laupäev, 28. juuni 2008

KNRL

Kolmapäevasel päeval ei toimunud midagi erilist. Magasin ja vahtisin niisama tühja. Õhtul oli ansambliproov ja pärast seda tulid Aarne ja Tõnn siia. Jõime natuke siidrit ja olime niisama. :)
Neljapäeval ärkasin suht hilja üles. Rohisin aiamaad ja lippasin kolmesele bussile, et linna minna. Linna jõudes sain Tõnni ja Nelega kokku. Tõnn pidi kuskile maale asjatama natukeseks minema jms, siis ma panime niisama Nelega tühja. Sõime jäätist ja istusime pargis. Siis tuli Tõnn tagasi...kutsusime Miku ka välja, et Aarnele kingitus ära osta. Mingit nodi ostsime kokku, mida tal sõjaväes vaja võib minna. :D
Pärast n-ö. shoppamist oligi kell juba nii palju, et sõitsime Miku ja Nelega staadionile. Seal hakkas kreeklaste ja meie poiste mäng. Hah. Kes võitis? :D Raske arvata. 0-8 jäi lõppseis. Tublid poisid ikka, ma ütlen. :)
Pärast mängu läksime Nelega parki istuma ja Tõnni ootama, sest ta pidi natukeseks maale sõitma ja õelapsed ära tooma. Kuna tal nii kaua läks siis me juba kohtusime Küde ja Aarnega... Läksime Maximasse(sest see oi veel lahti kesklinnas) ja ostsime siidreid ja Coolereid. Suht nõme oli, jalgrattamendid töllerdasid kogu aeg ringi.
Istusime turuplatsil ja olime niisama jubeägedad. Siis tulid Jaanus ja Tõnn ka sinna. Mingi aeg hiljem läks Küde koju ja me ülejäänud istusime auto peale ja läksime Pae poodi. Poisid tahtsid jooma hakata. No me ka siis võtsime paar siidrit juurde (Nelega). Läksime siis Tõnni juurde ja olime seal. Poole tee pealt sinna korjasime veel Ahti ka kampa. :)
Õhtu möödus suht kiiresti... Lõpuks läksid Aarne ja Nele jalgsi koju ära ja me Tõnniga läksima Jaanust ja Ahtit koju viima. Ma ei hakka sellest autosõidust rääkima. Igatahes ma olin väga pahane.
Tagasi jõudes läksime magama ära...Kell oli kuskil pool 6, vms. :D
Kell 7 ärkasin juba üles, vaatasin multikaid ja läksin kaheksase bussi peale.
Koju jõudes läksin kõige pealt magama. Pärast seda läksin välja, rohisin veel tsipake ja siis läksin pessu ja tegin end niisama korda. Kolmese bussiga läksin jälle linna. Algul passisin tühja, sest Nele oli suvilas ja Tõnn oli ka maal. :D Käisin Selkus, ostsin rukkiburksi ja Nestead. Siis vahtisin kaupsis ringi ja panin tühja.
Hiljem sõin veel ühe rukkiburksi. Igatahes lõpuks jõudis Tõnn linna. Siis viis ta mind Nele juurde ja läks ise koju. Sättisime Nele juures ja siis hakkasime Tõnni poole kõndima. Noh, läksime siis kolmekesi auto peale ja sõitsime Selveri juurde, et Mikk peale võtta. Käisime veel poes ka, ostsime asju. :D
Igatahes Mintut Selkus polnud ja me pidime veel Paest selle võtma.
Mingi aeg jõudsime siis Aarne juurde. Grillisime ja jõime niisama väikest viisi. Tore õhtupoolik oli. :)
Kell oli kuskil kaks ja me otsustasime Nele ja Tõnniga koju minna. Autoga... Tõnn oli joonud, kuid kainem kui me sinna sõitsime, sest ta oli hommikul maal juba onuga natuke joonud.
Terve tee hoidsin hinge kinni, et mendid kinni ei peaks. :// Käisime veel tanklast ka läbi, pitsat ostmas... Siis oli näha, et ment just peatas maanteel kedagi. Huh. Igatahes, võtsime pitsa ja sõitsime edasi. Viisime Nele koju ja edasine oli juba kõige ohtlikum. Jõudsime põhimõtteliselt kesklinna ära ja ees sõitiski ment (üliaeglaselt muidugi). Õnneks tuli see tänav kohe ja me keerasime ära. Mõtlesin veel, et nüüd tulevad ikka järele ja kontrollivad, aga õnneks me jõudsime maja ette ära sõita. Ja kusjuures siis ma vaatasin kuidas nad seal samas turu juures aeglaselt nillisid.
Läksime tuppa ära. Sõime pitsa ära, vaatasime telekat ja jäime magama.
Hommikul käis Mikk veel uketaga, sest ta rahakott oi kadunud ja lootuses, et see on Tõnni autos käis ta uurimas. Aga ei olnud...
Nele käis ka, tõi mu koti(mille ma enne pidu tema juurde jätsin) ära jms.
Kella ühese bussiga tulin koju ja passisin tühja. Siis tegin väljas tööd - rohisin ja kastsin kasvuhoonet. Pärast seda pühkisin veel kaminaruumis põrandat ja oli üldse selline töötädi, et jube kohe.
Nelja ajal läksime Joonasega ratastega sõitma.
Koju tagasi jõudes istusin arvutis ja olen kuni siiamaani kuulanud Enrique ''Can you hear me''-d. Nii hea! :)
Üldiselt peaks nüüd otsad kokku tõmbama. 3 päeva veel... Siis saab puhkust sellest Eestist. :)
Tsau! ;¤
PS! Ma olen nii väsinud ka, et ma ei viitsi seda lolli juttu läbi lugeda, et parandusi teha. (Üldse viimasel ajal ei viitsi...)

Kommentaare ei ole: