reede, 13. juuni 2008

Šveits jms

Tsau! Pole päris pikalt juba kirjutanud ja ma eeldangi, et sellest tuleb üks ääretult pikk jutt. Kuid ma loodan, et siiski mitte, sest kell on 1:45, just tulin õuest ja üldiselt tahaks põhku ära minna.
Šveitsi sõidu päeval läksin papsiga hullult tülli, siis ta ütles, et ma ei lähegi sinna reisile, et tal suva sellest rahast mis raisku läheb. Mul oli juba suht suva. Mõtlesin, et no ei lähe, siis ei lähe. Aga lõpuks me ikka saime jutu peale ja leppisime ära. 9 paiku pakkisin asjad kokku ja poole ajal sõitsime isaga linna. Kõik juba ootasid... Otseselt teadsin ainult Nelet, Kristinat ja Aarnet. :) Tüdrukud lubati kõigepealt bussi, et nad saaks endale meelepärase koha valida. Valisin eelviimase pingi. Meie kõrvale üle vahekäigu tulid Tõnn ja Aarne. Öö läbi sõitsime, kuulasin muusikat ja jõime ivake. Kuskil Lätis vist tegime esimese pissipeatuse. :D Nii, aeg muudkui venis. Lõpuks lõuna paiku jõudsime Poola. Sealt kohe esimesest tanklast tõmmati mult raha. :D (Jess:D) 5 paiku jõudsime motelli. Seal algul olime Nelega niisama käisime jõe ääres ja poes poistega jms. Siis tuli juba üsna õhtu kätte ja meil tuli isu(st. neil vist ikka) Aarne ja Tõnniga stripp-pokkerit mängida ja juua.Kuna me mängida ei osanud, siis olime paarides, mina Aarnega ja Nele Tõnniga. Naerma ajas see, et kui nad riideid juurde võitsid siis Nele toppis isegi sokid jalga, aga Tõnn istus ikka alukate väel. :D Lõpuks Tõnn tahtis kuskile puppi ära minna ja ütles ''All in'', muidugi nad kaotasid ja mõlemad pidid end paljaks võtma, Nele seda loomulikult ei teinud. :D Igatahes siis läksime kõik koos linna peale partyit otsima, aga mingi linnakodanik ei jõudnud ära imestada, et me selisel kellaajal loodame kuskilt avatud baari vms leida. Noh, poisid ostsid siis ühest putkast viina. Seal putka juures olid mignid hellad geoloogid, sellised kaks parmu-naine ja mees. Nad olid ikka liiga räiged. See naine kakkus sõnaotsesmõttes meie poisse nurga taha. Plaplaplaa...Katsun lühemalt jutustada.
Järgmine päev alustasime oma trippi päris varakult. Sõitsime Saksamaale. Õhtuks olime seal. Ööbisime kuskil kämpingus, tahtsime plikadega sööma minna sinna selle kämpingu paari ja see omanik vms tegi meile välja söögid. :) Ujuma tahtsime ka minna, aga seal sinivetikas vohas. :D
Tollest järgmine hommik hakkasime jälle hästi vara trippima. Õhtuks jõudsime Šveitsi. Esimene päev oli avamine jms. Täitsa lõpp, kuidas ülejäänud maad ihtsalt avamise ajal plädisevad ja karjuvad.. Ülemõistuse imelik, täiesti ebaloomulik ühele eestlasele. Siis pärast avamist saime süüa ja poole ööni mängisime keldrikorrusel Tõnniga pinksi. Siis käisin pesus ja lõpuks sain magama.
Järgmine päev hakkasid (mini) EMi mängud pihta. Ma suutsin enda hääle muidugi ära karjuda jms. Ei, julmalt tore oli. See õhtu mängisime ka poole ööni Tõnniga pinksi. Vahepeal tulid Eku, Mikk ja Mihkel ka alla, siis saime Mihkeli üle hullult naerda. Ta tegi nii proffessionaalseid liigutusi, aga peaaegu üksi ei tabanuid palli. :D Liiga hea nagu.
Järgmisel päeval järkusid mängud. Karjusin veel rohkem enda hääle ära. Kuna nad kahjuks teisel päeval jäid mingite vantidega viiki, siis pretendeerisid 5-6dale kohale, muidu kui oleks need võidetud, siis oleks 3-4 koht olnud kah. :) Aga pole hullu, tublid olid ikka. Lõunal oli lõpetamine ja hakkasime tagasi sõitma. Peatusime samades kohtades. Kuskil tagasiteel meil hakkas Tõnniga susisema. :D Poolas jäin veel haigeks ka. Nii jube oli olla, palavik võis nii üleval olla, siis Nele ja Tõnn hoolistasid minu eest. Nii armsad , ma ei või...
Lõpuks Jõgevale jõudes, mis juhtus kell kolm öösel, kutsusin isa järele.
Mõnus oli lõpuks enda voodis tududa. Järgmine päev kodus niitsin muru ära ja olin niisama äge. Õhtul mingi poole 8 paiku hakkas meil ansambel, kuna mul häält absull pole siis ma käisin lihtsalt kuulamas. Pärast laulmist ütles Aarne, et nad tulevad Tõnniga kohe-varsti Sadalasse. No me ajasime Tiinaga siis end kodust välja, passisime niisama tükk aega ja siis nad tulidki. Tõnn tõi mulle roosi ka, armas, eksole..
Tiina oli meiega mingi 11-ni koos ja ma tulin kuskil 1 ajal tuppa. Ema ei teadnud, et ma väljas ja oli lollipeaga ukse lukku pannud, siis ma pidin koppima, mõlemad tulid ukse peale, siis oli küll suht piinlik. :D
Täna ärkasin mingi 10 ajal üles. Nett on päev otsa närve söönud. Haige...
Muidu olin jälle siuke töönaine, et ise ka ei usu. Rohisin ja kastsin kasvuhoonet ja koristasin verandat jms. 9 ajal läksin Mariaga välja, rääkisime juttu ja istusime niisama. 10 läbi tuli Tõnn Sadalasse oma kahe sõbraga, kelle siit paar kilti vanaema juurde viisime. :D Ta tõi mulle kommikarbi ka, nii armas, mai või. :D Siis käisime niisama ringi sõitmas, st. lasi mul sõita jms. Siis jalutasime niisama ringi ja lõpuks läksime neid uuesti ära tooma sealt. Tagasi sõitsin ka mina no, ;)) Täna oli õnneks uks ikka lahti jäetud.
Hetkel söön kommi ja räägin Tõnniga juttu.
Tsau , headööd!

Kommentaare ei ole: