kolmapäev, 9. september 2009

T, K

Eile lihtsalt ei suutnud end kokku võtta ja õhtul enam kirjutada. Ega praegugi ei viitsi, aga no sunnin end natuke takka ja nagu näha...toimib.
Eile ei juhtunud koolis midagi märkimisväärset. Külmkoorekaste oli. Kurat, see on ikka maailmahea. Tetriõpetusetunnis pidime mingi muinasjutu välja mõtlema. Paaris töö oli, seega tegime Nelega kähku ära, et kehalisse (st. trenni siis, sest meie kehalises neid asju ei tee, mis teised) minna. Tegime soojenduse ära ning kuna tsaadionil hakkasid mingid jalkamängud, saatis Koll meid Soti jooksma. Suht mõnus oli. Võibolla olekski liiast veel mingeid ülikoormavaid harjutusi teha pärast eelmisepäeva rõvedaid harjutusi. :D
Pärast lippasin kähku 15.50 bussile. Nii hea ikka, kui varakult koju saab. Esimest korda nende aastate jooksul tunnen seda (v.a. esimesed kaks klassi, mil ma veel linnas muusikakoolis ei käinud).
Koju jõudes sõin, lugesin ühe raamatu läbi, õppisin vene keele ja keemia ära ning olin niisama asjalik. Kas pole? :)
Täna oli mul ja Nelel neli tundi, sest siis läksime staadionile kohtunikeks. Mingi nooremate neljavõistlus oli. Ene saime veel süüa ka. Värskekapsasupp oli, mida ma isegi imekombel sõin, sest maailmapehme leib oli lauale pandud ja niisama oleks seda kuidagi kohatu süüa olnud. Ja magustoite...sõime me ära neli tk-i. Suht jube. :D
Kaheks olime vabad. Tiina ja Kaku tulid ka staadionile. Ajasime natuke juttu ja Nele täiendas meie kaarti (mis me Ainile tegime) paari kriipsukesega. :) Siis läksimegi Ainile kaarti ja kommikarpi, mille me olime hommikul bussilt tulles ostnud. Ta pakkus meile kommi ja limpsi ka, siis muljetas natuke niisama ja lõpus tegi meist mälestuseks pilti ka. Siis läksime neljakesi linna (Nelks ja Kaku olid seni nurga taga oodanud:D), ostsime jäätist ja istusime kuskil pool tunnikest purskaevu juures. Ühesõnaga tegime aega parajaks, et bussile minna.
Koju tulles sõin, vstasin filo. küsimustele ära ja magasin tunnikese. Siis käisin pesus, kreemitasin ja vaatasin ''Naistevahetust''.
Enne alustasin ühe raamatu lugemist ka, mida kõik järgemööda Tiinalt laenutavad. Tegemist on mingi ''100 härjatõmmet enne magamaminekut'' ja räägib ühest tüdrukust, kes väga shokeerivalt kirjeldab enda elu, kus ta liiga varajases nooruses juba suurte inimeste maailma astus. Olgu, mis iganes.
Tagumine aeg magama ka jääda. :)
Bye!

Kommentaare ei ole: