile oli eriti asjalik päev. Ärkasime üles, sõime ja siis ma hakkasin järjest kokkama. Kõigepealt tegin pestot, siis kringlitainast, siis koorisin kartulid ja panin keema, kana ahju, salatit ja nii ta läks. Lõpuks oligi õhtusöögi aeg käes. Jõime veini ja puha. Ikkagi Tõnni sünnipäeva-eelne päev. No ja nagunii pühapäeval ikka ei jooks, niiet see kõlbas küll. :)
Siis tegin kringli valmis, koristasin natuke ja mingi aeg tõi Tõnn Malvari siia, et arvutis jalkat mängida, saunas käia, õllet juua ja koroonat mängida. Ja nad tegid seda kella kaheksani hommikul, kui mina hakkasin virguma juba otsapidi. :D Tegin siis täistera-taldrikkõrvitsapitsat, mis oli NII hea ja tervislik, et jube kohe! Küpsisetorti tegin ka. :)
Me sõime perega juba ammu ära ja lõpuks 2 ajal ärkasid poisidki üles. Sõid nemadki ning tegid veel paar "vingemat" jalkamängu. :D Igatahes nüüd viisime Malvari just koju. Peaks veel paar punkti ära täitma oma to-do-listist ning siis võime linna ära minna. :)