laupäev, 21. veebruar 2009

Põlts:)

Eile ärkasin hommikul üles poole seitsme paiku...nagu tavaliselt. Paraku ma ei suutnud seda geograafia asja teha. Käisin pesus, sõin ja tegin inimeseks end. :)
Enega läksin linna. Esimene tund oli geograafia, kus Helvet polnud. :D Ta tütar andis tundi. Teine oli biuka, kus õppisime loote arengut. Järgnes kultuurilugu, kus me tegime maailmalahedat ülesannet. Pärast seda oli ajalugu, kus pool tundi oli õps kuskil viktoriinil või asjal ja me pidime iseseisvalt seda eilset lehte lõpetama ja pärast lehe ära andma. Mata oli selline rituaalne. Söögiks oli mingi värskekapsasupp vist, mida ma ei söönud...ja saiavorm piimaga. Seda sõin kaks tükki ära. :P Siis läksime Tiinaga kümneks minutiks kirjandusse, et kuulata nende tunni töö (e. siis meie kodune töö) ära.
Selveri juurde jõudes ootasime paar minutit ja siis tulid Tiina vanavanemad sinna ning korjasid meid peale. Sõitsime Põltsu. Hahaa, nüüd ma tean, kust Tiina oma blondigeenid pärinud on. :D Ei, lahe. :D
Ain ja Oss olid linnas. Mingi aja vaatasin suusatamist ja jutustasin niisama nendega. Siis läks Oss minema ja Merle tuli linna. Mul oli jõhker uni ja seal pikutades ja telekat vaadates tuli vägisi sõba silmale. Üles ärkasin Tõnni kõne peale. Siis pikutasin veel veidike kuni Tiina helistas.
Kuskil kuue paiku läksime välja. Ain tuli ka meiega. Käisime poes, ostsime roosat veini, Twisti ja tubbaccot. Tsillisime mingi aja niisama linna peal ja jõime Twisti ära. Kuskil 9 ajal läksime Nirgi juurde. Ajasime juttu, jõime veidike ja vaatasime telekat rahvaga. :D
Tiina läks mingi 11 paiku ära, mind viisin Mann ja Siim ka enne 12 koju ära, sest mul oli vaja hommikul varakult juba üles ärgata. Poleks soovinud seal poole ööni praassida.
Merle oli ikka veel linnas. Pea käis ringi ja otsustasin siva magama ära minna.
Hommikul ärkasin juba 9 paiku üles. Tõnni sõnumi peale. :) Istusin siis tunnike netis ja jõin teed. :D
Veerand 11 paiku sättisin korda ennast ja kolmveerandi paiku läksin Põltsamaa kultuurikeskusesse, kus toimus orkestrite proov. :)
Juba poole kaheks (hämming) oli see läbi ja tulin Petsiga (päris)koju ära.
Passisin netis veits aega, sõin ja siis läksime papsiga pooleks tunniks välja tööd tegema. Tassisime mahasaetud sirelioksad kokku.
Tuppa tulles lugesin ajakirja, vaatasin telekat ja jäin magama mingi aeg.
Kuskil 7 paiku ärkasin üles, pikutasin, vaatasin ''5.B''-d ja sõin. 9 ajal hakkasin ''Seven pounds''-i vaatama. Maailmakurb film ikka. Hea ka :)
Natuke aega tagasi lõpetasin telefonikõne Tõnniga ja nüüd lähen kohe käin korra pesus, kreemitan ja poen põhku ära.
Tsau, head ööd ! :)

Kommentaare ei ole: