teisipäev, 19. märts 2013

Nädalavahetusest

Reedesest ärajäänud keeletunnist ma juba ilmselt rääkisin, nii et laupäeval sai õhtul välja mindud, sest no nädala sees me ikka ÜLDSE ei jõua kuskile. Ja ma ei pea siin silmas mingisugust pidu, vaid me ei jõua poodigi, rääkimata siis mõnest muuseumist, söögikohast või sarnasest paigast.
Õhtul läksime välja. Ja menüüs oli täpselt tavapärane La Boheme ja MoreClub. 

 Ja ma lihtsalt pean mainima, kui meeliülendav tunne oli kuulda Ewert and The Two Dragons'- Good Man Down-i. Diskor ei pidanud paljuks meile teinekordki seda veel lasta, sest meie õnne ja rõõmu oli vist küll terve La Boheme täis. Ülim lihtsalt! :)

Laupäeval käisime lõpuks Sea-lifes ära, kuhu me olime juba pikka aega tahtnud minna. Minule see nüüd midagi müstilist ei olnud, sest oli Soomes täpselt samasuguses kohas juba varasemalt käinud, aga lahe oli ikka uuesti neid elukaid jälgida. 



 






Nalja pärast panen paar videot ka, sest ma siiamaani lihtsalt naeran neid, kui ma seda JUTTU sealt kuulan. :D 
Küpsetatud kastanid maitsesime ka LÕPUKS ära, sest siin on KÕIK kohad neid täis ja me polnud seda veel kordagi teinud. Päris mõnusad on, see koor on ära kuivanud ja tuleb hästi ümbert ära ja seesmine osa on nagu pehme pähkel, vms. Teaks ainult, mis ime-masin see on, millega nad neid küpsetavad, siis paneks kohe Karolinile äri püsti ja ta saaks neid Hauka laadal neid müüma hakata. :D
Igatahes Matosinhosest tagasi sõites oli mul lihtsalt NIIIII külm, aga ma ei suutnud seda siis veel algava haigusega seostada. Käisime kesklinnast poest läbi, et (kuiv-, sest presspärmi pole siin vist ikka üldse olemas) pärmi osta ja siis Lidlist ka, sest külmkapp vajas täitmist. 
Igatahes eile päevitasime pärastlõunani, kui päike rõdule enam ei paistnud, siis tegin püreesüppi ja "kringli"tainast, sest see pärm vist ikka kahjuks polnud pärm, nii et ma tegin miskit liivataigna-kringlit, aga no polegi kõige hullem. Algul mulle kohe üldse ei meeldinud, sest ma pole harjunud sellise asjaga. Kringlilt ootad ikka KRINGLI-maitset, aga täna oli juba päris hea. :D
Pärast seda sundisin ennast trenni minema, kuna eelmine päev olin niigi skipinud ja ega see enesetunne nüüd nii halb ka ei olnud... Õnneks ma seal eriti midagi rassida ei viitsinud, vaid lebotasin suurema osa ajast spaas. 
Õhtul läks järjest hullemaks enesetunne ja kogu aeg oli NIIII külm lihtsalt. Lõpuks mainis Kristi, et tal on kraadiklaas ka kaasas muidu, kui ma end kraadida soovin ja - oh seda üllatust - 38,8. No tegelt ka, ma ei tea, kust ma endale nüüd sellise haiguse külge koukisin, sest mul pole sellist kehatemperatuuri juba AAAASTAID olnud. Ma ei mäletagi, millal ma viimati palavikus olin. 
Igatahes ma tahtsin haiglasse ikka täna minna, aga teised keelasid ära selle, sest hommikul oli temperatuur 39,1. Paratsetamogu päevoli abil olen seda alla surunud peaae otsa, siis pole nagu väga vigagi, aga ma ei kujuta ette, mis homsega siis saab. 
Midagi erilist ei teinudki päev otsa. Suurem jagu ajast olin lihtsalt voodis või magasin. Vahepeal käisin arvutis ka, aga jah... nõnda sellega siis läks. 

Kommentaare ei ole: