reede, 10. detsember 2010

Jõgeval

Teisipäev möödus tavapäraselt. Ärkasin, sõin, panin riidesse ja lippasin kooli. Esimene loeng oli ladina keel, kus kordasime põhimõtteliselt kõik õpitu üle ja saime tulema. Teine loeng oli TTA, arvutites. St. selle saiko õpetajaga. :D
Pärast kooli oli vabadus. Magasin, sõin, vaatasin telerit ja nautisin mitte midagi õppimist. :D
Õhtul otsustasime pudelid ära, sest neid oli juba tuppa kole palju kogunenud. Mõeldud-tehtud! Ainult, et toakaaslastel ei vedanud, MUPO tuli bussi ja nad pidin enda piletid ära augustama. Vähe sellest, neil polnud ka rahakotte ehk siis õpilaspileteid kaasas ja MUPO sundis neid veel teisedki piletid läbi lööma, et siis tuleks täispileti hind kokku.
Koju tagasi jõudes, kirjutasin labori materjali netist endale paberite peale ümber ja olin niisama asjalik kuni magamaminekuni. Magada küll eriti ei saanud, aga no mis seal's ikka. Ega ma ei lähe ju teisele kättpidi kallale, et ta norskamise lõpetaks.


Kolmapäeval oli labor ja orgaanilise keemia loeng ka veel otsa. Pärast seda läksin Kerttuga kaasa, sest ta tahtis mingit laborit kaitsta, aga mõtlesin, et proovin enda selle sama päeva labori ka är kaitsta ja hakkama sain. Olenemata õppejõu peedistamisele. :D Siis läksime raamatukokku, et mulle materjali välja printida Kerttu raamatukogukaardiga (mida ma endale teha ei viitsinud).
Lippasime koju ja ma hakkasin valemeid ümber kirjutama materjalidesse. Pärast seda sõin ja vaatasin telerit ja püüdsin meeleheitlikult anatoomiat ja füsioloogiat õppida.


Neljapäeval oli esimene loeng kohe anatoomia ja füsioloogia töö, pärast mida me Liliani jutule läksime. See õppejõud on ikka väga mööda. Igakord on erinev jutt, kord loevad testide hinded diplomi hindele, kord mitte. Kord lubab neid järgi teha, kord mitte. Siiamaani on alati pannud 0 punkti, kui isegi näiteks 7 lüngast üks vale on. Sellel tööl lubas panna null-komadega punkte ka. Elame näeme! Järgmine nädal räägib juba muud juttu. Lisaks KÕIGELE, on ta siiamaani õpikust SÕNA-SÕNALT meile ette lugenud loengutes ning meil on alles 1/3 võetud ja rohkem loenguid polegi. Niiet, eksam, here we come! Seekord andis meile esimest korda mingi TÜ materjali ja küsis töös ainult ÜHE küsimuse sellest. :D Ülejäänud oli tavapärased milliliitrid ja protsendid kõige väiksemas kirjas kuskilt joonise alt.
Järgnes botaanika, kust lootsime saada teada eelmise töö hindeid, aga Udokas polnud jõudnud veel neid ära parandada.
Pärast seda lippasin koju ja otsustasin tänase orgaanilise keemia KT üle lasta(olenemata sellest, et see oleks aegade lühima materjali peale vist tulnud :D), aga kuna NII paljudel on veel mõningaid töid tegemata, siis poleks vastamisega nagunii probleeme tekkinud.
Käisin pesus, sõin jogurtit müsliga, banaani ja mandleid ja pakkisin asjad kokku, et rongile minna. :)
Pool teed magasin ja teise poole õppisin "tänase töö" materjali.
Jõgeval oli Tõnn mul juba enda keretöödest tulnud ILUSA uue autoga vastas. Tulime tema juurde, sõime, vaatasime telerit ja olime niisama teineteise kaisus.

Täna ärkasime esialgu 7 ajal, siis Tõnn käis korra hüppeliigesega arstil ja tuli pärast edasi tuduma. Päriselt ärkasime enne kahtteist. Sõime hommikust ja asjatasime omi asju. Tõnn on väljas autoga tegelenud ja ma KT kohta uurinud, mida EI OLNUDKI!!! Sest Lilian oli Jüris lumevangis olnud. Imeline juhus, kas pole? Pärast seda muljetasin emaga, käisin Tõnniga korra ehituspoes ja nüüd olen blogi kirjutanud.
Enne oli plaan Tartusse minna, aga me ei saa ilmselt maale ligi, et sealt velgi peale võtta. Niiet vaatame, mis saab.

Mõnusat ilma! :)

Kommentaare ei ole: