reede, 9. jaanuar 2009

Neljapäev, reede

Eile oli hommik nagu ikka.
Koolis kaks esimest tundi olid inkad, kus ühes tegime töö. Kolmas oli vene keel, kus tegelesime ikka mingite samade küsimustega, mis pähe jäid õppida. Siis hakkas ajalugu(Tiina käis poes ja ma palusin tal üksiti endale ka süüa tuua). Siis matsutasin ja lugesin ajakirja. Noh, tunnitööga tegelesin ka. :) Pärast seda hakkas eesti keel, kus kirjutasime vihikusse põimlausete kohta asju ja siis täitsime töövihikut. Lebo. Siis hakkas söömine. Hakklihakaste oli. Mm:) Järgnes arvuti tund, mis on minul ühtlasin viimane tund.
Pärast seda läksin solli. Sealt tulles sain Tõnniga kokku, käisime poes juua ostmas ja siis läksime tema juurde. Vahepeal käisime veel korra poes juua ostmas.
Veerand kuus jõudsin koju. Lugesin ajakirja, ajasin emmessennis juttu, käisin pesus ja läksin poole kümne ajal voodisse. Siis vaatasin natuke aega filmi ja 11 paiku lasin sõba silmale.
Hommikul ärkasin poole seitme paiku üles, panin vee keema, käisin pesus, tegin kohvi, võileiba. Seejärel sättisin end niisama korda, panin koti kokku jne. Ühesõnaga rituaalne hommik.
Koolis oli suht mõttetu päev. Geograafia, bioloogia, kultuurilugu, ajalugu, mata ja kirjandus. Kuskil ei teinud midagi märkimisväärset.
Pärast kooli läksin solli, siis tõin kigsepa juurest ema saapad ära ja sain Tõnniga kokku. Käisime poes, jalutasime niisama ja läksime tema juurde.
Kolmveerand viiese bussiga sõitsin koju.
Koju jõudes käisin poes, sõin ja nüüd olen siiamaani tühja pannud. Tegus ikka küll. :D
Nüüd lõpetan. Lähen otsin tegevust, vm.
Tsau !

Kommentaare ei ole: