kolmapäev, 16. september 2009

Ei oska pealkirjastada

Eile, teisipäeval, otsustasin kenasti kooli minna, sest mata oli, millest ei tahtnud ilmselgelt puududa. Mingi vahetunni ajal käisime selkus ja ma sain endale locketsit osta. Siis oli juba päris hea. Tunnid olid suht lebod ja pärast teatriõpetust algas keka e. mul trenn. Pärast trenni käisin maailmakiirelt pesus ja jooksin bussile. Uued saapad ka hõõrusid hullumoodi, et ma mõtlesin, et ma rooman vist neljakäpukil lõpuks sinna kohale. Vahet pole, igatahes kohale ma jõudsin, vaevaliselt, kuid siiski.
Koju jõudes sõin, õppisin päris tükk aega ja siis lugesin natuke ''Sinilindu''.
Täna polnud ka koolis midagi märkimisväärset. Vene keeles oli minu jaoks esimene sõnadetöö, sest esmaspäeval ma puudusin. Söögiks oli borš, mida ma tõsiselt vihkan, selleasemel sõin kaks magustoitu rohkem, milleks oli pannkook moosiga. :)
Pärast kuuendat tundi (sest nii palju neid just kolmapäeval ainult ongi :D) läksin trenni. Algul jooksin soojaks, siis võimlesin ning läksin jõusaali. Tegin seal neli seeriat kõhtu-selga-külgi jt mašiinasid. Siis hüppasin veel otsa 300 hüppenööri hüpet, venitasin ja läksin pesema ära. Siis lippasin kiirel sammul ja oma sissekäimata saabastega, mis tekitavad endiselt piina, raamatukokku, võtsin raamatuid endale. Siis käisin Tõnni ema juurest läbi, ta andis mulle Nokia-laadija ning pärast seda läksin bussile. Seal olin niisama ülbe ja käskisin mingil tüübil oma telefoni vait panna, aga no ausõna... see häirib ju. Olgugi, et tal tulid sealt päris head lood, on see kuidagi peale surumine. Ma ei usu, et kõigile need lood meeldisid. Sai vähemalt rahulikult raamatut lugeda.
Koju jõudes värvisin kapi teise poole ära, lugesin ''Sinilinnu'' lõpuni ja alustasin ''Istusin Piedra jõe ääres ja nutsin'' lugemist. Siis sõin, vaatasin ''Naistevahetust'', käisin pesus ja siin ma nüüd olen. Tahaks hullupööra veel lugeda natuke, aga samas keemiat võiks ka korraks vaadata... või magama minna? Ühesõnaga jah.
Ilusaid unenägusid!

Kommentaare ei ole: