esmaspäev, 18. juuni 2012

Esimene tööpäev!

OMG! Ma ei oska muud siinkohal öelda. Ärkasin täna kell 5 üles, et kuueks tervisekeskuse juures olla, kuhu pidi Oleg tulema ja mulle võtmed tooma. Sõin müslit mustikate ja piimaga, harjasin hambad ning läksingi.
Varasematel aastatel olen tervisekeskusesse päris hea meelega läinud, sest seal (erinevalt enamikest kohtadest) on väga korralik koristaja ja ta ei jätaks eales mulle mingit saasta sinna.
PARAKU oli see koristaja juba tükk aega tagasi haiguslehele jäänud ja teda oli keegi Triin(u) asendanud. Nagu kuidas see võimalik on? Kõik oli sellise TOLMUKIHI all, et JUBE. Lihtsalt jube. Oleks siis mingid üksikud tolmurullidki (sellest võiks eeldada, et vähemalt on pestud, aga midagi on lihtsalt mopi vahelt maha jäänud, aga ei - lihtlabane tolmukord IGAL pool. Ja ma ei liialda! Ma ei saa aru - EI OLE JU nii raske iga päev kõik lihtsalt tõmmata üle. On kogu aeg kõik KORRAS ja ei pea niiviisi NÜHKIMA, et ikka iga viimane tolmukübe ja mustus kaasa tuleks, sest kui iga päev lapiga (kas või kiirelt) üle tõmmata, siis ei saagi seda tolmu ju kuskile tekkida.
Igatahes oli mul järjekordselt selline suurpuhastust teostava inimese tunne, aga ma lohutasin ennast sellega, et juba homme on kergem, sest suurem kõnts on ära. Sellepärast need tervisekeskuse inimesed olid nii kohutavalt rõõmsad mind nähes. :D
Vähemalt ajaliselt "üle" ei pidanud olema oma tööajast, aga vahepeal oli küll selline tunne, et võtan-viskan kaltsu nurka ja kõnnin minema...homme tulen ja jätkan! :D Seega 12 paiku tulin koju. Käisin poes piima ja või järel, tegin mannaputru, sõime ja siis olin niisama asjalik. Koeraga olen juba söberiks saanud, sest algul küll urises veidi, aga noh, olgem ausad, uriseb siiamaani (esimene hetk), kui ma olen riideid vahetanud ja välja ilmun. :D Aga ehtne mõmmi on küll. Homme või millalgi võin pilte ka teha temast. :)
Siis vahepeal jalutasin Liisuka väljas kärus magama, tegin õhtuks kartulit, hakklihakastet ja salatit söögiks ning käisin pärast seda kenasti jooksmaski, nii et üsna produktiivne päev.
Nüüd, pesust tulnuna, peakski hakkama magama end sättima, sest eile niigi venis see magama jäämine kuidagi väga öösse. Küll oli palav, küll Marius oma kõva häälega jne.

Head und!

Kommentaare ei ole: