esmaspäev, 4. veebruar 2013

SUNday

Nagu eile lubatud, läksime poodi. Valisime muidugi ilmselt kõige kaugema kaubanduskeskuse meie korterist, sest meil oli ju kõike nii palju ja olulist vaja, mida lähemalt poodidest saanud ei oleks (a la 3 kilo kartuleid, eks, Karolin? :D). 
Istusime siis metroosse ja sõitsime kõigepealt kesklinna, et sealt ümber istuda ja Estadio de Dragaosse sõita. 
Tegime ilusast vaatest paar pilti ja püüdsime aru saada, kuhu poole me nüüd hoidma peaksime hakkama. 


 Siis leidsime lõpuks õige koha üles ja saim tsoplema hakata. Ma õnneks piirdusin seekord vaid ühe ilusa pluusiga, mis maksis naeruväärsed 3 eurot. Teised said vähe rohkem kleite ja asju. :)

Käisime poed läbi ja kuna kõht oli juba vahepeal tühjaks läinud otsustasime midagi ampsata. Valisime mingi pasta koha, kust ka kõiki pastasid ei saanud, seega võtsid teised mõlemad pasta carbonara ja mina kana-pasta-salati. Erilist maitseelamust meist keegi ei saanud, aga no kõhu vähemalt täis ja energiat juurde edasi-liikumiseks. Käisime veel elektroonikapoest läbi, sest Karolin tahtis sirgendajat osta ja lõpuks leidsime selle toidupoe üles, millest kõik meile rääkinud on - continente. Uhh, vot see on massive. Igatahes ostlesime end vaesteks (igal ühel läks ~30 eurot) ja hakkasime kodu poole minema. Kõigil 5-6 (mingit imelikku poolõhukest) kilekotti käes. Ilmselgelt Karolinil läks üks neist KOHE leti juurest minema hakates alt katki ja teine hiljem tänaval, nii et naerda sai ka oma jagu endi üle. Ronisime siis metroosse nagu õiged poodlejad kunagi ja ausalt - nende inimeste näod olid kuldaväärt, millega nad meid vahtisid. :D Aga noh me tegime sellist nägu kogu aeg, et meil ainult 1-2 peatust sõita. Loomulikult mitte sellist, et nad aru saaks, et me oleme tegelt teisest linna otsast end kohale vedanud ja nüüd kavatseme nende kottidega veel ümberistumist hakata tegema.
Koju jõudes oli kell juba päris palju. Istusin ja muljetasin natuke emmega, natuke Tõnniga ja siis otsustasime linna minna. Tegime veidi veintse ja sangriasid, sättisime valmis end ja kesköö paiku läksime metrooga linna.





Jõudsime linna ja mõtlesime teha väikese short-cuti õigesse tänavasse. Midagi läks nihu ja me olime totally lost, AGAIN. :D Siis küsisime umbes viis korda vähemalt õiget tänavat ja no ilma erilise raskuseta me lõpuks kohal olimegi. Läksime kõige pealt La Bohemesse, et üks sangria võtta ja siis läksime ühte teise kohta, aga no JÄLLE oli seal lihtsalt SELLINE rahvamass, et ei anna liigutadagi. Nagu väiksesed kilud karbis. Me ikka peame mõne parema koha endale otsima.
Võtsime esimese ettejuhtuva takso, sest nende hinnad olevat siin linnas kõigil samasugune, nii et erilist vahet ei olevat, ja sõitsime koju. Algul muidugi olime juba paanikas, kas ikka oleme õiges tänavas, aga kaks maja tagasi kõndides veendusime selles siiski. :D

Igatahes täna on olnud vägagi lebo päev. Lihtsalt maailma soojem päike on meie rõdul ja me lihtsalt pidime end juba pool paljaks koorima. :)



Nagu meil eestis nende õunapuudega. Õunad vedelevad ja mädanevad puu all, kellelgi neid "vaja pole", on siin sama asi sidrunitega. Mu süda lihtsalt tilgub verd seda iga päev rõdult vaadates. Hea meelega jooks sidrunivett või sööks sidrunikooki. Nommm.
Ja no üleüldine vaade meie lasnamäe majadele rõdult.

Igatahes mul on veel nii palju pilte ja asju, millest tahaks rääkida, aga täna ei ole vist enam kuigi hea mõte neid jagama hakata. Kell on siiski juba 12 läbi ja somebody must homme haiglasse tööle minema. 

Boa noite!


Kommentaare ei ole: