kolmapäev, 20. juuni 2012

Nädala selgroog murtud

Lubatud pildi lisan täna, sest eile sain niigi alles enne 11 magama, siis polnud enam aega muljetama hakata. 

Eile ärkasin 5 üles, sõin müslit ja sõitsin tööle. Teine päev oli juba MÄRKSA lihtsam. Kõik oli juba puhas-korras. Palju meeldivam on teha!
Juba poole 11 sain tehtud oma asjadega, aga siis läksin palvelutallo kuute tuba koristama, mida Janar sealt minu juurest läbi käies mulle pakkus.
12 paiku olin ilusti-kenasti kodus. Teised sõid just hommikust, nii et sain nendega ühineda.
Siis lebotasin, käisin Liisuga jalutamas ja lebotasin veel, kuna ilm oli ka selline rõske ja unine. 
Lõpuks jäi vihm üle ja tuli päikegi välja.
Siis tahtsid lapsed ujulasse ujuma minna, mida me ka tegime. Vahi suve, eks!? Vähemalt sai mõnusa õhtuse trenni tehtud ujumise näol. :)
Siis tulime koju ja kell oligi juba pool 10. Püüdsin kooki hakata tegema, aga mune polnud, nii et jäi katki see esialgu ja sain magama minna. 

Täna ärkasin samuti viis. Sõitsin tööle ning ausalt öeldes läks juba nii kiiresti, et olin poole 11-ks kodus ning keerasin veel pooleteiseks tunniks magama. Siis sõime hommikust, tegin mustikakoogi valmis ja nii see aeg läks. 
Nüüd tulin natuke aega tagasi Liisuga kärutamast. 

Hetkel vaatan, et meile on meilile selline kirjake saadetud, et neid tahtjaid Portugalli on liiga palju ja nagunii 3 tükki ainult saavad. Kuid otsiti juurde riike, kellega annaks leping teha ja Türgi mingi ülikool oli nõustunud ning sinna on võimalik kahel saada. Ja üleüldse jäi selline mulje, et vaadake ja arutage omavahel ise selgeks, kes kuhu ja mõni ei saa üldse (või peab kuskile Soome minema, millest MA küll vaimustuses pole :D). Nii et ma ei teagi, mis siis nüüd saab.  


Homme lähevad teised kõik Eestisse ja ma jään koera-kassi-majavalvuriks. Reedel tööle ka minema ei pea, nii et tõotavad tulla päikesevõtulised jaanid, kui vaid ilm lubab, sest ausalt - sellist nalja pole juba aastaid olnud, et ma ikka veel kordagi veel päevitanud pole ja valge nagu luik olen.

Kommentaare ei ole: