esmaspäev, 16. aprill 2012

Viimane nädal

Uuuhhh, nüüd vaid 2 arvestust veel ja siis saan LÕPUKS ometi koolist priiks. Loodetavasti ka rohkem aega lugeda raamatuid, ajakirju, teha enam trenni ja kas või niisama lebotada, sest praktika on 6 tundi päevas.
Eelmine nädal möödus õppides ja trenni tehes/ujumas käidud, nagu ikka. Mingi päev leidsin isegi aega lõpuks šoppama minna, sest mu kingad ootasid mind endiselt Stradivariuses. Või no tegelikult ei oodanud. Ma olin nii-nii pettunud, et ma neid kohe ära ei ostnud. See oli mulle karistuseks. Aga kuna ma üksiti juba välja olin saanud, siis mõtlesin midagi ikka osta, et ei peaks päris tühjade kätega koju minema. Raatsisin siis selle asemel endale berskast hoopis ühe megailusa jaki osta, mida ma ka eelmine kord juba piilumas käisin. Ja no üksiti jäi näppu ka üks superilus suvine kleit, millest mul küll kahjuks pilti lisada pole.
Siiski-siiski mõtlesin IGAKS JUHUKS minna ja küsida, kas nood kingad on tõesti välja müüdud juba ja üllatus-üllatus, aga klienditeenindaja tõi mulle kenasti hops-hops laost mainitud kingad. Ei tea, mida nad peitsid neist seal, aga ostetud ma nad sain!
Noo ja siis tuli juba muudesse poodidesse ka minna. Jaki juurde sobilikke ehteid, küünelakke (nii vastavat värvust, kui ka HH Double duty-t) ja uusi päikeseprille ostma. Ja no kui juba üksiti ostmiseks läks, siis jäi nii mõndagi veel näppu. Oh, mind! :D
Kolmapäeval sain juba Tõnniga koos koju sõita, sest ta oli Tallinnas mingisugusel õppepäeval.
Nädalalõpp läks kiiresti ja midagi ei jõudnud teha. Ainult "õppisin" kogu aeg. Õigemini lihtsalt vahtisin materjale. Trennigi ei jõudnudki teha, ainult laupäeva õhtul käisime emme ja õega Kuremaal ujumas.

Ma tahaks PROOVIDA millalgi veregrupi järgi toitumist, mis tähendab minu puhul siis põhimõtteliselt taimetoitlust, kuna mul oli lihtsalt nii "ülivinge" A veregrupp. Selle eesmärgiks poleks kaalu alandada (see oleks vaid boonuseks) ja samuti ei kavatse ma (esialgu vähemalt) selle järgi jäädagi toituma, aga tahan lihtsalt enesetunde pärast katsetada, sest on täitsa loogiline, et inimesel on (näiteks) rohkem energiat tänu sellele, et ta ei söö ju selliseid aineid, mida tema seedeensüümidel on raske lagundada. Liha ei ole seepärast soovitatud, et meie maohape ei ole nii happeline kui teistel veregruppidel ja teatavasti raskendab see teatud(õigemini enamike) ainete lagundamist. Kui aus olla, siis ma ei tohiks peaaegu midagi süüa, seal hulgas piima ja selle tooteid (hapendatud siiski õnneks mingil määral lubatud), sest meie veri tekitab antikehi piimasuhkru D-galakstoosi vastu. Seega olen endale juba selgeks teinud, kuidas sojaubadest piima, okarat ja tofut tehakse. Nüüd pean ainult ube minema mingi päev (kui aega leian) sojapoest ostma.

Eile tulin õhtul autoga(ma ju kolin välja kogu oma tavaariga siit ühikast) Tallinnasse, et saaksin hommikul veel tänaseks farmakognoosia eksamiks korrata, mis läks üllatavalt hästi. St kõike teadsin, kuigi olin vaevalt antud taimed pähe õppinud ja vaid eelnevad kontrolltööd läbi vaadanud. Super!
Pärast kooli lippasin koju, uurisin natuke netis ringi ning siis viisin pudelid ära ja ostsin poest paar asja. Tavaliselt lähen ka paari asja ostma, aga väljun kotitäie asjadega, seal hulgas muidugi suurtes kogustes igasugu šokse, aga seekord ei ostnudki midagi ebavajalikku, sest niigi pean pool kapitäit tavaari nüüd koju viima. :D
Mustamäe teel pidin ka ära käima, sest Tõnn soovis, et ma sealt autoexperdist talle mingisugust Sonax pastat ostaks. Sain käidud, kuigi poole tee peal küll kahetsesin, et üldse jalgsi minema hakkasin(tahtsin tervislik olla), sest hommikune päikesepaiste oli pöördunud selliseks tormiks, et ma ei tundud isegi mitte oma nina enam.
Nüüd olen siiamaani seda blogi kirjutanud, poole silmaga seebikaid vahtinud ja söönud. Oleks trenni ka teinud, aga Triin oli juba koolist vahepeal koju tulnud.

Nii palju asju on vaja nüüd veel paari Tallinnas-oleva päeva jooksul ära teha, et peab kohe punkt-haaval kirja panema, et silme all oleks:
  • sojaoad ära tellima
  • neile järgi minema
  • ülehomseks arvestuseks õppima
  • kuskil x-kohas käima ja isa mingi y-tellimuse ära tooma
  • homme hommikul ujuma minema
  • asjad kokku pakkima ja kõik(sh teler) autosse saama
  • ühikavõtme kuidagi moodi Tallinnasse saama, sest ma PUUPEA jätsin selle mantli taskusse. Ja just nüüd, kui ma pean tagasi selle võtme ju andma. Ilmselt lasen selle smartpostiga (vms) saata ja seega pean ka kuskile(Kristiine keskusesse ilmselt) vastu neile minema.

Kommentaare ei ole: