neljapäev, 24. detsember 2009

Meeleolukaid jõule! :)

Pole jälle paar päeva kirjutanud, sest ma olin linnas ja üldse mul pole Tõnniga koos olles aega muljetada.

Esmaspäeval ei juhtunudki enam midagi erilist. Trenn, Tõnn, siis käisime vahepeal minu kodus. Võtsin asjad, sõime ja läksime linna tagasi. Ülejäänud õhtu möödus niisama rahulikult.
Teisipäeval ärkasin 7 läbi üles, panin riidesse, sõin ja lippasin kooli. Tundides ei teinud põhimõtteliselt mitte midagi. Kodus magades oleks ka rohkem kasu saanud. Igatahes kahest viimasest tunnist (millest üks on keka:D) läksime Nelega trenni ära.
Pärast trenni käisin raamatukogust ka läbi, niiet olin päris asjalik kohe.
Õhtul käisime poes ja tegime süüa. Kartulit, hakklihakastet. :) Kotlette ja peedi-küüslaugusalatit sõime ka. Mmm...
Kolmepäeval pidime üheksaks alles kooli minema, siis ''oli'' kaks tundi, aktus ja klassijuhataja tund. Kurat! Samahästi oleks võinud kohe aktuseks meid alles kooli kutsuda. Need kaks tundi olid sõna otseses mõttes istumised. Keemias passisime pool tundi klassis ja ajasime omavahel juttu ja teine pool tundi istusime arvutiklassis. :D
Tunnistus oli hea. Neljad-viied. :)
Pärast aktust viskas Nele mind linna, võtsin raha välja ja läksin Tõnni juurde. Magas alles ju. :/
Sõime ja asjatasime niisama ning mingi aeg läksime linna jõulukinke ostma ja tegema. St. Kõigepealt käisime Tõnni emale pilti tegemas. Siis kaupsis veel mu emale ja teineteisele asju ostmas. Kädile ostsime mingi DVD ka. :P
Pidin Merlele ja Einarile ka midagi ostma. Plaan oli saunaessentsi ja mett vms osta, aga kuskil polnud. Täiesti masendav.
Vahepeal olime Tõnni juures ka, ta asjatas bussi uste kallal, ma panin neil kuusele küünlad peale, no. :D Siis otsisime edasi sauna asju. Lõpuks siis apteegist saime mee ja ühest kingitustepoest essentsi. Ühe ilusa lõhnaküünla ostsin ka.
Mingi aeg tulime minu juurde. Ma panin kartuleid ja asju keema, pakkisin kinke jms.

Täna hommikul ärkasinb juba 10 ajal üles. :/ Koorisin kartulid, tükeldasin. Siis tõime Tõnniga puid vahepeal, ehtisime kuuske ja nüüd hiljuti lõikusin ka ülejäänud kartulisalati asjad ära ja segasin kokku.

Huh. Nüüd ma ilmselt lähen asjatan edasi. Tuleks koristada veel vms.

SEEGA: Palju kingitusi ja rahulikke pühi!


PS! Kui nüüd küsimus tekkis, et kuidas ma siis kirjutada tihkasin/sain, siis Tõnn läks linna natukeseks ja mul tekkis moment paus.

Kommentaare ei ole: