pühapäev, 27. juuni 2010

Nädalavahetus

Reedel ei juhtunud midagi erilist. Päeval passisin niisama netis ja pärastlõunal hakkasin süüa tegema. Koorisin kartuleid ja porganeid, panin keema, praadisin hakkliha ja sibulat ning tegin kastet. Siis tõin kurki, basiilikut, tilli, salatit, rohelist sibulat ja muud head paremat aiast, muist sai kastmesse panna, tilli kartulitele ja ülejäänust tegin salatit. Kui päris täpne olla siis sinna panin veel tomatit ja redist ka. :)
Siis sõin rõõmsalt ja mängisin mahjongi. :D Jalkat vaatasin ka! Mingi hetk sõin veel, sest ma ei suutnud sealt niisama mööda kõndida.

Laupäeval ärkasin 6.30 üles. -.- Sättisin korda end, panin koti kokku ja issi viis mu kaheksaks linna, kust sõitsime Rakverre võistlustele. Bussis hakkasin lugema raamatut, mida ma ükspäev tükk aega issi riiulist piilusin. Ja näe, tuli välja, et täitsa hea raamat - "Minu Mongoolia". :)
Kohale jõudsime juba ÜHEKSAKS ja võistlused hakkasid alles 12 või ja? Ebanormaalne! Selle asemel oleks saanud kodus veel vähemalt 2 tundi magada.
Käisime siis linna avastamas. Ostsime Selverist nänni, istusime kesklinnas tiigikese ääres ja muljetasime niisama. 11-ks läksime tagasi, sest võrkpallurid pidid vist kusagile mujale sõitma, kus nende mängud toimusid.
Vahetasime siis riided ja passisime niisama tribüünil. Mingi hetk oli avamine ja siis ei läinudki enam väga kaua, kui saime Seidyga sooja hakata tegema, sest 13.15 oli 100 m. jooks, kus ma MÕNUSALT stardis magama jäin. Aga ei ole hullu, ma lähen koristan nagunii edasi. :D
Siis passisime jälle sada tundi, vaatasime kuidas Reena 100 meetrit jooksis, käisime talongie eest söömas, kus pakuti midagi ühepajatoidu-laadset ja Moskva saiakes. No-no, tere-tere, ma aru ei saa, miks just SEDA saiakest igal pool pakutakse (koolis oli meil ka see KOGU AEG, no). Kuidas nad siis ei tea, et paljud ei söö seda? :D See selleks...
Hiljem vaatasime veel kuidas Tanika kõrgust hüppas ja siis saime hakata juba teatejooksu harjutama. Pulga üleandmist ja sammude sobivust. Poole viie ajal oli start. Algus oli paljulubav, juba nii paljulubav, et minuga koos viimases vahetuses olnud tüdruk hakkas juba halama, et jälle see Harta võidab. :D Aaaaga kahjuks eelviimases vahetuses jooksis ikka selle sama tiimi piiga Tanikast mööda. Seega teine koht...aga ma vaatan, et nad on KÕVASTI vist harjutanud, sest eelmine aasta panime ikka PIKA puuga neile ära.
Pärast autasustamist lippasime kiirelt pesema ja siis juba võrkpallureid ootama. Ja neil läks sada aastat. Me seni otsustasime poes käia. Ostsin banaani ja pitsarulli. :D
Lõpuks nad siiski tulid ja me saime Jõgeva poole sõitma hakata, AGA ju võrgutšikid tahtsid ka poodi, igatahes käisime veel korra poes. Ostsime jäätist, sest NII soe ilm oli ja bussis oli veel eriti lämmi.
7 läbi natuke jõudsime Jõgevale, hakkasin juba bussile lippama, aga võrgutreener pidi nagunii seal Torma omi koju viima, vms ja pakkus, et ma temaga läheks. Kantkülas hüppasin maha, ei hakanud ema vastu kutsuma, sest kõht oli veel endiselt täis ja no kõndimine ju eriti kasulik.
Koju jõudes pidime emmega ujuma minema, kui ta töö ära lõpetab, aga selleks ajaks oli õhutemperatuur juba 18, niiet tundus piisavalt jahe hakata veel riideid maha võtma.
Vaatasin tv3-st mingit filmi, sõin ja püüdsin meeleheitlikult netti saada, sest seda ei olnud. Või õigemini oli olemas, aga mingi puhverserveri või tulemüüri viga oli.
Poole 12 ajal otsustasin magama minna.

Täna ärkasin poole 11 ajal. Käisin poes ja läksin emme töö juurde netti, sest no kodus ei olnud seda veel endiselt.
Rääkisin Tõnniga ja uurisin eelmise aasta akadeemilist testi. Ja ma leidsin, et see on ikka überraske. :D
Kusagil kolme paiku tulin koju, et süüa midagi, aga õnneks oli nett ka tagasi otsustanud tulla, niiet ei pidanudki tagasi minema. Sõin toorujuustuga näkileibu, salatit ja tomatit. Uurisin veel seda testi ja proovisin enda veebikat tööle saada, et me saaks Tõnniga need käima panna. :)
Mingi aeg koorisin kartuleid ja porgandeid ja lõikusin need kanasupi jaoks valmis. Siis tõin puud ära ja kastsin kasvuhoonedki. Niiet päris tubli olin! :D
Nüüd tulin saunast, jälgin jalgpalli ja imetlen läbi veebika oma kena noormeest. :)

Kakaod tahaks, aga pulber on otsas. Kurb! :(

Kommentaare ei ole: