neljapäev, 21. veebruar 2013

Juttu ka!

Kuna ma olen lubanud ja ilmselt tuleb seda ka teha ja kuna varsti ei mäletaks enam midagi, siis siin see on. Küll kiiruga kritseldatud, et saaks ka magama veel täna minna, aga siiski...

Reedel ärkasime üles, käisin pesus, sõime hommikust ja läksime kooli. Seekord jõudsime kiiremini kohale ja protokolli ka ei saanud, sest tulime enne Gaiat maha ja lippasime ülejäänud tee jalgsi.
Keeletunnis saime india pähkleid ehk cajusid maitsta ja selgeks, kuidas end tutvustada ja palju muud. Ülehomme on arvestus. Üsna põnev, arvestades seda, et me pole nagu midagi õppinudki. :D
Niiiiiii mõnus ja soe ilm oli. Ilmselt selle aja jooksul mõnusaim ilm. Oleks hea meelega kodus päevitanud terve selle päeva nagu Kristi seda tegi, aga noh, keegi peab keelt ka õppima.
Igatahes lippasime pärast tundi linna peal. Käisime ESNi kontoris kaardi ja Lissaboni tripi kohta uurimas ning lõpuks otsustasime rissoisi haarata ja kohvi juua ühes tänavakohvikus.
Pärast seda tulime koju ja edasi ei teinud ilmselt midagi väga erilist, sest muidu oleks ilmselt meeles olnud.

Laupäeval ootas meid eest plaanitud külastus Braga linna. Pidime national parki minema, aga kuidagi tuli välja, et Karolin oli haiglast ja ka netist kuidagi hoopis muud moodi aru saanud ja see asub üldse teises linnas, nii et great success again! Me muidugi uskusime, et oleme õiges kohas. Sammusime uhkelt mingite matkasellide järel, lootuses, et nemad ju raudselt sinna teel on. Varsti kadusid kuskile põldude ja majade vahele ära ja seal me siis olime - lost again! :D Küsisime suvaliselt tädilt teed ja kuna tema inglise keelt ei falonud, siis kutsus meid endaga kaasa kellegi juurde, kes seda teeb. Täpsemalt õe maja juurde, kust siis mingi tüüp välja hüppas ja meile seletas, et me oleme suht vales linnas või nii. :D
Igatahes nagu ma juba nende lahkusest rääkisin, pakkus ta kohe muidugi, et võib meid linna tagasi viia, sest me olime ikka tükk aega mägede ja metsade poole suunda hoidnud. Saime siis ägeda bemmiga linna tagasi ja panime seal suvalises mini-pargikeses pikniku püsti. :) Pärast käisime tiiru poodides ja siis ei jäänudki muud üle, kui koju tulla. Aga linn oli ilus! Tõesti oli! Nii palju, kui me seda vähemalt nägime. :) Vähemalt oli odav trip. Rongiga tund aega sõitu ja 7 eurtsi edasi-tagasi, nii et why not.
Koju tagasi jõudes võtsime poest väikesed sangriad, jõime neid, rääkisime elust ja olust ning kuulasime romantilisi klaveripalu youtubest. Lõpuks tahtis Kristi välja minna ja no mõeldud-tehtud! Enne veel käis saiko naaber alt korruselt meil ukse taga tagumas ja tegi seal killivaid liigutusi ukse taga, aga no ilma naljata, mis tähendab, et me ei tohi RÄÄKIDA ka pärast 11?
Kutsusime siis takso ja läksime kõigepalt Boheme istuma. Siis otsustasime MoreClubi minna ja no täitsa sai juba tantsida. Imekombel ei olnudki sellist rahvast nagu tavaliselt.
Koju tulles traditsioonilised võikud ja siis magama.

Pühapäeval ei teinud pool päeva midagi ja teisel poolel läksime linna trenni. Italo kaudu saime mingisse spordikluppi tasuta proovipäevale. Päris mõnus oli. Jõusaal ja kõik erinevad trennid (nagu Eestiski ikka) ning isegi ujula-saunad. Nüüd me ei suudagi otsustada, kas hakata seal käima või mitte, sest see klubiga liitumise tasu on iseenesest päris kopsakas, kui arvestada ka seda, et me nagunii ei JÄÄ sinna spordikluppi ju eluks ajaks.
Jõusaalis rassisime siis mingi aja ja no tahtsime ujuma ka minna, aga seal peab trikoo (mitte ujukad!) olema ja no ilmselt jäi minemata siis. Istusime hoopis saunas ja no mõnus oli küll üle pika aja. :)

Tööpäevad on olnud tavapärased. Õhtuti oleme Kristiga jalutamas käinud, et midagigi teha - mitte kogu aeg toas istuda. See nädal olen pyxises. See tähendab, et käin mööda haiglat erinevates osakondades ja täidan läbi arvuti kappe ravimitega. Nii ägedad tädid on mul seal ka, kes õpetavad keelt ja on üldse kogu aeg nii heas tujus. Pärast tööd kohe endal ka alati hea tuju tänu nendele! :)

Homme on viimane tööpäev ja siis tuleb hakata siiralt portugali keelele keskenduma. Seega viimane aeg otsad kokku tõmmata ja soovida teile head ööd!

Kommentaare ei ole: