pühapäev, 24. veebruar 2013

Weekend

Reedel oli meil siis suur test portugali keele tunnis. Muidugi oli väljas suuremat sorti padukas, nii et tükk aega mõtlesime, mida jalga panna, et need märjaks ei saaks. Kuidagi aeglselt kõndisime ka algul (ilmselt nende kontsasaabaste pärast), nii et lõpuks pidime põhimõtteliselt jooksma, et kooli jõuda. Normaalne trenn, selles suhtes, "tänu" nendele mägedele. Õnneks oli järjekordselt pool tundi aega rahuneda, sest see õpetaja jääb IGA kord hiljaks. Mis mõttega siis panna seda aega poole üheteistkümneks, kui tund ALATI kell 11 alles hakkab? Seekord mõtlesime, et no NÜÜD vast tuleb küll õigel ajal, aga no päris tuligi. Järgmine kord ei hakkagi ilmselt jooksma sinna nii varakuks.  
Igatahes test ei olnudki eriti raske. Natuke meelde tuletamist ja tehtud ta oligi. Siis pidi suuliselt testi ülesandeid ette lugema, paar asja lisaks vihikusse kirja panema ning siis oligi kell juba nii palju, et otsad kokku tõmmata. 
Vahepeal oli muidugi vihm asendunud päikesega, aga kauaks seda rõõmu siiski meile ei jagunud, sest juba jõe äärde jõudes tuli järjekordselt padukat. Ei vea ikka selle ilmaga. Igatahes oli selline padukad ja vihm, et me mõtlesime, et me ei saagi sealt tunnelist enam kunagi väljuda. Õnneks läks paar minutit mööda ja ei tilkagi. Lippasime siis kiiruga metroo peale, sest sellise ilmaga ei olnud sugugi mõnus ringi tuiata. Lisaks kõigele tahtis mul juba jalanõu jalast laguneda, nii et pidime kohe hoogsalt koju ära tulema. 
Siis mõtlesime pool õhtut, mida teha. Kas see ilm jääbki selliseks või läheb ikka selgeks? Kas minna poodi sangriat ostma? Kas minna linna kuskile õhtul? Igatahes kõik laabus ja me otsustasime välja minna. 




Käisime kõigepeal ikka oma La Bohemes, võtsime sangriat ja veintsi ning siis suundusime MoreClubi. Kristil läks millegipärast tuju ära ja ta otsustas koju minna. Kuna seal algul eriti rahvast ei olnud, siis mõtlesime korra teisel korrusel WeLovePorto-s käia. Seal oli tunduvalt rohkem rahvast ja sai ikka tantsida ka. Tegime mõned tantsud, käisime pissil ja siis mõtlesime, et vaatame uuesti alla. Seal ka juba pidu käis, nii et lõime seal ülejäänud aja tantsu. 
Lõpuks otsustasime koju tulla ja ma ei kujuta ette, kui kaua me seal ukse taga ootasime (ligikaudu pool tundi vast) enne, kui Kristi LÕPUKS meie helistamiste ja uksekellade peale üles ärkas. Uhhh, thank god! Sest me juba otsisime telefonist, kelle juurde minna ja pidime juba taksogi tagasi kutsuma. 

Laupäeval päevitasime rõdul kogu hommikupooliku. Siis käisime linnas spordiklubis lepinut tegemas ja poodides kreeme ning trikood ja jubedat ujumismütsi ostmas, sest seal ei saa niisama ujukatega ujuda. Uhh, mulle ÜLDSE ei meeldi nii olla... aga noh, mis teha. :D
Siis tegime väikse mäki ja toidupoe tuuri ja tulime koju ära. Kõigepealt proovisin oma jubedusi selga ja siis läksin vanni lebotama. :)
Lõpuks kui sain vannis käidud, kreemitatud-riidesse ja porksid lõigutud, hakkasime filmi vaatama. Tegemist oli vist ühe mõttetuima filmiga(kuigi mina veel tahtsin seda vaadata :/), mida ma eales näinud olen, aga noh, parem ikka, kui niisama terve õhtu passida. 

Täna ärkasime enne 11-t üles ja plaanisime randa minna vaatama. Selles suhtes, et ilmselge oli see, et me seal päevitama ei hakka, aga hea oli niisama ära käia ja näha. Selle eest oli surfareid küll NIIII palju, et terve vesi kihas. 



Kuskil tunnike istusime seal ookeani ääres ja siis tulime koju tagasi, sest me olime nelja paiku lubanud (Patriciale, kes meiega neid lepinguid tegi) trenni minna.
Algul olime jõusaalis mingi aja - jooksime niisama linti - ning pärast seda läksime PowerJumpi, mis toimus nende väikeste batuutidega. Ma küll natuke kardsin enda põlve pärast, aga kõige hullem ei olnud. No ilmselgelt ma ei karelnud ka päris nii hullult, et midagi juhtuda võiks, aga siiski-siiski... Sest paar nädalat tagasi ma ka ei teinud enda arvates mitte midagi (seisin vaid plank-asendis ning astusin samal ajal eraldi jalgadega kõrvale-tagasi ja voilà), aga ikka juhtus see, et põlv pärast valutas mitu-mitu päeva ja ei läinud täitsa sirgugi. 
Igatahes pärast trenni läksin veel natukeseks jõusaali crosstraineriga tegema ja pärast seda sai mõnusalt saunas lebotada, pesemas käia ja rõõmsa tujuga koju tulla. :) 
Tegime ülikiire õhtusöögi asjadest, mida aga (külm)kapis leidus (kana, porgand, lillkapsas, sibul, küüslauk, makaronid), nii et nüüd on kõht ka mõnusalt täis. Peakski vist magama ära sättima, saaks vähemalt korralikult välja puhata end. 

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Jeah, olen nõus, et trikoo ja ujumismüts on küll äge asi, oleme nagu 2 muna sal basseinis ulpimas :D