laupäev, 9. veebruar 2013

"No walk, no talk, no shower after 11 PM, is it clear?"

Me ikka normaalsed huligaanid siin Portos. Käidi kuskil 8 ajal ukse taga meil. Alt korruselt keegi.. et me tekitame pidevalt hirmus palju lärmi. ARE YOU KIDDING ME??? Need seinad peavad siis küll paberist olema, kui MEIE müra tekitame. Ilma naljata! Me pole MITTE midagi teinud siin korteris. Me alles nädal aega tagasi kolisime siia ju. Nädala sees oleme juba 11 paiku magama läinud ja muidu oleme ka vaikselt olnud või linna peale läinud(ja seda ka ENNE 11-t tavaliselt, sest siit minek võtab rohkem aega kui hostelist, kust võis vabalt alles keskööl või hiljemgi uksest välja astuda), aga KORDAGI pole toas lällanud-laamendanud, liiga kõvasti muusikat kuulanud ega midagi sellist. Või noh, kui kõvasti on üldse ühest läpakast võimalik muusikat lasta. Me ei kuule isegi tahatuppa, kui läpakas elutoas, nii et no MIDA? Samahästi võiks me ka üles korrusele minna sõimama, et seal keegi hommikust õhtuni kontsakingadega mööda tube traavib, nii et kabjaplagin taga. Uskumatu! Ja tema viimased sõnad on pealkirjas ära toodud, nii et ma ei teagi nüüd, kuidas ma siit elutoast pärast oma toani jõudma peaks. Kell on pool 12 siiski juba ju. 

Eile läksime siis linna ENNE 11 juba. Lippasime oma põhi-tänavale ja külastasime La Boheme-t, kus siis head ja paremat sai maitstud - malibukokteili ja ÜLI-ÜLIhäid tursapiirakaid. No tegelt neil siin TUNDUVALT peenem nimi - rissois de bacalhau - igatahes need maitsesid taevalikult. Ostsin täna ka Lidlis shoppamas käies (õõõõõõhh, iga kord, kui poodi lähme, tuleme nagu kaamlid sealt tagasi) sarnaseid asju ja loodetavasti on peaaegugi sama maitsvad. 

Siis otsustasime mingi koha üles otsida, kus pidi erasmuse pidu toimuma. Tuiasime, mis me tuiasime, aga üles leidsime ja seda ka oma peaga, sest eelmine kord me küsisime umbes 5 korda teed, kuidas õigele tänavale jõuda, sest hakkasime natuke teisest kohast mäkke üles tüürima ja kohe oli kõik segamini. Ma räägin, need majad ja tänavad on siin ikka NIIII segadusttekitavad. Totally lost pidevalt, noh. :D
Igatahes too pidu oli nii jube, et tulime sealt kiiresti tulema. Läksime veel korraks Galeria de Paris tänavale ja hüppasime korraks MoreClubi(nüüd tean selle koha nime, kuhu Kristi oma jaki ära kaotas ning sellest ei teatud midagi, nii et keegi sai jaki ja üliilusa salli võrra rikkamaks tookord), et ikka paar tantsugi teha - noh liigutamise mõttes.

Täna pool päeva päevitasime...

...siis käisime shoppamas ja endi toiduvarusid täiendamas ja mingi hetk nüüd õhtul tegin väikse uinaku, sest pea oli sellest päikesest (ja võibolla ka ülitugevalt ümber pea olnud prillidest) tuikama hakanud.
Siis ärkasin üles, kuulasin selle naabri kärkimist, ampsasin natuke üht-teist ning lõpetuseks vaatasime kõik koos ühe armsa ja mõnusa filmi - Letters to Juliet - otsa.

Ilmselt lähen teen nüüd ninja-style'i ja püüan hääletult hambad puhtaks pesta ning voodisse heita.

Kommentaare ei ole: