esmaspäev, 22. veebruar 2010

Nädalavahetus ja no tänane

Reedel käisime siis õhtul ballil, kus oli kahjuks päris vähe inimesi. Oleks võinud rohkem olla, sest iseenesest oli ju lahe. Muusika ja mängud jms. Viimaseid oleks võinud isegi rohkem olla. ;)
Mingi aeg lõppes ära ja läksime Tõnni juurde. Vaatasime suusatamist, mille Kristiina katkestas. :/ Mind ajavad need kommentaatorid niiiiiii närvi. "No, mis medal täna siis tuleb?" Selline asi tekitab inimestes nii suured ootused. Halvemini minnes ei jõuta ära kiruda.

Laupäeval ärkasime mingi aeg üles. Tõnn läks Kauriga kalale. St. mina viisin nad Sorti, sest külm ilm oli ja nad tahtsid külmarohtu ka teps võtta.
Siis sõin hommikust, lugesin blogi ja mängisin Hanna-Liisaga(Tõnni vennatütar) mingi sada tundi ühte mängu, kus 8 sekundi jooksul pidi meelde jätma naise välimuse ja meigi ja seongu jms ning siis ise nii kähku kui võimalik samasuguse tegema. :D
Poes käisime ka. Püüdsin raamatut ka lugeda, aga sellest ei tulnud eriti midagi välja. Siis mingi aeg käisin Tõnnil ja Kauril järel. Viisin Kauro ta vanaema juurde sööma ka ja sealt ära tulles sõitsin suht hange ja jäin sinna kinni. Igatahes, siis nad ukerdasid seal natuke ja saimegi edasi sõita. :P
Siis mingi aja pikutasime ja sõime ning lõpuks otsustasime siiski suusatama minna nagu eelmine päev kokku leppinud olime. Sellega oli ka omajagu seiklust, sest Kurmaalt edasi terviseradadele autoga ligi ei pääsenud, tee oli täiesti kinni tuisanud. Tõnn ja mingi tüüp aitasid veel ühe hädalise ka välja, kes oli sinna kinni jäänud. Mõtlesime siis, et jätame auto Kuremaa servale ja suusatame terviseradadele. Mõeldud-tehtud! Vahepeal suutis veel üks tšiip käruga sinna kinni jääda. Nagu hallo?! Kui geenius peaks olema, et minna käruga sellisesse kohta "õnne proovima". Poolteist tundi suusatasime ja tagasi Kuremaale sõites ta istus ikka veel seal kinni. Njaa! Minnes ma suutsin veel oma ühe sõrme otsa ka ära külmetada.
Igatahes üheksa läbi natuke läksime Tõnni juurde tagasi. Pikutasime ja jäime paratamatult magama ka. Kogu ööks.

Üles ärkasime 10 paiku. :) Pikutasime hästi kaua, siis helistas emps ja ütles, et ma saaks issiga koju minna. Sõin siis äääärmiselt kiiresti, haarasin kotid ja jooksin auto peale.
Koju jõudes ajasin empsiga juttu, uurisin netis natuke ringi ja hakkasin koristama. Peaaegu kaks tundi asjatasin, siis tõin veel saunapuud ja läksin laulma.
Pärast seda uurisin veel netis ringi, käisin saunas ja tegin vene keele koduse töö ära.
11 paiku läksin tuttu ära. :)

Täna ärkasin veerand seitse üles. Tegin putru ja teed, panin kotid kokku ja sättisin end korda.
Siis jooksin oma megaraskete kottidega bussile ja sõitsin linna.
Tunnid olid üsna tavapärased. Söögiks oli plohv. Pirni ja õuna sai ka. :)
Trenn oli täna eriti tegus. Mõnus! Andis suisa tunda kohe, et on tehtud miskit. Pärast trenni läksime Eglega pessu ja puha. Duširuumist väljudes teatas Egle, et ei leia oma rinnahoidjaid. Oli nali noh! Esimene hetk ajas küll naerma, aga kui jõudsin nii kaugele, et ena oma selga panna, ma seda ei leidnud. Nagu totaalselt maa alla vajunud. Esimene mõte oli, et Tanika. Raudselt. Ta on varem ka sellist krutskit teinud. Nt. nagu mingi suvalise huulepalsami toppimine Seidy mantli taskusse. Otsisime siis peaaegu KÕIK kohad üle ja otsustasime Tanikale helistada. Ta kinnitas, et tema seda ei teinud. Polnudki rohkem muid variante. Seega me ei teadnud, mida ette võtta. Ainult üks väike, st. IMEVÄIKE, ÕHKÕRN võimalus, et pisikesed trennitüdrukud (kolm jukut, nagu nad on sõna otseses mõttes sellised junsud, üleni roosas, pisikesed, vaiksed). Enne seda, kui mul see võimalus avanes neilt seda küsida leidsime me pesu Egle saapast. Tere-tere, eks! Siiski otsustasin väikestelt küsida, kas nad juhuslikult asjadest midagi ei tea. Üks kaksikutest võiks küll lavakasse proovida (ilme oli vägagi "mitteteadlik"), teised kaks ei paneks isegi kõige kergeusklikumat inimest uskuma, et nad asjaga seotud pole. Kuid kuna nad kohe ei tunnistanud, piisas mainida politseid, kes ilmselt tuleb kohale kutsuda sõrmejälgi võtma ja pisikesed tunnistasid üles. On ikka krutskeid täis plikad, ma ütlen.
Pärast trenni käisin raamatukogust ja poest ka läbi ja tulin Tõnni juurde. Sõime, panime üles mõned kuulutused ja nüüd ülejäänud õhtu olen viibinud kanal kahe seltsis.
Kohe hakkame üht filmi vaatama ja siis tuttu ära. :)

Tsauki!

Kommentaare ei ole: