esmaspäev, 2. juuni 2008

Laupäev ja pühapäev

Laupäeva hommikul ärkasin mingi 8 paiku üles, pakkisin kotid kokku ja tegin toa korda. Kell kümme pidi isa mind linna viima. Pool kümme sadas isa tuppa sisse, ütles, et Toits (naaber) läheb isa autoga praegu linna ja viskab minu ka üksiti ära. Mingid mammid olid ka autos. Nii närvi ajasid oma vanainimese jutuga. ''Vanasti oli ikka nii ja nii...''
Igatahes mingi aeg jõudsin linna ja mul oli veel üle poole tunni aega selleni, mis kell me mussas kokku pidime orkestri omadega saama. Käisin poes, ostsin süüa ja istusin niisama. Kella poole 11 aeg kogunes ülejäänud rahvas ka mussasse. Panime puldid kokku ja võtsime pillid kaasa, läksime kultra juurde, et sealt bussi peale minna. Järsku tuli maailma ilusam jalust nõrgaks võttev sport-Audi sinna. Üllatus-üllatus, autost astusid välja kutid ja viskasid käppa. Sain aru, et tegemist oli Silveri ja Erkiga. Rääkisin juttu nendega natuke ja siis läksin bussi ära. Sõitsime Põltsu(maakonna tantsupidu, kus orkestrid ka mängisid). Kultuurimaja juures pandi maha meil, viisin pilli muusikakooli ära ja kuna oli kolm tundi proovini aega siis läksin Martini juurde. Siis panin koti sinna ja läksime linna Saikoga kokku saama. Istusime Roosisaarel natuke aega ja läksime Martini juurde tagasi. Mariliis ja Martin pidid surnuaeda kaht hauda korrastama minema, me läksime Saikoga kaasa. Siis tulime tagasi , istusime veel natuke aega niisama ja enne kolme pidin kultuurimajja tagasi minema...proovi. Proov läks edukalt. Pärast seda läksime lallale, söömine oli. Siis käisin veel Martini juures aega parajaks tegemas. Pool 4 pidime ringteel valmis olema. 45 hakkas rongkäik... Pärast rongkäiku läksin jälle Martini juurde. Siis varsti tuli Tiina ka sinna, tegime paar coolerit ja lõpuks tuli see aeg, mil pidime meie mängima minema. Pärast mängimist läksid teised koju, ma jäin Põltsu. Istusime niisama Martini juures, siis tegin veel mõned coolerid ja Mardi ema tõi meile šašlõkki toast, et me ei peaks seal niisama ''jooma''.
Lõpuks mingi poole öö paiku läksime Tauri juurde edasi jooma. St. teised jõid, mina olin oma mõne cooleriga rahul.
Pool ööd vahtisime youtubest mingeid haigeid videosid.
Hommikul ärkasime üles ja läksime Martini juurde istuma. Mingi tunnikese istusime siis läksid teised koju, ma jäin sinna, sest Aini ei old ikka veel linna tuld, et ma korterisse saaks.
Enivei, siis toodi Martinile üliarmas üleni valge kassipoeg. Ta oli no nii armas.
Kolme paiku jõudis Ain linna ja ma läksin korterisse. Vahetasin riided ära ja tegin korda end. Läksin välja tagasi. Randa...seal oli rahvas. Vahtisime niisama seal, siis käisime vahepeal poes süüa ostmas ja läksime tagasi. Enne seitset läksime Martini juurde rotte killima. :D 7 aeg hakkasid poisid kossu mängima, siis ma vahtisin seal natuke aega ja käisin kodus riideid vahetamas. Pärast mängu läksime staadionile istuma. Passisime seal paar tundi ja siis kobisime (kesk)linna tagasi. Vahtisime niisama Maxima juures. Siis läksid enamus ära. Mina , Mart ja Elun jäime välja. Paari minuti pärast tulid Rehka ja Saiko sinna , siis läksime auto peale ja sõitsime kooli juurde istuma. Vahepeal käsiin kodus jälle jopet peale panemas, tagasi minnes vahtisime veel natuke aega seal, Tauri tuli ka välja suitsu tegema, siis läksime Martiniga tema poole. Vahtisime mingit filmi ja nüüd tulin koju ära.
Peakski vaatama siva homseid bussiaegu ja magama ära minema.
Tsau ja headööd!

Kommentaare ei ole: