esmaspäev, 16. juuni 2008

Laupäev ja pühapäev.

Eile ärkasin üpris varakult üles, arvestades seda, mis kell ma magama alles sain. :)
Rohisin kasvuhoone ära ja olin niisama tubli tüdruk.
Õhtul tuli Tõnn mulle järele ja läksime Jõgevale, et sealt Taavi peale võtta ja Tartu karti minna sõitma. Taavi tuli autosse ära ja ütles, et me peame nüüd Sadalasse tagasi sõitma ja Jaanuse vanaema sünnalt peale korjama. Noh, nii me siis tegimegi...
Kell oli juba päris palju, ning kuna Taavi ja Jaanus tahtsid hiljem Tartu jääda ning kluppi minna, pidime Jaanuse juures läbi käima , et ta saaks enda riietust uuendada. Tõnn terve tee kihutas, et õigeks ajaks sinna jõuda...Ja teoreetiliselt jõudsime ka. Kell oli 22:50 (11 pannakse kinni see, aga üks sõit kestab 10 minti.), kuid rajatuled ja asjad olid juba ära kustutatud ja tšikid ise sättisid end minema juba. Nii kahju oli poistest. :D Siis läksime Siirusesse(?), võtsime burksid ja olime niisama ägedad.
Siis me tulime Tõnniga tagasi. Kuskil enne üht (vist) jõudsime Sadalasse tagasi, aga tuppa sain alles mingi 3 läbi. Rääkisime veel autos juttu jms.
Täna ärkasin pool 1 (isegi ime, et nii kaua magasin). Netti polnud ja see ajas mind nii marru. Kastsin kasvuhoone ära ja panin tühja. Lugesin Cosmot ja raamatut ning vaatasin telekat. Siis tõin saunapuud ära, magasin, käisin poes ja läksin sauna. Pärast sauna võtsin tolmuimejaga ära ja sättisin korda ennast.
Läksin kooli juurde, Tiina juba ootas seal. Veidi aja pärast jõudsin Tõnn ja Aarne ka sinna. :) Rahulik õhtupoolik oli... Jõime Tiinaga veidi Zipi ja olime niisama ägedad.
Nad oleks kauemgi vast olnud, aga Tõnnil oli/on vaja uurimustöö lõpetada.
Hetkel istun siin niisama ja vaatan, et peaks magama ära minema.
Tsau ja headööd!

Kommentaare ei ole: