neljapäev, 3. detsember 2009

Sulle tahan hüüda juba veel ja veel ja veel...

Ärkasin täna ilusti äratuse peale üles. Käisin duši all, tegin oma lemmiksaia ning jõin jogurtit. Siis sättisin kotid kokku, ennast korda, kuivatasin juuksed ja jooksin bussile. Kurja! Ma ei või, ma ükski hommik ei julge lähemasse bussijaama minna, sest töökoja tuled paistavad täpselt nii nagu buss juba tuleks ja siis mul on imelik talle ''vastu joosta''.
Koolis midagi erilist ei juhtunud. Mingi tunni ajal käisime maakonna ansamblite võistlust vaatamas, mis meie kooli aulas toimus. Ühiskonnas oli mingi väga haige töö. Ma vist juba vaikselt vihkan ta teooriat. Midagi asjalikku ta ei õpeta, õpikust midagi ei võta, ainult mingit omaloomingut õpetab meile.
Pärast tunde läksime Nelega trenni. Jooksime soojaks, võimlesime, tegime niisama põlvetõsteid ja tisi harjutusi, siis jooksime 40 m ajale. Siis tegime veel sprinti, mingeid hüppeid, puusatõsteid, liivakastis kekslemisi (:D), kõhtu- selga ja jalavahetushüppeid. Lõpuks jooksime peale ja venitasime.
Läksime Nelega raamatukoguni koos, siis läksid meie teed lahku. Tema koju, mina Kirsi juurde hooldusesse. Lasin seekord täiesti tavalised valged tipid ning kuldse sädelusega serva teha. :)
NAPILT jõudsin seitsmesele bussile. Üleüldse tegi Kirsi seekord ma arvan, et maailmarekordi küünte hoolduses.
Koju jõudes sõin HÄSTI palju, rääkisin Tõnniga, kelle läpaks nüüd katki läks (ime, et ta veel ise katki pole läinud). Nüüd ma ei saagi rääkida temaga enam. Niu!
Siis vaatasin ''Ilus ja valus 2009'' ja nüüd olen niisama asjalik ja kirjutan seda.
Kohe lähen pesen kikud puhtaks ja poen voodisse ära, et raamatut lugeda.

Lõppu panen pilte ka, et te imetleda saaksite ! :)

Mitte enam kõige kainem noorpaar


Hah, me normaalseid pilte ei teegi. :D


Aws!

Kommentaare ei ole: