reede, 19. veebruar 2010

!

Eile hommikul ärkasin tavapärasel ajal. Sõin müslit, panin koti kokku ja olin juba päris varakult valmis. Enne bussigi! Kuid isa teatas, et ma ei pea bussiga minema, sest ta läheb ise ka veerand seitsme paiku linna. Hurra-hurra! Läksin siis üles enda tuppa tagasi ja hakkasin tuba koristama. Panin riided, mis igal pool laiali olid (pesukorvi peal ja ümber jms:D), kokku ja olin niisama asjalik.
Võtsime Peetri ka peale ja läksime kõigepealt Laiusele veel, et isa käiks ja võtaks tööauto, kuna pidi Tallinnasse minema. Siis sõitsime linna ja ta viskas mu peaaegu kooli juures maha.
Esimesed kaks tundi olid eesti keel ja kirjandus. Rääkisime jälle ainult kirjandist ja sellega seonduvatest probleemidest. Järgnes filosoofia, kus oli kontrolltöö. Niiiii õudne! Üks osa oli veel essee kirjutamine ja puha. Üleüldse see õpetaja teeb nii pikki kontrolltöösid, et see on lausa piinamine. Keemias tegime tund aega iseseisvat tööd, et õpetaja saaks meie kontrolltöösid parandada. Tüüpiline, no! Aga viie sain ikka, niiet anname andeks talle selle pisiasja, et ta kodus mitte ühtegi kontrolltööd kunagi ei paranda. :D Ajaloos tegime tavapärast konspekti. Siis tuli söömine - köögiviljahautis ja saiake. Yummy! Siis proovisime Katiga kleite selga ja olime niisama asjalikud. Vahepeal oli veel viimane tund ühiskond ja siis proovisime edasi. Leidsin ilmselt sobiva ka, mida tänasele ballile selga panna.
Kahe paiku läksin trenni. Tanika ja Egle olid ka. Lõpus tuli Nele ka. Sörkisime, venitasime, tegime lahtijookse ja jooksime 5 x 4 otsa. Huh! Õudukas asi. Pärast seda tegime topistpalliga igasugu viskeid vastu seina ja siis oligi trenn põhimõtteliselt läbi. Kõhtu-selga ka veel ja pessu minek.
Koju läksin 3.50-se bussiga. Käisin juukuri juures kähku. Värvisin kulme ja ripsmeid. Koju tagasi minnes proovisin veel kleiti ja kingi ja ehteid jms. Siis panin pool õhtut tühja. Sõin, vaatasin telekat, kütsin pliiti jms. Õppisin bioloogiat ka!
Mingi aeg tuli Tõnn ka meile. Panin asjad kokku, käisime Tiina juurest läbi ja tulime linna ära. Õppisin veel biukat ja hakkasime juba magama minema, kui Taavi palus, et Tõnn sõidaks "korra" Tabiverre, et ta saaks tüdrukuga rääkida. See korra oli küll suht tund aega, aga no pole hullu. Siis tulime koju tagasi ja sättisime magama.
Hommikul ärkasin 7.20 üles. Panin riidesse, sõin ja lippasin kooli.
Tunnid olid niiiii masendavad, sest mul oli nii külm ja pea veidi valutas ja uni ja sada häda. Pärast kolmandat tulin Tõnni juurde ära, sest ma tõesõna ei suutnud enam olla seal.
Magasin mitu tundi ja nüüd lõpetasin söömise just. Tõnn tuli ka maalt tagasi, läks pessu. Siis lähen käin ise pesus ära ja hakkan kiiresti enda balliks valmis sättima.
Tsau!

Kommentaare ei ole: