laupäev, 21. juuni 2008

Reede (20.)

Hommikul ärkasin kaheksa paiku korra üles... Jäin magama tagasi ja ärkasin taas enne kümmet. Läksin rohisin natuke väljas, siis tulin tuppa - sõin. Siis vahtisin hästi kaua audide kuulutusi ja olin niisama äge.
1 ajal käisin Tiina juures korra, siis tulin koju, käisin pesus, tegin vahvlilokid endale ja õele ja panin riidesse. Siis käisin uuesti Tiina juures ja poes. Koju tagasi jõudes olid kõik suht valmis ja trip Aini lõpetamisele võis alata. :)
Pärast kolme tsipake jõudsime Põltsamaale, käisime Selkus, ostsime lilled ja suundusime koolimajja. Vahtisime siis seal seda aktust jms. Lõpuks sai see läbi ja kõik võidis lõpetajaid kooli ees õnnitleda.Peale Aini oli seal veel paar tuttavat, kellele sai õnne soovitud. :)
Ühesõnaga lõpuks hakkas padukat tulema, aga me õnneks saime ema ja õega autosse joosta. Päris kahju oli nendest, kes selle kätte sinna jäid. :D Kui vihm üle jäi läksime välja tagasi, et pilte teha.
Pärast seda käisime veel Selkus mulle homseks lilli ostmas ja seejärel läksime maale...grillima.
7 paiku hakkasime sealt ära tulema ja kolmveerand 8 olime kodus. Isa ja õde läksid kultrasse prallele (st. isa pidi seal mingeid võistlusi läbi viima), ema läks tööle ja mina jäin koju end valmis sättima, sest mingi aeg pidi Tõnn koos Aarnega siia tulema, et mind ja Tiinat peale korjata. :) Läksime reformikate peole...grillipidu jms... Suht vastav ilm oli kah, aga no elas üle.
1 ajal hakkas juba suht unekas peale tükkima ja me tulime neljakesi sealt ära. Aarne vanaisa korjas meid peale ja tõi koju.
Nüüd ma siin istun ja uurin kuulutusi. :) Ilge uni on, aga ma ei raatsi veel magama minna.
Tsau! (k)

Kommentaare ei ole: