reede, 10. mai 2013

Hellõu

Lõpuks ometi olen täiesti terve. Mine või suurest rõõmust välja päevitama! :D Käisin täna verd andmas ja röntgen-pilti tegemas ja kõik on harašoo!
Käisin EMTist ka läbi ja võtsin oma vana numbri tagasi. Uue sim-kaardi eest tuleb 7 eurot tasuda. Appi! Vaatasin uusi telefone ka. Kõik on nii ilusad, et oskagi kohe valida! Arsti ukse taga tund aega oodates, tundsin kohe ERILISELT puudust nutitelefonist, millega oleks saanud aega parajamaks teha. Selle asemel pidin neid "tarku" voldikuid lugema.
Üldiselt on päevad tavapäraselt pool-lebotades möödunud. Püüan küll SUNDIDA end lõpueksamiks õppima, aga materjali on way too much, et ei oska kohe kuskilt pihta hakata ja nii ma siis ikka vahel võtan mingi suvalise asja lahti ja loen natuke.
Tõnn käis mingi päev kalal ja tõi mulle lilli ja jõeforelli. Nomm. :)


Nagu pildilt paistab, proovisin üks päev oma küüsi niimoodi ägedalt svammi-abil-hajutamis-meetodil(õpetust näeb näiteks SIIN) värvida ja no päris vinge tuleb. Paar korda veel teha, siis olen ilmselt juba PRO valmis.
Igatahes söön praegu mingit eriti jubedat apelsini ja pean (juba mitmendat-mitmendat korda) tõdema, et nood Portugali omad olid ikka maailma parimad! Siinset sööd ja tunned nagu oleks eelnevalt hambaid pesnud - täpselt sama hapud (ja kuivad ka), aga seal... seal olid mahlast nõretavad ja lihtsalt magusaimad apelsinid üldse, aga no elan vast ikka üle. Meil on selle eest igasugu marju, millest sealsed kuulnudki ei ole. :)

Esta bem, lähen teen nüüd endale paar võileiva-grilli juustusaia ja siis katsun midagigi tarka jälle lugeda.


Kommentaare ei ole: