teisipäev, 3. veebruar 2009

Solntse sveetit, huh?

Pole päris mitu päeva kirjutanud. Ehk on see tingitud mu vähesest arvutikasutamise ajast?! Tõnnil on nagunii arvuti katki ja ma ei viitsi niisama ka passida siin.
Igatahes pühapäev oli nagu iga pühapäev. Lebo, laulmine ja saun.
Eile läksin Enekesega kooli. Kirjanduses oli raamatutöö. Ei tea, kas ma olin lugenud seda või eiii ?! Ühtegi lehekülge. Kuid kokkuvõttest piisab. Ju see 5, mis ekooli pandud oli, oligi selle hinne.
Pärast tunde tegin trenni ära ja tulin koju. Sõin ja vahtisin telekat. :D
Kuskil kümne ajal läksin juba magama. :)
Täna ärkasin poole seitsme ajal. Käisin pesus, sõin ja sättisin korda ennast.
Kaups oli õnneks terveks saanud ja ma sain tema kooliveoteenust kasutada. Thanks God, muidu ma oleks pidanud täna bussiga minema.
Esimene tund oli mata, kus lahendasime tuletise ülesandeid..nagu ikka. Siis oli kehaline, kus ''mängisime'' võrku. See oli sama tegus nagu pioneeri mängimine. Kirjanduses lõpetasime mingeid töid. Ajaloos oli töö islamiusu peale. Hea, et ma ikka märkmeid ka tegin seal loengul. Mingi aeg hakkas söömine. Täna oli nii hea söök - hakklihakaste. :D Pärast sööki olid veel vene keel, füssa ja keskkond. Igal pool oli siuke uni, et sure surnuks, noh! Hullult mõnus päike siras täna päev otsa, kui seda lund poleks silmapiiril näinud, siis oleks arvanud, et kevad on käes.
Pärast tunde läksime Nelega tiiru ja tegime trenni ära. Pirx oli meile trennikava teinud ja puha. :)
Kolmveerand viie paiku sain Tõnniga kokku ja läksime tema juurde.
Seitsmese bussiga tulin koju. Sõin ja lippasin kohe laulma edasi. Hullllllult lebo oli täna laulmas, terve selle kahe tunni jooksul laulsime kokku võib-olla pool tundi. Ülejäänud aja lihtsalt lauldi häälerühmade kaupa jms.
Kuskil tund aega tagasi jõudsin koju. Mõtlesin, et panen arvuti ka käima, et saaks ekoolist õppimist vaadata.
Kuid nüüd lähen kohe voodisse ja vaatan paar asja üle. Korralikult ei viitsi õppida, liiga jõhker uni on selleks. :/
Tsau, head ööd !

Kommentaare ei ole: