neljapäev, 23. detsember 2010

Ja aeg lendab!

Siiani oleme veetnud meie juures. Hommikul kaua maganud, siis söönud, niisama lebotanud, kokanud ja õhtu hiljani filme vaadanud. :) Mõnus! Kuigi ma peaks juba otsast eksamisteks õppima, mitte niisama passima.

Üleeile käisime Kädi jõulupeol ja see oli suhteliselt feil! :D Huvitav, kas "meie ajal" ka me ei suutnud laval suud lahti teha ja passisime muist ajast niisama ja ootasime lavataguseid instruktsioone. :D Amatöörid, no! Esimese klassi omadele on muidugi andestatav, aga seal oli nii mõnigi suur, kelle näitlejameisterlikkus kohe üldse ei läinud peale. Aga no iseenesest kena ikka, et midagigi teevad oma väikese arvu õpilaste kohta. :)

Eile ärkasime suhteliselt varakult üles ja sättisime end hommikust sääma, kui pidime Riku surma üle elama. Nimelt kallistasime keset kööki Tõnniga ja mingi hetk tuli koer ja lihtsalt kukkus meie vahel jala pealt maha. Silmad olid pärani, keel suust ripakil ja hingas HÄSTI sügavalt sisse-välja, kuni lõpetas hingamise sootuks, klaasistunud pilk ja siis saime aru, et teda enam ei ole. Jõudsime veel emalegi helistada ja kõik üksikasjaikult ära rääkida(kes lubas koha koju tulla), kui üks hetk hakkas ta uuesti tõmblema ja hingama. Vahtis veel tükk aega klaasistunud pilguga, keel suust väljas, aga vähemalt taastus hingamine. Mingi hetk hiljem suutis isegi püsti tõusta, sest tahtis oksele hakata. Ja ta TÕSIMEELI surigi vahepeal juba ära, sest üksikasjalikult välja kirjutamata lõtvuvad teatavasti surnul igasugu sooled ja põied.
Igatahes on ta juba VÄGA-VÄGA vana, aga õnneks eile veel teda ei tahetud. :)
Siis sõime, sättisime korda end ja läksime Tartusse. Ma käisin ripsmetehnikus, Tõnn käis mingit vahetusvariandi autot vaatamas. Pärast seda käisime poodides, ostsime kingitusi ja olime niisama asjalikud. :)
8 paiku sõitsime Jõksu ja jäime ööseks sinna, sest ma tahtsin Tõnnile kaupsist kella osta, aga see oli tolleks päevaks juba kinni.

Öösel tulid Soomest Meelis ja lapsed ka Jõgevale. Hommikul käisime poes, sõime, mängisime lastega ja kella 12 ajal tuli isa linna ja korjas mu peale, et me saaks koos minna kuuske tooma. :)
Selle leidmisega läks kiirelt ja nüüdseks on juba ehitudki. Ning osad muudki toimingud tehtud (nagu kartuli ja porgandi keema panemine:D).

Ilmselt enne homset enam blogi kirjutama ei hakka. Niiet: Imelist jõuluaega!

Kommentaare ei ole: