esmaspäev, 23. november 2009

Nädalavahetus

Reedel jõudis Tõnn ka poole öö pealt minu juurde.
Laupäeval ärkasime 11 paiku. Sõime ja olime niisama asjalikud. Mingi aeg käisime vaatamas, kas me saame luulekast mingi ilusa suure peegli emale. See oli kinni juba, aga ma helistasin Luulele ja sain siiski peegli kätte.
Siis lebotasime, sõime, tegin muhvineid, siis mängisime natuke peitust mu õega ja nii see kell möödus. :D
Siis hakkas ''Titanic'', vaatasime seda. Tahtsin täiega ETV-st seda ''Riigireeturit'' ka vaadata, aga läks nii nagu läks.

Pühapäeval ärkasime juba 10 paiku üles. Siis sõime, asjatasime natuke väljas. Ma kakkusin kasvuhoonest taimi välja ja Tõnn saagis puid. Mingi aja pärast jätsin tolle töö pooleli ja läksin hoopis tuppa koristama. :) vahepeal õppisin esmaspäevaks kõik asjad ilusti ära. Siis sauna koristama minnes kaotasin oma imeilusa leopardimustrilise kõrvarõnga ära, mille ma suvel Saksamaalt ostsin. Olin veits kurb, koristasin sauna ära ja siis läksime leilitama ja pesema. Pärast seda sõime, vaatasime ''Superstaari'' ja olime niisama asjalikud.
Mingi aeg läksime oma tuppa ära. Ma jäin 12 paiku magama, Tõnn luges veel poole ööni(?) raamatut, sest kui ma enne kahte üles ärkasin, et põit kergendamas käia ja radikas välja lülitada, siis ta oli väga süvenenud raamatusse.

Täna ärkasime veerand seitsme ajal. Tegin võileibu ja kohvi. Tõnn läks kolmveerandi paiku juba minema, ma sättisin end korda, kotid kokku ja läksin seitsmesele bussile.
Esimene tund oli vene keel, kus pidime suuliselt vastama oleviku ja mineviku käskivkõneviisi lauseid. Täitsa viie sain, noh. :) Teine tund oli inka, kus oli sõnadetöö. Sõnad olid juba reedeks üle vaadatud, niiet nendega ka probleemi ei olnud. Kolmas oli ajalugu, milles oli KT. Päris masendavalt vähe aega oli sellise mahuka töö täitmiseks. Viimastele küsimustele vastasin vaevu kahe-kolme lausega, sest ma tõesti enam ei jõudnud. Pärast seda oli raskem osa koolist läbi. Eesti keeles saime kätte klassipildid ja tegime mingit harjutust. :D Kehalisega oli selline lugu, et mul jäid püksid maha. Mind ja mu kottide kokkupanemist. Nii palju siis sellest. Ühesõnaga me olime äärmiselt leidlikud ning mu pikkade käistega trennipluusist sai lihtsa vaevaga kombineerida väga huvitava välimusega püksid. Igatahes meil endal oli väga naljakas. Pidime akrobaatikakava tegema. Ma tegin kähku hoobilt ära ja läksin riideid vahetama. Söögiks oli pilaf. Informaatika tunnis tegin oma tunnitöö lõpuni ja püüdsin isegi sissekannet kirjutada, aga pealkirjast kuigi kaugemale ei jõudnudki. Viimane tund oli kirjandus. Ja te võite üks kord arvata, kas me seal midagi tegime ka või ei. Ma ei mäletagi vist, millal me viimati seal peale pläkutamise midagi asjalikku tegime.
Igatahes pärast tundi ei saanud ma ilmselgelt trenni minna. Niisiis mõtlesin, et lähen panen endale hambaarsti kontrolli aja kirja. Siis oli veel bussini ligi kolmveerand tundi aega ja ma otsustasin selle muusikakoolis raamatut lugedes veeta.
Koju jõudes magasin poole seitsmeni. Siis lugesin raamatut, vaatasin esmaspäeva õhtuseid saateid ja nüüd räägin Tõnniga juttu ja kavatsen kiiremast korras voodisse pugeda ja raamatut lugema minna.

Lõppu panen ühe armsa pildi ka. :)

Kommentaare ei ole: