reede, 27. veebruar 2009

Kolme kooli kohtumine

Eile ei toimunud midagi erilist, seega ma ei hakka sellest muljetama.
Täna ärkasin poole seitsme paiku üles. Käisin pesus, sõin ja panin koti kokku. Kooli läksin Enega. Läksin koolimajja, andsin Nelele ja biuka vihiku ära ja küsisin algava geo tunnitöö kohta. Siis läksin esimesele korrusele, rääkisin Epu ja Maarjaga juttu. Vahepeal käisin Grossis. Lootsin süüa miskit kaasa osta. Aga värskeid pirukaid ja asju polnud veel tulnud. Seega ostsin lihtsalt vett, mahla ja paar kohukest. Piparmündi kommi ka. :) Enne bussi saabusmist istusin veel natuke koolimajas ja rääkisin teistega juttu.
8.45 oli väljasõit. Enne kümmet jõudsime Tamsallu. Kümme oli avamine. Pärast mida võeti suund Tamsalu tervisekeskusesse, kus siis pidid spordipoolsed võistlused toimuma. Alustuseks siis kohe tüdrukute (e. siis minu ka) ujumisvõistlus. Õnneks oli tegu teatevõistlustega, seega puhas tiimitöö. Ei pidanud seal omaette feilima. Ma pole trenniski kunagi käinud, kuid Maarja pärast ütles, et ma ujuvat väga hästi. :D Neid võistluseid oli kokku kuskil viis. Üks neist oli ainult "tavaline" ujumine. Ülejäänud olid mingite asjadega. Pallid kaenla all selili, mingite lapakatega, paaris toruga jne. Paar tükki isegi võitsime, aga kokkuvõttes jäime teiseks. Aga ma leian, et see on päris hea, sest meil Jõgeval pole ju ujulat. Neil seal kohapeal kohe, kõik mingid (ujumis) trennitšikid...raudselt.
Igatahes, siis käisime pesus ja läksime poiste võistlust vaatama. Tegu oli mingisuguse söödupalliga, mida ma nägin esimest korda. Need Tamsalu omad olid endas ikka marukindlad, aga näed, pähe said meie poistelt. Khmm! :D
Pärast seda läksime koolimajja tagasi, kus oli söömine. Kartul, kaste, porgandisalat. Hea söök ühesõnaga. (Y) Sellele järgnes tarkurite tuleproov. Igast klassist (7,8,9,10,11,12) oli kolm õpilast, kes siis võistlesid omavahel. Selle panime ka meie kinni. Algul oli juba mingi paanika, sest see läpakas, mille taga meie kool olid, pani mingi hullult tühja. :/ Aga hiljem vahetati need ära ja mäng võis edasi minna. Võistlused toimusid Miksikese keskkonnas ja olid projektoriga seinale lastud, seega kõik aulasistujad said kaasa mõelda ja jälgida, kellel kuidas läheb.
Üldkokkuvõttes kogu selle kohtumise võitsimegi seega meie(JÄLLE! Eelmine aasta ka ju, kui Lüganusel need toimusid).
Ma küll ei taha õel olla, aga need Lüganuse Keskkooli omad kuuluks justkui omaette klassi. Vastast neist pole eriti kunagi olnud. :D Ei, aga pole hullu !
Mingi aeg hakkas pea ka hullul valutama, siis Epp andis mulle kõige tugevamat peavalurohtu. See mõjus ka sada tundi. Õnneks praeguseks on põhimõtteliselt üle läinud.
Siis saime jälle süüa. N-ö ootega oli tegemist. :) Kringlid ja võleivad ja värgid. Jõhker. Siiamaani on kõht täis. Sellele järgnes veel kolmveerand tundi Marko Pomerantsiga, kus ta pidas meile loengut majandusasjadest. Andis meile ülesande panna kirja kõik asjad, kust võiks Eesti riik 10 miljardit kokku hoida, et eelarve oleks jälle tasakaalustatud. Meie kõikide(koolide) pakutu oleks kogu sellest vajaminevast rahast vaid kümnendiku moodustunud. Seega see kõik on lihtsalt magic, mis nad seal korda peavad saatma, et kõik taaskord tasakaalustuks.
Kell 5 hakkasime tagasi startima. Paar minutit jäi puudu, oleks kuuesele bussile jõudnud. Aga näid ! Käisin poes, istusin veidi muusikakoolis, kuulasin raamatut ja ootasin, millal Tiinal tund lõppeb.
Läksime siis seitsmesele bussile. Seal muljetasin Tiinale ja Kertule päevasest üritusest.
Mingi aeg jõudsin koju. SURMVÄSINUD olen. Olen teki sees läpakaga ja lösutan elutoa diivanil. Poole kõrvaga kuulan ''Võta või jätat'' ja olen lihtsalt asjalik. Tahaks hullult magada. Kes teab, vb luban endale ühe väikese une. ;)
Bye-bye!

Kommentaare ei ole: