pühapäev, 10. märts 2013

Laupäev, 9. märts

Tööpäevad läksid... nagu ikka. Hommikul üles, pudrud-kohvi, trenniasjad kokku ja haiglasse. Olen kaks viimast päeva õiges osakonnas olnud. Kuigi mulle seal ei sümpatiseeri nii väga, aga no elab üle. :) KÕIGEST kaks nädalat ju ainult veel. Lihtsalt uskumatu, kuidas aeg lendab!
Pärast haiglat oleme otse linna trenni läinud. Pärast trenni koju ja nii see elu meil veereb siin. 

Reedel oli nii mõnus päev. Nii soe ja päikesepaisteline, et otsustasime kohe pärast portugali keele tundi jõe äärde enne trenni istuma minna. Karolin tellis tosta mistat ja mina cachorro-quente'. Nom-nom. Väike pärastlõunane sangria käis ka asja juurde. :D




 Pärast seda läksime trenni. Ma ujusin ja istusin SPA-s, mis on VÄGA mõnus meil seal spordiklubis. Ainuke (ja ka üldiselt väga suur) miinus on see, et me peame nagu munad trikoosid ja ujumismütse seal mullivannides ja saunades mõnuledes kandma.
Karolin lõpetas varem trenni, seega pidin üksi koju minema. Käisin poest läbi ja ostsin koorelikööri, sest noh, miks mitte. Reede siiski ju.. ja me olime Karoliniga päeval mõelnud, et võiks ju. :)
Sõime kilode viisi (või noh, mis ma ikka siin teiste kaela ajan - peamiselt siiski mina ise) kreekereid sinihallitusjuustuga ja elu nagu lill.
Lõpuks läksime linna, sest olime lubanud Marenile nendega viimast päeva koos veel välja minna, sest nad lähevad järgmine teisipäev Madeirale ja sealt naastes kohe Norrasse tagasi. Algul pidi ta õde ja isa (haha) ka tulema, aga nad olid siiski piisavalt väsinud nende päevasest ekskursioonist Bragasse, nii et olime viiekesi (Hege ka).
Istusime Bohemes, sangriatasime, ajasime juttu ja no oli tore õhtu. :) Pärast seda liikusime karaoke-baari, kuid väga pikaks üritus ei kulgenud. Ülerahvastatud, again. Wecome to Porto!

Täna oleme põhimõtteliselt päev otsa lebotanud. Hommikul sõime üli-nämmukaid kakaopannukaid, siis käisime poes tsoplemas, sest toidukraam oli päris otsas kohe. Pärast seda (päev otsa) sõin vist KÕIKE, mis kätte hakkas ja ma kohe ei tea nüüd, mitu päeva ma peaks söömata olema, et need kalorid tasa saada. :D Ilma naljata!
Vähemalt käisin mingi hetk BodyPumpis ka, nii et vast päris nii hull ei ole.
Nüüd igatahes lõpetasime just oma filmiõhtu kookide, kommide ja muude snäkkidega ning oleks tagumine aeg magama minna.

Boa noite!

Kommentaare ei ole: