teisipäev, 24. juuni 2008

Jaanid

Hellõu. :)
Pühapäeval ärkasin hommikul üles...ja ma ei mäletagi, et oleks päeval midagi erilist teinud. Tõenäoliselt tühja. :)
Õhtu poole läksime Tõnni ja ta vennaga Saarele pittu. Suht huvitav õhtupoolik oli. Vanaemat isegi kohtasin ja puha...
Öösel jõudsin millalgi koju ja läksin tuttu kähku.
Esmaspäeva hommikul ärkasin 12 paiku üles ja läksin kähku välja, et muruniidukiga paar kohta ära tõmmata, kus isa traktoriga ligi ei saanud. Kerge 10 minutit tööd. :) Siis panin tühja paar tundi, käisin pesus ja sättisin valmis ennast. Enne kolme tuli ema koju, toimetas ennast ja teisi valmis ja meie trip võis alata. Sõitsime Mustvee kaudu Tartu, sest me pidime suvilast läbi käima ja magamiskotid võtma... Tartusse jõudes saime kokku peretuttavate ja Merle ning Einariga. Viimastel läks just Tartu jõudes mingi rihmaasi katki ja kuna oli püha ning kõik kohad olid kinni siis me pidime neid vedama Kuutsemäele. Tartus käisime veel poodides toidukaupu ostmas ning siis trippisime edasi.
Lõpuks jõudsime siis sugulaste juurde. :) Seal oli nii palju rahvast, kuid enamus olid siiski võõrad. :D Me Kevviga passisime seal pralle juures suht vähe, suurem osa ajast sõitsime ATV-dega ringi. Nii mõnusad rajad on tal metsa sisse tehtud..lausa lust. :)
Appi kõht oli nii täis ja siidrid ka pähe ei hakanud. Suht lõbus. :D
Öösel mingi aeg läksime Pukka (sugulaste praegune kodu... see kus pidu oli on neil ehitusjärgus oleva maja hoov). Vahtisime Keviniga veel arvutis tükk aega ja lõpuks ma ei suutnud enam ja läksin magama ära.
Hommikul istusime niisama netis, hüppasime batuudil, tegime kaartitrikke ja olime üldse jubeägedad.:D :D
Lõpuks mingi lõuna ajal hakkasime tagasi trippima. Tartus viisime selle katkise rihmaga auto mingi isa sõbra juurde (minnes siis ei võinud meenuda isale, et tal igasugu kuldsete kätega sõpru, onjo). Enivei jätsime siis tolle auto Tartu ja sõitsime Põltsu kaudu koju, et Einar maale viia. :)
Appi, nii segane jutt, aga mul suva... Nagunii KEEGI ei loe. :D Tegelt ma ei teagi üldse miks ma seda kirjutan siia. :D
Koju jõudes sõin ja läksin tuttu... Kaheksa paiku ärkasin üles, käisin saunas ja nüüd olen siin niisama tunnike soov.ee-s vahtinud, aga kuna see hakkas kokku jooksma siis ma läksin närvi ja otsustasin hoopis blogi kirjutada.
Kell on 23:19, mängib Taio Cruz - She's Like A Star. Super ! :)
Tsauki olematud lugejad! (L)ove.

Kommentaare ei ole: