esmaspäev, 25. märts 2013

Fim de semana!

Mõtlesin, et panen reedesest istungist paar pilti ka, mis ju valmis said klõpsutatud. Praad maksis 7 eurot, mis oli jõe äärde jäävate restoranide hulgast soodsaim. Sardiinid olid ÜLLATAVALT (sest Kristi käis mõni päev tagasi oma haigla-omadega kuskil lõunal ja seal olevat olnud sellised konservikarbi suurused sardiinid) suured ja tõesti maitsvad. Mõnusa krõbeda kattega ja no igati head. Kajakast ma juba rääkisin, kes suure hooga lihtsalt taldriku juurde lendas ja sealt murdosa sekundiga meelepärast kaasa haaras. Pärast seda tädikesed vehkisid oma kilekotikestega seal, et me ikka rahulikult einestada saaksime. 


 Reedel tegime niisama koduse istungi nagu eelmisest postitusest lugeda võib.
Laupäeval ärkasime üles, toimetasime niisama. Kes püüdis päevitada, kes koristas, kes vahtis niisama (mina siis näiteks), kes luges mingit inglisekeelset jura erinevate riikide kohta, millele Sepp meilt kommentaare nõuab. Ühesõnaga selline suva-lebo-päev. 
Pärast seda läksime linna - trenni. Sai väike spaa ja BodyPump tehtud. :) 
Õhtu kulges tavapäraselt lebotades. 
Eile ärkasime üles, sõime croissante, jõime teed ja nii see päev läks. Käisime Karoliniga ja tõime haiglast mu rahakoti ära, sest ma olin selle sinna kenasti riiulisse visanud nagu tavaliselt ja pärast kotti unustanud panna. Siis käisime poes pärmi ja õhtuks alksi otsimas/ostmas ja pärast seda tulime koju. Hiljem trennid, lebod, õhtusöögid brasiilia restoranis ja õhtu lõpuks olime norrakate ja belglaste juures, sest oli nagu selline ärasaatmis-pidu. :) 
Teised läksin öösel poole kolme ajal veel kuskile linna ka, aga me tulime koju, sest lihtsalt selline vihm oli väljas, et kohe üldse ei olnud isu mööda linna ringi seigelda. Kõht oli ka nii täis õhtusöögist ja mu Pina Coladast, nii et tänagi pole veel eriti midagi söönud, peale ühe mõnusa omletivõiku ja hommikukohvi. 
Tahaks Pilatesesse minna, aga no nii HULL koerailm on väljas. Ei kujuta ettegi, kuidas kuivalt linna jõuda. Ilmselt tuleb üks uinak veel teha ja õhtusesse V-Core' minna, lootuses, et siis enam NII õudukas ilm pole.

Igatahes tahaks loota, et need ilmaennustused paika ei pea, sest kui terve aeg nüüd vihma sajab, siis on küll "tore puhkus" meil siin. Seega ma lähen naudin oma esimest vaba esmaspäeva ja teen midagi kasulikku. 

Kommentaare ei ole: