neljapäev, 10. juuni 2010

3 proovipäeva seljatatud

Nii...

Pikalt ei viitsi ja ei saa muljetada, sest ma pean varakult magama minema.
Proovipäevad on möödunud normaalselt. Hommikuti oleme pool 7 siit startinud. Siis kõigepealt sõidame 52 km Pohja, kus on golfiväljakud ja asjad. Siis seal on koristada pood, saunahoone ja restorani koridor ja siis platsil veel üht-teist. Seal koha peal saan Getziga ühest paigast teise kimada. :D Kirja läheb neli tundi seal, aga aega maksimum 2 tundi. :) Ja mina kavatsen korralikult teha - näpuga ei näita, nimesid ei nimeta, aga mõni meist teeb küll ainult sinna kriitilise piirini, mil veel väga silma ei riivaks. Kogu aeg on nagu kuskile kiire.
Siis sõidame tagasi ja teisipäeviti pean hakkama läbi käime ka Inko palvelotalost ja seal kuus pisikest palatilaadset tuba ära koristama, mil kirja läheb 1,5 tundi ja tegemiseks kulub tegelikult MAKSIMUM 45 minutit. Kui rohkem, siis peaks juba tolmukübemeid lugema vms.
Kuid teistel päevadel (v.a. nädalavahetus) tuleb ka käia läbi veel vanadekodust, kus tuleb koristada koridorid ära ja veel mõni ruum nagu näiteks riietusruum jms. Seal läheb ka kirja 4 tundi, aga tänu teatud isikutele, kes ei ole sealt korralikult koristanud, tuleb seal ikka põhimõtteliselt nii kaua kohapeal ka olema, kuigi seda otseselt keegi ei kontrolli. Pluss seal läheb KÕIKI ruume megakorralikult koristades u. 3 tundi, aga mis seal ikka. Aga no eks paistab kuidas see olema hakkab.

Kaheteist ajal olen juba kodus olnud, lastega tegelenud, maganud ja niisama telerit vaadanud.

Täna oli isegi RANNAILM - YAY! - see tundus juba suhteliselt haruldane, kuna me oleme merele nii lähedal, on päeval ikka piisavalt jahe ja tuuline olnud. Sain isegi päikest võtta ja puha.
Tegin täna trenni ka, sõitsin trenazööriga ja tegin kõhtu-selga.
Kuna Hurmi ja Jaan läksid kuni pühapäevani Rootsi, siis olime loomingulised ja tegime süüa ka. Ehk siis kasutasime ära natuke isa poolt kaasapandud kaitseväe paki sisu, milles on sees igast esinevaid asju ja s.h. ka mingid Felixi valmistoidupakid. Ühesõnaga oli alles riisi, millele panime peale vürtsikat Chilli Con Carne' ja siis praadisime pihve ka, niiet õhtusöök missugune. :D
Nüüd tulin pesust ja oleks tagumine aeg tuttu jääda.

Head ööd!

Kommentaare ei ole: