laupäev, 14. juuni 2008

13 ja reede

Kurja kuulutav päev, või mis?!
Hommikul ärkasin 11 paiku üles, käisin pesus ja istusin netis. Lõpuks sain ennast riide jms - läksin välja rohima. Siis pool päeva rohisin...et siuke lugu siis. ;)
Pärast läksin tuppa, sõin tegin korda end. Esialgu pidi Tõnn mulle järele tulema ja pidime jalkaõhtu koos Aarnega ta juures tegema, aga siis me otsustasime siiski mitte jalkat vaadata ja minna kuhugi, kuhu tuul viib.
Poole 8 paiku tuli Tõnn mulle järele. Täna tõi jälle lille ja raffaellosid. :D Mõtlesime natuke aega kuhu minna ja lõpuks otsustas ta mind Toomemäele viia. :) Läksimegi... Algul jalutasime Toomemäel jms, siis läksime purskkaevu äärde istuma. Nii mõnus oli. Lõpuks ostsime õlled(Meelisele) ja läksime Tõnni venna Meelise juurde. Natuke aega olime kõik koos seal, siis aga otsustasid Will ja Meelis kluppi minna - jäime kahekesi sinna. :)) Lõpuks poole öö pealt hakkasime ära tulema, aga avastasime, et tal vend on võtmed tuppa unustanud, siis püüdsime teda meeleheitlikult kätte saada ja muud sada häda. Igatahes praegu jõudsin koju.
Peaks tuttu ära minema, kell päris palju. :)
Tsau!

Kommentaare ei ole: