teisipäev, 21. mai 2013

Viimane aeg...

on nüüd ja kohe õppima hakata! Praktika aruande sain ka pühapäeva öösel kell pool kolm tehtud. Success missugune! Ma olen üsna viimase-hetke inimene olnud, aga no see on juba liig. Nii et aitab naljast! Nüüd lõpueksamiks õppima!
Eile käisin siis praktikat kaitsmas koolis, mis siis tähendas endiselt paari lauset oma praktikaaja kohta ja kõik. Ja selleks pidin kell viis üles ärkama, et siis autoga tundmatuid teidpidi Tallinnasse kolistada. Õnneks sai paar Udoka tarka mõtet eksami suhtes ära kuulatud, muidu oleks vägisi äng peale tulnud. Ilmselgels panin selga jälle oma kõige suvisema kleidi, sest noh, I can. Ma ei tulnud selle pealegi aknast hommikul välja vaadates, et põhja sõites kraadiklaas 11 kraadi peale kukub ja nii taevas kui ka maa ühtlaselt hall on. 
Igatahes päeva peale läks Tallinnas ka teps helgemaks, aga kui ma kahe paiku koju tulin, siis näitas kodukandis kraadiklaas jälle 28 soojakraadi. Ja no ma lihtsalt pidin päevitama minema. 
Täna vaevlesin poole päevani maailma jubedama maovalu käes, aga peoga tablette sisse süües, kuumakotti kõhul hoides ja tunnikese uinaku järel miski neist igatahes aitas. :)
Nüüd olen põhimõtteliselt mitte midagi teinud. Vahepeal püüan lugeda eksami küsimusi ja vastuseid, mis nüüd olemas on tänu eilsele Udoka konsultatsioonile, aga no ei suuda niimoodi korralikult keskenduda ja õppida. 

Igatahes panen lõppu loo, et natuke lõbusam oleks. Ma ei suuda seda lõpetada kuulamast. Ausalt. Kõige mõnusam on seda teha autos põhjakeeratud volüümiga (kuigi ma tavaliselt üldse ei salli, kui muusika autos kõvasti käib). 

Kommentaare ei ole: